Dodaj do ulubionych

Karta prepaid lub kk- najtanszy sposob na wypłate

IP: *.multimo.pl 24.04.14, 11:30
moja siostra dostała kartę pre paid od pracodawcy i doładowano ja na święta. niestety posiała pin, wiec ani w tradycyjnym sklepie, ani w bankomacie nie można jej użyć. znacie jakieś sposoby on line, aby wyciągnąć kasę z takiej karty?
myślałem o allegro (znajomy wystawia fikcyjna aukcje, kupujemy coś od niego, płacimy karta) ale to i tak min. 5% prowizji dla allegro idzie). znacie jakieś tańsze sposoby, aby coś takiego zrobić? niestety w przypadku kart pre paid wydanie nowego pinu nie wchodzi w grę, nawet, jak to karta pracownicza, ale bezimienna.
Obserwuj wątek
    • wyjadaczewisienek Re: Karta prepaid lub kk- najtanszy sposob na wyp 09.05.14, 20:45
      zadzwoń na infolinię. Przy części kart prepaid podczas płatności nie jest wymagany pin, wystarcza podpis - a ma być on identyczny jak na karcie. Wtedy ze zrobieniem zakupów w tradycyjnym sklepie nie ma problemów (choć kasa samoobsługowa raczej odpada)
      ---
      wyjadaczewisienek.blogspot.com
    • Gość: bank Re: Karta prepaid lub kk- najtanszy sposob na wyp IP: *.play-internet.pl 09.07.14, 16:30
      Jakiego banku jest karta prepaid i czy zbliżeniowa jest ?
      • Gość: Maciek Re: Karta prepaid IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.14, 17:47
        Karty prepaid, czyli przedpłacone są w wielu bankach, m.in. Citi, ING, Millenium, PKO SA, Zachodni WBK. Mogą być zbliżeniowe
        • Gość: killer z elbląga Karta prepaid IP: *.multimo.pl 10.07.14, 19:30
          Dzieki za trochę opóźnione wpisy, ale poradziłem sobie. dopłaciłem do tej karty i zapłaciłem przez internet rachunek za energie poprzez stronę e-bok energii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka