Dodaj do ulubionych

Najepsza lokata

20.11.12, 15:23
Witam mam trochę kasy jakieś 10 tyś.
Jaka lokata gwarantuje mi duży zysk w przeciągu 2 lat
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: Najepsza lokata 20.11.12, 18:52
      Tu sobie sprawdź
      www.oprocentowanielokat.pl/
      www.bankier.pl/lokaty/
      • majkelbank Re: Najepsza lokata 30.06.14, 21:45
        a ja odradzam lokatę. Lepszy jakiś program inwestycyjny. Jak weźmiesz na 15 lat, to z minimalnym ryzykiem dostaniesz z 8% bez większych problemów.
      • dawidkomar Re: Najepsza lokata 13.08.14, 07:43
        Najlepiej otwierać lokaty w dużych i pewnych bankach chociaż to co ostatnio zrobił getin bank pozbawia nas poczucia bezpieczeństwa inwestując w duże banki. Jednakże i tak wybrał bym którąś z ich ofert www.dobre-lokaty.com.pl Ostatnio zainwestowałem w lokatę Happy na 5% w skali roku.
    • brandmind.pl Re: Najepsza lokata 21.11.12, 12:09
      Witam, lokaty bankowe ciągle oferują realnie niewiele więcej (1-2%) ponad poziom inflacji - dlatego trudno mówić o dużym zysku.
      Zainteresuj się Lokatą Rekomendacyjną na 4 m-ce w Alior Sync (7,5%) lub lokatą na 24 m-ce w Santander Banku (6%) - w kontekście oczekiwań rynku na obniżkę stóp procentowych - wydają się godne polecenia.

Pozdrawiam, Bogdan
      Doradztwo Finansowe on-line Brandmind
    • masqara Re: Najepsza lokata 01.12.12, 11:07
      do Millennium
    • breadmaker Re: Najepsza lokata 05.12.12, 19:00
      Ostatnio oferty lokat często się zmieniają (na gorsze). Jeżeli masz smartfona z androidem to jest aplikacja z porównywarką lokat (nazywa się Świnka).Pokazuje mi, że na 2 lata dla takiej kwoty 3 banki oferują lokaty w okolicach 6%.
    • Gość: jd Lokata Bezkarna w BGŻ Optima IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.14, 17:35
      Proponuję założenie internetowej Lokaty Bezkarnej w BGŻ Optima na 3 miesiące na 4,0% (w skali roku) + 80 zł BONUSU.
      Ostanie 3 dni promocji Lokata Bezkarna w Banku BGŻOptima.
      Oferta (składanie wniosków) ważna do 30.06 br.
      Wpłata na lokatę możliwa do 07 lipca.
      Otrzymać Bonus 80 zł można już po utrzymaniu lokaty min. 1000 zł do 30 lipca br. Dodatkowo - ROR na 3,5 %.
      Szczegóły pod poniższym linkiem :
      www.comperialead.pl/a/pp_adserwer.php?link=1184a0d92f9ee81a006d16f2eb7c0d9d
      • Gość: normalny Re: Lokata Bezkarna w BGŻ Optima IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.06.14, 10:06
        [b]NIE POLECAM BGŻ OPTIMA[b/],zatrudniają spamerów idiotów,którzy proponują lokaty klientowi ,który pytał o to 2 lata temu.Skoro nie moga inaczej znaleźć klientów,są do dupy
    • wybierarka.pl Re: Najepsza lokata 04.07.14, 18:14
      W okresie 2-letnim najlepszymi propozycjami na tę sumę dysponuje Santander Consumer Bank. Jest to przede wszystkim lokata Direct+ Internet ze stałym oprocentowaniem 4,1%. Po 2 latach do ręki otrzymasz ok 664 zł zysku z 10.000 zł. Skąd to wiem? Otóż obliczyć to pomogła mi Wybierarka, do której link znajdziesz w mojej stopce. Dzięki niej porównasz tę propozycję z innymi lokatami konkurencyjnych banków. Wszak ciekawą propozycję ma również BIZ Bank - 4,05%.
      • charlotte1991 Re: Najepsza lokata 18.07.14, 22:33
        Nie no to jakiś żart? 664 złote przez dwa lata to według ciebie dużo? Nigdy nie rozumiałam jaki jest sens w wrzucaniu kasy na lokaty długoterminowe gdzie zysk jest po prostu marny. Moim zdaniem już lepsze są lokaty z krótkim terminem. Ostatnio jak szukałam jakiejś ciekawej lokaty trafiłam na ofertę skoku wołomin. O ile dobrze pamiętam była to miesięczna lokata na piątkę ze stałym oprocentowaniem 5,5%. Jak dla mnie oferta do przyjęcia zwłaszcza, że minimalny wkład to 10 tysięcy.
    • Gość: bankowiec1010 Re: Najepsza lokata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.14, 13:43
      Wiesz jak masz 10 kola to idealnie, to od razu zostaw je na lokacie w Wołominie (skok Wolomin) bo oprocentowanie lokaty to 5,5% ale tylko do konca lipca 2014 wiec musisz sie spieszyc :) -nazwa lokaty: Lokata na piatke
      • wybierarka.pl Re: Najepsza lokata 24.07.14, 16:52
        A jak trzyma się SKOK Wołomin? Mniej znany SKOK Wspólnota padł, na szczęście wytrzymał do objęcia SKOKów Bankowym Funduszem Gwarancyjnym ;) [źródło: Największa w historii wypłata z BFG].

10 000 zł to rzeczywiście dobra wyjściowa kwota do oszczędzania. Jest wiele promocyjnych produktów oszczędnościowych właśnie do tej kwoty. Np. Lokata Happy, Lokata na Start, Lokata Start. Te wszystkie lokaty można sprawdzić i porównać na serwisie Wybierarka.pl.
        • bankowiec1010 Re: Najepsza lokata 03.09.14, 21:41
          Wiesz skok wolomin trzyma sie całkiem nieźle, ma wysokie obroty bo jest coraz wiecej czlonkow, zreszta teraz akurat skok wypuscil nowa lokate jubileuszowa ktora jest oprocentowana na 5,00% a dla nowych srodkow az 5,555% wiec jak widzisz czasem lepiej zaufac takiemu skokowi, tym bardziej ze kasa jest zabezpieczona BFG a orpcentowanie (stale) jest wysokie
    • melda12 Re: Najepsza lokata 29.08.14, 11:54
      Ja zakładałem co prawdę krótszą ale i tak bym polecał Idea bank.chociaż możesz http://www.moja-skarbonka.pl sprawdzić ranking i może tam znajdziesz coś lepszego.
      • leoleoncjo Re: Najepsza lokata 09.09.14, 10:47
        Polecam: Lokata Happy 5% na 3 miesiące z premią 50 zł - proste warunki zawarcia >> goo.gl/J0Y3vu
        • melda12 Re: Najepsza lokata 15.07.15, 14:38
          na dziś dzień happy jest na 4% i to jest jedna z lepszych lokat na rynku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka