mati.171
21.11.14, 16:18
Witam wszystkich forumowiczów, dodam że jest to mój pierwszy temat na tym forum.Mój Bank to MBANK Otóż 18 listopada około południa chciałem wypłacić z bankomatu bzwbk 1000zł, po wpisaniu pinu i podaniu kwoty pojawił się tak jak zwykle komunikat o tym że transakcja jest realizowana...proszę czekać. Z reguły taki komunikat pojawia się na jakieś 5 sekund i wypłaca gotówke po czym oddaje karte. U mnie komunikat był widoczny przez około 1,5 minuty po czym pojawił sie napis wystąpił błąd transakcja nie może być zrealizowana w tym momencie, Oraz zapytanie czy chce wykonać inną operacje. Pomyślałem że to chwilowe i spróbowałem wypłacić jeszcze raz 1000zł i było to samo, stwierdziłem że zabrakło pieniędzy w bankomacie więc spróbowałem za trzecim razem 500zł i znów to samo, nie wypłaciło mi ani grosza. Wziąłem karte i poszedłem. Po kilku minutach zalogowałem się przez Mbank Mobile i patrze a tam w historii że wypłaciłem przed chwilą 1000zł. Zadzwoniłem odrazu na mlinie i powiedzieli że jak pieniądze będą rozliczone na koncie to dopiero wtedy mogę złożyć reklamacje. Złożyłem reklamacje a pieniądze na czas reklamacji zniknęły mi z konta. Czy ktoś również miał taka sytuacje??
Moim zdaniem to jest chore żeby zablokowali mi moje własne pieniądze!!! Dla mnie to jest nie do pomyślenia!!!