IP: 83.168.74.* 07.01.05, 20:51
Czy ktos dostal kredyt w DOM BANKU i czy to prawda ze rozpatruja wnioski
ludzi ktorzy nie placili regularnie i sa w bik-u . prosze o odpowiedz DZKB.
Obserwuj wątek
    • gwynblaid Re: DOM BANK 10.01.05, 18:48
      masz dobre info, ale ich miłosierność kosztuje :) czasami słono :) u nas w
      Łodzi na senatorskiej mają centrale, dziś własnie przyznali nam kredycik na 70
      tys zł szybko i bez kłopotu--w 3 dni :)--jesli jestes z Łodzi lub okolic napisz
      rafal.purtak@goldenegg.pl bezpłatnie doradzamy w tych sprawach
      • Gość: arek Re: DOM BANK IP: 83.168.74.* 10.01.05, 19:12
        dzieki za informacje = niestety nie jestem z okolic lodzi ale ze szczecina.
        dopytujr sie w imieniu moich znajomych ktorzy maja wypowiedziane umowy
        kredytowe i jeden wyrok z sadu ale jeszcze nie ma komornika bo dogadali sie z
        bankiemktory ich oddal do sadu. wlasnie dowiedzieli sie ze jest oddzial tego
        banku w szxzecinie i maja zlozyc dokumenty ale obawiaja sie czy w takiej
        sytuacji cos z tego bedzie . dzk
        • anros1 Re: DOM BANK 10.01.05, 19:28
          Oczywiscie dowiedzieli sie o odziale dom banku w szczecinie . jak Pan sadzi -
          czy maja szanse?
          • gwynblaid Re: DOM BANK 10.01.05, 22:14
            Warunek sine qua none--odpowiednia hipoteka--czasem można usłyczeć głosy iż
            nowa zabawka doktora Czarneckiego--czyli domBank bazuje głównie na odpowienich
            hipotekach--jako zabezpieczeniu wierzytelności--oczywiscie w BIKu sprawdzają
            klientów--ale zależność jest prostsza--dobra hipoteka--wieksze szanse na kredyt
            nawet przy tzw zgonie :)
            • Gość: arek Re: DOM BANK IP: 83.168.74.* 10.01.05, 23:16
              Nie ukrywam , ze pocieszyl mnie Pan -posiadaja dobra hipoteke - mieszkanie
              wycenione na 130.000 zl w dobrym punkcie i zarobki nie najgorsze bo okolo 6000
              brutto na 3 osoby wiec moze cos z tego bedzie. Tylko te zaleglosci w
              kredytach ..... strasznie tego duzo , ale tak to jest jak sie komus zaufa i
              pomoze a ten ktos wpedzi w klopoty i udaje , ze nic sie nie stalo .dziekuje
              bardzo. Pozdrawiam
              • gwynblaid Re: DOM BANK 11.01.05, 07:52
                cieszę się--w razie problemów w Szczecinie prosze ich skontaktować ze mną via
                email podany wczesniej--mozemy indywidualnie "targowac" sie z bankami--a
                centrala domBanku jest własnie w Łodzi--najwyżej Państwa znajomi będą musieli
                przefaksować ksera dokumentów--a po uzyskaniu promesy zajmie sie juz nimi
                wybrany analityk domBanku-a nasza pomoc jak napisałem jest bezpłatna
                rafal.purtak@goldenegg.pl
                • gwynblaid Re: DOM BANK 12.01.05, 09:16
                  witam ponownie i prosze o odpisanie Tych państwa którzy do mnie napisali,
                  potrzebuje danych które opisałem w emailu zwrotnym--co do klientów PCOK Kalisz--
                  tu jest szansa spora indywidualnych negocjacji z uwagi na zainteresowanie UOKiK
                  tą firmą
                  pozdrawiam
    • Gość: jurek Re: DOM BANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 12:31
      Ja tam do goldenegg bym sie nie wybieral bo goscie nie maja doswiadczenia.
      • gwynblaid Re: DOM BANK 14.01.05, 16:28
        :) dobre
      • Gość: sz Re: DOM BANK IP: *.gdynia.mm.pl 01.02.05, 23:18
        a czemu nie ... to co mnie spotkalo w expanderze zakrawa na jakas farse.
        Doradca był mniej poinformowany niż ja ( po przejrzeniu po lebkach oferty
        banku w internecie) polecił mi bank powiedzial ze z moimi dochodami ok 4000
        netto dostane kredyt i mam zbierac papierki do wniosku + umowe przedwstepną.
        Umowilam sie ze sprzedawcą na podpisywanie umowy przedwstępnej a
        tu "doradca" do mnie dzwoni i mowi ze jednak nie dostane bo w mojej sytuacji
        100 % wartości odpada... ech ... trzeba przyznac ze moja sytuacja jest
        dosc dziwna dz.g na ryczałcie plus zlecenia male koszty ... tylko ze
        wiekszosc banków ma swoje tabelki lub ryczałtowcom nie dają 100% - o czym
        ten doradca zapomniał mi powiedziec ... to bylo załosne. Nie mozna mowic o
        doswiadczeniu firmy tylko o doswiadczeniu doradców wiec nie mam nic
        przeciwko Goldenegg - powiem wiecej polecam ich ! A swoja droga faktcznie w
        moim przypadku DOM BANK to jedyne rozwiazanie. Nie podoba mi sie brak wyboru
        ale nie mam wyjscia , mowia ze dadza ale czy tak bedzie naprawde to sie
        okaze. Pozdrawiam
    • lautremont DOM BANK i Jego wysoki spread waluty 12.04.05, 22:57
      Warto zwrócić uwagę na różnicę pomiędzy ceną Kupna i Sprzedaży CHF Dom Banku.
      Jest dwu a nawet trzykrotnie większa niż w innych bankach co znacząco
      zwiększa "niewidoczne" koszty kredytu. info na mejla.
      • Gość: west Re: DOM BANK i Jego wysoki spread waluty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 19:45
        nie tylko chf.... to taki "provident" bankowy
        • lautremont Re: DOM BANK i Jego wysoki spread waluty 14.04.05, 10:16
          a może coś konstruktywnego napiszesz ponad ten "provident"
    • Gość: doradca Re: DOM BANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 14:50
      Szanowni Państwo jestem doradcą bankowym m.innymi DOM Banku jezeli jestescie
      Panstwo zainteresowani skutecznym zalatwieniem kredytu rowniez z zaleglosciami
      w biku prosze o kontakt telefoniczny pod numer 0507328400 Dariusz P
      Pozdrawiam
    • Gość: ... Re: DOM BANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 20:54
      ...
      • Gość: natan Szybki kredyt przez internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 14:03

wypełniłem wnoisek o kredyt w dombanku za pośrednictwem strony: www.bank.strona.pl/dombank - Kredyt otrzymałem w 3 tygodnie. Kredyt wziołem w złotówkach na 20lat
        • Gość: gosc a Re: Szybki kredyt przez internet IP: 83.168.74.* 05.05.05, 14:43
          Moja kolezanka rowniez dostala u nich kredyt we frankach ale miala czysta
          historie kredytowa .Dostala kratyt konsolidacyjny na spalte iinych kradytow i
          zyskala na tym 200 zl tz, ma mniejsza rate teraz o 200 zl.
        • Gość: d Re: Szybki kredyt przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:18
          w millennium też dostałeś - spadaj z swoją stroną..... nie oszukuj ludzi
          • Gość: Aniela Re: Szybki kredyt przez internet IP: 83.168.74.* 08.05.05, 14:47
            Wlasnie sie dowiedzialam , ze juz nie sa tak elastyczni jak na poczatku swojego
            istnienia. Na poczatku rozpatrywali wnioski klientow nawet z obciazeniami
            komorniczymi a teraz juz nie - odrzucili wniosek moich znajomych ktorzy mieli
            dobra hipoteke ale jeden kredyt byl wlasnie z obciazeniem komorniczym i
            niestety nie przeszlo.
            • Gość: Aniela aa Re: Szybki kredyt przez internet IP: 83.168.74.* 11.05.05, 14:17
              Wypowiedzcie sie prosze , kto z was dostal u nich kredyt .Interesuje mnie czy
              dostaly osoby ,ktore mialy spoznienia w ratach powyzej 180 dni.
              • Gość: Aniela Re: Szybki kredyt przez internet IP: 83.168.74.* 13.05.05, 11:16
                Ico z tym ;PROWIDENTEM BANKOWYM : jak pisal West w dniu 13.04.2005 ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka