Gość: PiotrMP IP: *.aster.net.pl 15.12.11, 10:37 Witam Mam pytanie jakie konto lepiej wybrać mBank czy Inteligo ? Potrzebuje konta do przelewów, płacenia kartą i jakąś małą lokatę. Proszę o pomoc w wyborze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miron221 Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.11, 10:48 Ja mam konto w Inteligo od wielu lat i dlatego mogę Ci je spokojnie polecić. Bardzo łatwa obsługa przez internet i tanie w prowadzeniu. 0 PLN - gdy suma transakcji bezgotówkowych za poprzedni okres miesięczny przekracza 99,99 PLN. Lokaty też jakieś mają ale ja nie korzystam (wydaje wszystko na bierząco ;) ) Oba konta w łatwy sposób możesz sobie porównać: www.finansosfera.pl/porownanie-kont-osobistych/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrMP Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.aster.net.pl 15.12.11, 12:48 Inteligo jest chyba darmowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.11, 08:39 Nie jest - jest oplata za kartę 4 zł, jeśli nie zrobisz operacji na kwotę o której pisał poprzednik.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielubiedrobiu Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 13:42 mam konta w obu bankach - zdecydowanei Inteligo!!! łatwa obsługa, pieniądze pojawią się błyskawicznie na koncie. W mbanku często na drugi dzień:-( Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: mBank czy Inteligo ? 23.02.12, 13:13 Gość portalu: nielubiedrobiu napisał(a): > mam konta w obu bankach - zdecydowanei Inteligo!!! łatwa obsługa, pieniądze poj > awią się błyskawicznie na koncie. W mbanku często na drugi dzień:-( Równolegle zakładałeś, czy na któreś się później zdecydowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
0gonia Re: mBank czy Inteligo ? 23.01.13, 11:13 co o lokatach w tych bankach-jaki bank wybrac-ineresuje mnie lokataczy tez lokaty na 6-12 miesiecy-ale bez haczykow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIK Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.205.119.109.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.12.11, 13:30 Mam oba, obsługa bardzo prosta i koszty porównywalne (w mBanku też wprowadzili opłate za karte), koszty to praktycznie 0 bo płatnosc kartą 100 PLN miesięcznie to nie jest wyzwanie. W obu masz dostępne fundusze i rachunek inwestycyjny (rachunek inwestycyjny łatwiej założyć w mbanku, w inteligo trzeba zalozyć osobny rachunek w biurze maklerskim PKOBP i powiązać z rachunkiem inteligo) Inteligo nie ma kont walutowych a mBank ma (ale wymiana jest bo zbójeckim kursie). Lepsze lokaty ma Inteligo chyba ze jestes przy kasie i masz ponad 200k wtedy możesz mieć 6,5% netto w mBanku. Ale Inteligo ma mozliwość inwestycji w obligacje skarbowe ( mozesz założyć sobie IKE ). No i Inteligo to bank Polski (taki drobiazg ale dość istotny). Sam musisz ocenić czego potrzebujesz. Pozdrawiam PIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrMP Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.aster.net.pl 28.12.11, 14:20 A w praktyce na co dzień które konto jest lepsze Inteligo czy mBank? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.11, 14:55 Pytasz o serwis transakcyjny? Dla mnie bardziej intuicyjny jest mBank, ale sam sobie porównaj inteligo.pl/demo/ nowedemo.mbank.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIK Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.181.30.43.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.12.11, 08:27 Na co dzień do prostych płatnośći to oba sa jednakowo dobre, autoryzacje właściwie identyczne, dostep praktycznie niezawodny, interfejs prosty i łatwy w obsłudze. Różnice są w funkcjach dodatkowych np. mbank daje 4 konta oszczednościowe a inteligo tylko jedno ale za to inteligo daje karte kredytową połączoną z płaską bankomatową i nie musisz nosić dwóch. Sam musisz ocenić czego potrzebujesz. Dla mnie remis z leciutkim wskazaniem na inteligo ( od niedawna mają lepsze lokaty i ich karta kredytowa jest chyba troszkę tańsza ) PIK Odpowiedz Link Zgłoś
skuter44 Re: mBank czy Inteligo ? 12.01.12, 08:26 Szczerze ?? Mam konto w Inteligo. Znam ofertę i funkcjonowanie banków.... obu. Wadą Inteligo (bo produkty i technologię banki mają podobną) jest brak mozliwości kontaktu bezposredniego z pracownikiem banku. m Banka ma tzw. kioski w marketach. I moje zdanie jest takie. Zakladam konto w PKO BP z opcją konta internetowego - nazywa się iPKO Mam teraz konto w Inteligo - jako awaryjne , zapasowe. A konto w PKO (tradycyjne + opcja iPKO) pieknie mi służy. Zawsze mogę krzystać z usług bezpośtednich. Ceny są konkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.ip.netia.com.pl 15.04.13, 17:15 Zdecydowanie mBank Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: mBank czy Inteligo ? 26.01.12, 15:57 Gość portalu: PiotrMP napisał(a): > Witam > > Mam pytanie jakie konto lepiej wybrać mBank czy Inteligo ? > > Potrzebuje konta do przelewów, płacenia kartą i jakąś małą lokatę. > > > Proszę o pomoc w wyborze. Zajrzyj na stronę PKO BP. Inteligo to nie jedyna opcja tego typu w tym banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaaa Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.12, 22:28 a może dbNET, albo Konto z Lwem w ING Direct? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivo Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.02.12, 08:37 Próbujesz robić reklamę mBankowi? Na ty samym forum pytasz o "mBank czy Alior Bank - kóry lepszy?" ludzie się zawiedli na tym banku i już tak szybko nie wrócą do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: mBank czy Inteligo ? 14.02.12, 09:52 Gość portalu: ivo napisał(a): > Próbujesz robić reklamę mBankowi? Na ty samym forum pytasz o "mBank czy Alior B > ank - kóry lepszy?" ludzie się zawiedli na tym banku i już tak szybko nie wróc > ą do niego. To może być prawdopodobne, z drugiej strony zastanawiając się nad wyborem czegokolwiek przy dużej konkurencji można zgłupieć i nie być do końca przekonanym, co do słuszności wyboru i różnie porównywać. Ja bym nie wybrał ani jednego z powyższych. PKO BP ma teraz ciekawsze oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: java Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.183.250.193.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.02.12, 20:10 Mam konta w obu bankach. Zaletą Inteligo jest możliwość robienia wpłat na konto w placówkach PKO BP. W mBanku ntrzeba korzystać z wpłatomatów których jest jak na lekarstwo. W mniejszych miejscowościach jest to ogromny plus. Odpowiedz Link Zgłoś
aniunia2 Re: mBank czy Inteligo ? 11.03.12, 10:57 Ja też mam oba konta mbank od nie niedawna. Założyłam darmowe bo pendrive chciałam zgarnąć a i konto się przyda odrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: mBank czy Inteligo ? 12.03.12, 11:09 aniunia2 napisała: > Ja też mam oba konta mbank od nie niedawna. Założyłam darmowe bo pendrive chcia > łam zgarnąć a i konto się przyda odrazu. Dla każdego coś miłego. Choć dla mnie posiadanie kont w dwóch bankach to przesada. Nie wiem, co jest z tymi bankami, że lubią rozdawać gadżety. Wolę solidną ofertę niż prezenty takie jak pendrive. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomek86 Re: mBank czy Inteligo ? 14.03.12, 23:01 To jest standardowa technika pozyskiwania nowych klientów :). mBank miał teraz podobnie z 'darmowym' internetem. Co do wyboru pomiędzy mBankiem a Inteligo to polecam mBank. Głównie ze względu na supermarket funduszy i e-maklera :) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: mBank czy Inteligo ? 15.03.12, 09:12 poziomek86 napisał: > To jest standardowa technika pozyskiwania nowych klientów :). mBank miał teraz > podobnie z 'darmowym' internetem. Co do wyboru pomiędzy mBankiem a Inteligo to > polecam mBank. Głównie ze względu na supermarket funduszy i e-maklera :) Nie każdy potrzebuje takich funkcji, a przecież są one także dostępne w PKO BP. Dla mnie zawsze przewagą będzie, oprócz samej oferty, także dostępność do oddziałów, ich ilość. Czasem warto pójść i załatwić coś osobiście, bo łatwiej się na bieżąco dopytać eksperta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.12, 15:24 Wszystko zależy co kto potrzebuje. Np na korzyść inteligo przemawia, że ostatnia sesja wychodząca jest 15, a nie o 13:25, natomiast mbank mniej łupi na karcie, jesli nie zrobi się odpowiedniego obrotu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka_s Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.12, 18:02 ja bym wybrała Inteligo, ponieważ oferty się prawie nie różnią, a w przypadku PKO BP zawsze można iść do banku i sprawę załatwić... Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: mBank czy Inteligo ? 20.03.12, 09:17 Gość portalu: majka_s napisał(a): > ja bym wybrała Inteligo, ponieważ oferty się prawie nie różnią, a w pr > zypadku PKO BP zawsze można iść do banku i sprawę załatwić... Dla mnie to jedna z podstawowych zalet. Nie chodzę często wprawdzie do banku, ale czasem może się przydać. Zawsze lepiej mieć więcej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.12, 09:38 szkoda tylko, że w wielu przypadkach konto inteligo jest traktowane jak konto w obcym banku przez pko (np przy kredytach) Odpowiedz Link Zgłoś
marc_polo Re: mBank czy Inteligo ? 18.10.12, 12:34 zadowolony321 napisał: > jako główne inteli > go, drugie a > lior sync a jako oszczędnościowe mbank msaver 9% Bez przesady Inteligo wystarczy. Po co posiadać "10" kont? Odpowiedz Link Zgłoś
marecki_1 Re: mBank czy Inteligo ? 21.10.12, 11:01 Oba konta są w porządku. Zawsze oczywiście znajdą się przeciwnicy, ale wszystkim, niestety, nie dogodzi. Najlepiej samemu porównać, aniżeli opierać się na opinii innych. Odpowiedz Link Zgłoś
marc_polo Re: mBank czy Inteligo ? 23.10.12, 16:10 marecki_1 napisał: > Oba konta są w porządku. Zawsze oczywiście znajdą się przeciwnicy, ale wszystki > m, niestety, nie dogodzi. Najlepiej samemu porównać, aniżeli opierać się na opi > nii innych. To akurat oczywiste. Każdy woli swoją ofertę, każdemu odpowiada coś innego. Bez tego miałbyś tylko jeden (dwa) banki i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek459 Re: mBank czy Inteligo ? 29.10.12, 14:28 Zdecydowanie mbank! JEŚLI CHCESZ PŁACIĆ KARTĄ TO TYM LEPIEJ W mbanku do końca miesiąca PROMOCJA! Otwórz eKONTO, zrób 3 płatności kartą - mBank przeleje Ci 50 zł sprawdź sam oto link www.mbank.net.pl/11536 Odpowiedz Link Zgłoś
marc_polo Re: mBank czy Inteligo ? 29.10.12, 17:13 kwiatuszek459 napisała: > Zdecydowanie mbank! > JEŚLI CHCESZ PŁACIĆ KARTĄ TO TYM LEPIEJ > W mbanku do końca miesiąca PROMOCJA! > Otwórz eKONTO, zrób 3 płatności kartą - mBank przeleje Ci 50 zł > sprawdź sam oto link www.mbank.net.pl/11536 Nie jestem fanem takich promocji. Jak coś takiego widzę, to mnie krew zalewa, bo bank nie jest instytucją charytatywną, a 50zł sam sobie nie wydrukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arco Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.12, 23:12 Ogólnie oferta tych dwóch banków jest porównywalna, oferta nie różni się znacząco. Najlepiej odpowiedzieć sobie na pytanie: do czego będziemy potrzebować konta, które chcemy otworzyć?? Są strony, na których można porównać sobie większość kont osobistych oraz bezpośrednio za ich pośrednictwem otworzyć takie konto( wypełniamy wniosek-->przyjeżdża kurier z umową--> podpisujemy umowę i konto mamy założone, bez wychodzenia z domu). Odpowiedz Link Zgłoś
marc_polo Re: mBank czy Inteligo ? 17.12.12, 12:58 Gość portalu: Arco napisał(a): > Ogólnie oferta tych dwóch banków jest porównywalna, oferta nie różni się znaczą > co. Najlepiej odpowiedzieć sobie na pytanie: do czego będziemy potrzebować kont > a, które chcemy otworzyć?? > Są strony, na których można porównać sobie większość kont osobistych oraz bezpośrednio z > a ich pośrednictwem otworzyć takie konto( wypełniamy wniosek-->przyjeżdża k > urier z umową--> podpisujemy umowę i konto mamy założone, bez wychodzenia z > domu). To fakt, podstawa to wiedzieć, do czego potrzebujemy konta. Zresztą nikt nie zakazuje posiadania kilku kont w różnych bankach. Wydaje mi się, że oferty wspomnianych banków są najbardziej stabilne. Dlatego dla osób, które nie lubią zmieniać kont zbyt często to chyba najrozsądniejsze rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiliusz Re: mBank czy Inteligo ? 15.12.12, 15:36 Dlaczego tylko te dwa banki? jest wiele innych i lepszych. Inteligo, pekao sa odpadaja bo sa drogie. Obecnie fajną ofertę ma Alior. mbank od biedy też ujdzie, bo jest tani. Jednak lokat i rachunków oszcz. z dobrym oprocentowanie w mbanku nie zobaczysz. zobacz ten poradnik o zakładaniu konta: toniepotrzebne.pl/moja-bankowosc/jakiekontobankowe2/ Jak oszczędzać? Stop niepotrzebnym wydatkom! toniepotrzebne.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marc_polo Re: mBank czy Inteligo ? 17.12.12, 13:02 Inteligo ma stabilną ofertę i nie jest drogie. Ja złotówki jeszcze za to konto nie zapłaciłem. Owszem, Sync ma lepszą ofertę, ale to chwilowa sprawa. Jeżeli lubisz często zmieniać konta to Sync jest dla Ciebie, za pół roku przeskoczysz na kolejną świetną "promocję" innego banku. Jeżeli wolisz stabilne warunki to Inteligo lub mBank. Odpowiedz Link Zgłoś
dankax1975 Re: mBank czy Inteligo ? 16.12.12, 19:30 Zdecydowanie uważam, że lepszy jest m-bank. Coraz więcej firm (np. Allegro) ma uruchomione tzw. szybkie płatności. Patrząc po wpłatach to m-bank przechodzi błyskawicznie, przy Inteligo jest kilka godzin poślizgu, pomiędzy rozpoczęciem wpłaty a jej fizycznym przekazaniem. Obecnie dodatkowo podczas założenia konta w m-banku poprzez stronę pendrivezakonto.pl otrzymasz pendrive 16GB za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
finansowy_pan Re: mBank czy Inteligo ? 29.01.13, 18:36 Wydaje mi się, że mBank, obsługa sprawna przede wszystkim. Szybkie przelewy, dla mnie to sprawa priorytetowa. Jakbym miał drugi raz wybierać to wybrałbym to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.13, 08:52 zapomniales o pozycji 4zł za kartę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.play-internet.pl 17.04.13, 22:15 Witam. W odpowiedzi na wasze pytanie mBank czy Inteligo? Zdecydowanie mBank ! Dlaczego? 0 zł za otwarcie i prowadzenie konta bezpłatne przelewy przez internet i telefon bezpłatne wypłaty z ponad 5 000 bankomatów w Polsce karta debetowa wydawana na atrakcyjnych warunkach Jeżeli chcecie otworzyć konto w mBanku wypełnijcie formularz form.mbank.com.pl/wnioski/ek/index.html?option=port05&sprzedawca=3624275 wybierz opcję "Dostawa Kurierem" i umowę będziesz miał dowiezioną pod same drzwi za darmo. Sam korzystam i sobie chwalę Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.13, 08:46 W zasadzie to co opisales niewiele różni się od oferty inteligo. Jedyne co mogłoby być lepsze, to fakt, że ma być (ponoć - na razie nie sprawdzałem) dostępna karta bez paypassa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxa Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.13, 11:38 mBank właśnie rozsyła WSZYSTKIM klientom ten złodziejski wynalazek, nawet tym, którzy mają zwykłe karty ważne jeszcze przez wiele miesięcy, i zmusza do ich natychmiastowego aktywowania (jeśli nie aktywujesz, będziesz płacić za dwie karty). Odpowiedz Link Zgłoś
informatyk31 Re: mBank czy Inteligo ? 21.04.13, 00:26 Polecam mBank posiadałem również inteligo i przez dłuższy czas zastanawiałem się, który jest lepszy testowałem różne opcje i jestem za mBankiem jest tańszy, elastyczniejszy i ma parę detali których nie posiada drugi. konto w mBanku z darmowym kontem walutowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gobar Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.net.stream.pl 20.05.13, 13:52 Ja mam w mbaku, inteligo i aliorze. Najlepsze do moich wymagań te w mBanku, do inteligo nic nie mam, ale po aliorze widzę, że nie był to najlepszy pomysł. Na tej stronie znajdziesz inne opinie na temat inteligo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszel bastosss Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.30.62.136.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.05.13, 16:00 Jest w czym wybierać i każdy ma to co lubi. Ja mam synca i się ciesze - nic nie płacę za konto + kartę (i to bez warunków) czego nie można powiedzieć o innych bankach. Odpowiedz Link Zgłoś
portfix Re: mBank czy Inteligo ? 21.05.13, 18:13 Zapewne decyzja juz zapadła. Ja mam inteligo, mbank i sync i szczerze polecam ten ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
madmansdream Zdecydowanie mbank 07.06.13, 17:33 Zdecydowanie mbank. Jest mobilny, ma dobre oprocentowanie (nie jakieś wydumane jak z Amber Gold), no i moja znajoma pracuje w mbanku i strasznie narzeka, że wymaga się od niej bardzo dużo. Ale uważam, że to przemawia również na ich korzyść. Odpowiedz Link Zgłoś
informatyk31 Re: mBank czy Inteligo ? 09.06.13, 00:31 Moim zdaniem oba konta są równie dobre chociaż po ostatniej przemianie mBanku zaczyna być ciekawie i nowocześnie. zobacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.13, 23:59 mBank właśnie popełnił samobójstwo tymi "nowościami", które mogą przyciągnąć najwyżej gimnazjalistów, ale to raczej nie jest duży segment klientów. Przejrzystość i prostota obsługi serwisu informacyjnego i transakcyjnego przez lata były główną zaletą mBanku, obok niskich kosztów obsługi. Tego drugiego atutu bank pozbył się już dawno. Teraz zniszczył również serwis. Chyba coś zaszkodziło ekipie. Może jakieś trujące wyziewy w budynku mają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewela Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.13, 01:33 Ja zdecydowanie polecam inteligo i pko bp. Teraz jest IKO i można nie używać karty przy wypłatah z bankomatów słowem - można zapomnieć o portfelu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspert PKO BP Re: mBank czy Inteligo ? IP: 194.242.62.* 10.06.13, 16:01 Zgadzam się, że Inteligo, to najlepszy bank internetowy w Polsce, ale nie jest prawda, że już teraz jego klienci mogą korzystać z IKO, czyli płatności mobilnych (telefon komórkowy). Nad tym cały czas pracujemy i stanie się tak niebawem, ale jeszcze nie teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter44 Re: mBank czy Inteligo ? 13.06.13, 09:58 IPKO funkcjonuje w banku tradycyjnym PKO BP. Dodać trzeba, że na koncie tradycyjnym w PKO BP mamy opcję internetową (taką jak w Inteligo czy mBanku). Zakładasz konto w PKO BP ma tam (dodatkową ) opcję konta w internecie i masz IPKO. Jak Inteligo wprowadzi IPKO, przeniesiesz swoje potrzeby (uzyskasz usługę) Inteligo wraz z jakąś nazwą np. I'Inteligo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka polecana oferta konta na zakupach grupowych IP: 82.160.252.* 10.06.13, 11:23 myślę że mbank wygrywa z ofertą inteligo Konto osobiste oferta zakupy grupowe Odpowiedz Link Zgłoś
bohuumil Re: polecana oferta konta na zakupach grupowych 13.06.13, 10:16 zgadza się. mbank ma dużo lepszą ofertę i możliwości. pko ma jeszcze za bardzo skostniał strukturę ... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter44 Re: polecana oferta konta na zakupach grupowych 13.06.13, 22:04 Zobacz który bank ma więcej klientów "internetowych". Kioski mBanku mają male uprawnienia i jest ich mało. A w PKO BP sprawy wszystkie konta internetowego (iPKO) można załatwić w kazdym oddziale banku. Bank PKO BP jako pierwszy ma bankowść mobilną. A Inteligo niebawem uruchomi to samo. A więc warto wypróbować te polskie banki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: polecana oferta konta na zakupach grupowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 16:49 PKO BP to chyba jedyny na świecie bank, który każe klientom płacić za dostęp do konta internetowego: za zwykły ROR biorą 7 złotych miesięcznie, a jeśli ktoś chce odciążyć pracowników banku i część operacji wykonywać samodzielnie przez Internet, to musi za to zapłacić dodatkowe 2 złote miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter44 Re: polecana oferta konta na zakupach grupowych 15.06.13, 17:32 Ale mBank nie oferuje takiego dostępu do konta internetowego jak umożliwia to PKO BP . Pomoc Oddział PKO BP jest bezpłatny. tak, że opłaci się dać te 2 zł za dodatkowe wygody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: polecana oferta konta na zakupach grupowych IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 18:15 skuter44 napisał: > opłaci się dać te 2 zł za dodatkowe wygody. Do tych dodatków dopiszę stanie w kolejce - bezcenne Odpowiedz Link Zgłoś
skuter44 Re: polecana oferta konta na zakupach grupowych 27.06.13, 13:35 W banku nie musisz stać, masz opcję internetową. Pobyt w banku może być albo nie być - raz w roku, awaryjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: mBank czy Inteligo ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.13, 07:59 W inteligo znowu pogarszają ofertę. Do tej pory można było mieć bezczipową Visę, lub czipowego Mastera, ale w masterze można było zmniejszyć limit płatności bezpinowych do 0. Od sierpnia ta funkcjonalność zostanie zabrana, a Visy zostaną wymienione na czipowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
marcuss1234 Re: mBank czy Inteligo ? 09.07.13, 10:48 zdecydowanie mBank, przynajmniej z mojej perspektywy Pozdrawim, MOle e-analiza.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
agawa288 Re: mBank czy Inteligo ? 21.02.15, 00:26 w Inteligo rzadko zmieiaja oplaty, bank jest bardziej stabilny, poza tym przez Internet mozna kupic obligacje hhhmmm zalezy co kto szuka. Tabele Oplat dla obu kont na stronie: konto-internetowe.xn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kaczusbb Re: mBank czy Inteligo ? 23.02.15, 07:57 Jak już podajesz link do strony, to pisz, że tam jest tylko reklamowa papka i to jeszcze przez kogoś bezmyślnie wpisana - 2 razy o możliwości doładowywania telefonów, a ani razu ile płaci się za kartę, jeśli limitu się nie uda wykorzystać w danym miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś