Dodaj do ulubionych

Chwilówki w internecie

05.10.12, 16:17
Szukam szybką możliwość pobrania chwilówki przez internet. Znalazłem stronę www.kredito24.pl . Zna ktoś tą stronę? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • twoja.kasia3 Re: Chwilówki w internecie 05.10.12, 16:27
      Przeczytałam parę artykułów w internecie na ten temat. Wydaje mi się, ze www.kredito24.pl jest okej.. ale ja tego nie potrzebuje ;)
    • zygzak212 Re: Chwilówki w internecie 14.10.12, 22:50
      uważałbym z tym
      bo branie kredytu w tym przypadku chwilówki wiąże się z ryzykiem.
      polecam zajrzeć na www.big4konsulting.com/ i poczytać cos więcej na ten temat przed zawarciem jakiejś umowy.
      bo z kredytami jest różnie pamiętać trzeba o ostrożności.
    • kasiora.pl Re: Chwilówki w internecie 06.11.12, 12:51

Oferujemy największy wybór pożyczkę pozabankowych w całej Polsce.
      Jeśli pilnie potrzebujesz gotówki na dowolny cel, to dobrze trafiłeś :)

- musisz mieć 18 lat.
      - bez BIK
      - dogodny system ratalny.
      - bez zbędnych formalności
      - szybko i prosto
      - masa zadowolonych klientów w całej Polsce.

Jeśli brakuje Ci gotówki wejdź na nasza stronę i wypełnij bezpłatny formularz.
      Po podaniu danych skontaktują się z tobą nasi konsultanci.

kasiora.pl
      Pożyczki przez internet

Kontakt:
      bok@kasiora.pl
    • szybkiepozyczki Re: Chwilówki w internecie 19.11.12, 19:49
      Pożyczki, chwilówki. Pozyczki prywatne do 2000 zł w 15 min.

Potrzebujesz szybko gotówki? Nie musisz już więcej szukać!

Zapoznaj się z Naszą ofertą!
      - szybka decyzja o udzieleniu pożyczki (15 min)
      - minimum formalności (wystarczy telefon komórkowy i konto w banku)

Szybkie pożyczki gotówkowe, chwilówki
    • krystiano.pawaroti Re: Chwilówki w internecie 08.01.13, 18:54
      Szybka i wygodna pożyczka od 200 do 2000 zł w 15 minut!!! Dla wszystkich!!! Emerytów, rencistów, studentów, bezrobotnych!!!
      Zabrakło Ci gotówki? Masz nieprzewidziane wydatki? Potrzebujesz pieniędzy szybko i bezpiecznie?
      Zarejestruj się na tnij.org/chwilowka24h , wyślij smsa a w krótkim czasie niezbędna kwota znajdzie się na Twoim koncie.
    • marta4464 Re: Chwilówki w internecie 15.01.13, 09:42
      z całą pewnością mogę stwierdzić, że stron oferujących pożyczki w 15 minut przez internet jest sporo, jednak, jeśli masz jakieś wątpliwości co do oferty usługodawcy zapoznaj się z www.blog.ipozwy.pl/2012/12/pozew-przeciwko-ustawodawcy_28.html
    • rexon17 Re: Chwilówki w internecie 26.01.13, 11:43
      Warto sprawdzić te pożyczki, pierwsze trzy firmy oferują pierwszą pożyczkę za darmo(oddajesz tyle ile pożyczyłeś) OkMoney podchodzi do każdego indywidualnie, więc również polecamy!

[color=green]Vivus[/color]
      - Szybka pożyczka w 15 minut bez wychodzenia z domu
      - Pierwsza pożyczka za darmo, czyli pożyczasz 1000 zł i tyle spłacasz!
      - Duża przyznawalność
      - Prosta i szybka rejestracja
      - Natychmiastowa decyzja

Vivus jest nową firmą, dlatego przyznawalność pożyczek mają bardzo wysoką.

Sprawdź już dziś firmę Vivus Wypełnij wniosek on-line

[color=green]Net Credit z oprocentowaniem 0%[/color]
      - Chwilówka bez BIK do 2100 zł z oprocentowaniem 0%!
      - Pieniądze nawet w ciągu 1 godziny!
      - Wystarczy jedynie dowód osobisty i konto osobiste
      - Pożyczki do 2100 zł na 30 dni z możliwością przedłużenia o kolejne dni.

Złóź wniosek o pożyczkę już teraz!

[color=green]VIA SMS - pierwsza pożyczka z oprocentowaniem 0%[/color]
      - Szybka decyzja i bez zbędnych formalności
      - Od 100 zł do 2000 zł
      - Pierwsza pożyczka -> spłać tyle ile pożyczyłeś
      - Czas spłaty do 30 dni
      - Pieniądze na co tylko chcesz!

Sprawdź VIA SMS i Wypełnij wniosek on-line

[color=green]OKMoney[/color]
      - Pieniądze na koncie nawet w 15 minut!
      - Akceptacja wniosku w trybie natychmiastowym 24/7
      - Pożyczki od 200 do 1500 zł
      - Wniosek o pożyczkę odbywa się w pełni on-line bez wychodzenia z domu

Złóż wniosek o pożyczkę on-line
    • marecki_1 Re: Chwilówki w internecie 16.11.13, 20:26
      Wiele ofert w jednym miejscu, bez wychodzenia z domu Finanse osobiste
      • marckcoala Re: Chwilówki w internecie 01.02.15, 00:42
        Przetestowałem chyba większość chwilówek z internetu i oczywiście należy pamiętać że są to bardzo wysoko oprocentowane pożyczki. Generalnie zastanówmy się 2 razy zanim coś takiego weźniemy. Jeśli jednak nie ma wyjścia i musimy skorzystać z szybkich pożyczek to polecam przede wszystkim firmę VIVUS poza tym że mamy pierwszą pożyczkę za darmo to w razie problemu ze spłatą można się z nimi dogadać, numer drugi to według mnie Wonga 60 dni a poza tym bardzo duża firma angielska która na rynku pożyczek działa bardzo długo, nr 3 według mnie to Pandamoney chyba najtańsza z wszystkich które testowałem jak najbardziej polecam, zresztą pod tą dziwną nazwą kryje się znana i reklamowana się ostro ostatnio marka Kredito 24, co do pozostałych to można skorzystać z Incredit jeśli chcemy spłacać w ratach co prawda dużych ale w ratach, oraz w ostateczności pozostają jeszcze Netcredit i Viasms co prawda drogie ale za to dobry kontakt w razie problemów ze spłatą. Pozdrawiam
    • zweryfikowano FARAON24.PL PORÓWNYWARKA POŻYCZEK 10.06.14, 12:45
      Wejdź teraz na pełne zestawienie na stronie Faraon24

8 nieoprocentowanych pożyczek i ponad 40 innych dobrych i sprawdzonych ofert
    • adam19771977 Re: Chwilówki w internecie 07.01.15, 14:21
      Pożyczka dla każdego bez sprawdzania BIK i innych baz. Pożyczkę może również otrzymać osoba, posiadająca zajęcia komornicze na wynagrodzeniu.
      Wszystkie formalności związane z pożyczką online, bez wychodzenia z domu.
      - Kwoty pożyczek od 300 zł do 1500 zł.
      - okres kredytowania od 3 do 12 miesięcy.
      - spłaty miesięczne, (ratalne).
      Pożyczki nie mogą otrzymać klienci z województw:
      - Zachodniopomorskie
      - Lubuskie
      - Dolnośląskie
      - Opolskie
      - część wielkopolski ( Poznań)
      - miasto Warszawa
      - Ruda Śląska-Kochłowice
      Wniosek o pożyczkę należy złożyć na stronie internetowej: trzyw.pl/42db

W ofercie pożyczek także pożyczka chwilówka od 300 zł do 3000 zł bez weryfikacji baz dłużników, także dla osób z zajęciami komorniczymi. Decyzja o przyznaniu pożyczki w ciągu 15 minut, pieniądze na koncie w ciągu 1 godziny !!!
      Adres do złożenia wniosku o pożyczkę chwilówkę:trzyw.pl/9ac5

Pożyczka do 10 tyś. złotych, bez weryfikacji baz, na sam dowód osobisty, bez sprawdzania zdolności kredytowej. Szybka decyzja, minimum formalności.
      Adres do złożenia wniosku: trzyw.pl/7826

Aby uzyskać największe szanse na otrzymanie pożyczki proponujemy złożyć wnioski pod wszystkimi trzema adresami stron www.
    • toakapulko Re: Chwilówki w internecie 07.01.15, 16:39
      Pożyczki online a zwłaszcza najtańsze chwilówki przez Internet, to dobra okazja na podreperowanie domowego budżetu.
    • lina_karo Re: Chwilówki w internecie 17.01.15, 10:14
      POlecam lendona miałam u nich 2 pożyczki. Pierwsza byłą darmowa. Bardzo uczciwa firma. Od początku znasz wszystkie szczegóły ile oddać do kiedy co grozi jaks ie spóźnisz itp
    • karol_07 Re: Chwilówki w internecie 23.01.15, 16:15
      Ja zarabiam w Internecie, wypełniam płatne ankiety online bez wychodzenia z domu. Zarejestrowałem się na www.iwadi.pl. Dostaję do 12 zł za ankietę, wypełniam te, które chcę i nie ma problemów z wypłatą pieniędzy.
    • marckcoala Re: Chwilówki w internecie 01.02.15, 01:14
      Przetestowałem chyba większość chwilówek z internetu i oczywiście należy pamiętać że są to bardzo wysoko oprocentowane pożyczki. Generalnie zastanówmy się 2 razy zanim coś takiego weźniemy. Jeśli jednak nie ma wyjścia i musimy skorzystać z szybkich pożyczek to polecam przede wszystkim firmę VIVUS poza tym że mamy pierwszą pożyczkę za darmo to w razie problemu ze spłatą można się z nimi dogadać, numer drugi to według mnie Wonga 60 dni a poza tym bardzo duża firma angielska która na rynku pożyczek działa bardzo długo, nr 3 według mnie to Pandamoney chyba najtańsza z wszystkich które testowałem jak najbardziej polecam, zresztą pod tą dziwną nazwą kryje się znana i reklamowana się ostro ostatnio marka Kredito 24, co do pozostałych to można skorzystać z Incredit jeśli chcemy spłacać w ratach co prawda dużych ale w ratach, oraz w ostateczności pozostają jeszcze Netcredit i Viasms co prawda drogie ale za to dobry kontakt w razie problemów ze spłatą. Pozdrawiam
    • pozyczkasa.pl Re: Chwilówki w internecie 06.10.15, 09:50
      ja wychodze z założenia, że jeśli ma się coś w głowie I zaciąga się takie produkty nie pod wpływem chwili ale jest to przemyślane to ok. każdy sam wybiera co woli I jeśli kogoś stać to może taki product spłacić.
    • ewka_82 Re: Chwilówki w internecie 12.10.15, 18:03
      Gdy już sytuacja zmusi nas do skorzystania z usług firmy pozabankowej to warto porównać różne oferty, bo możemy znaleźć naprawde dobre oferty, np. darmowe pożyczki. Taka ofertę ma np. www.ofin.pl/loan-application/registration

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka