Gość: arek IP: 83.168.74.* 07.01.05, 20:51 Czy ktos dostal kredyt w DOM BANKU i czy to prawda ze rozpatruja wnioski ludzi ktorzy nie placili regularnie i sa w bik-u . prosze o odpowiedz DZKB. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwynblaid Re: DOM BANK 10.01.05, 18:48 masz dobre info, ale ich miłosierność kosztuje :) czasami słono :) u nas w Łodzi na senatorskiej mają centrale, dziś własnie przyznali nam kredycik na 70 tys zł szybko i bez kłopotu--w 3 dni :)--jesli jestes z Łodzi lub okolic napisz rafal.purtak@goldenegg.pl bezpłatnie doradzamy w tych sprawach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: DOM BANK IP: 83.168.74.* 10.01.05, 19:12 dzieki za informacje = niestety nie jestem z okolic lodzi ale ze szczecina. dopytujr sie w imieniu moich znajomych ktorzy maja wypowiedziane umowy kredytowe i jeden wyrok z sadu ale jeszcze nie ma komornika bo dogadali sie z bankiemktory ich oddal do sadu. wlasnie dowiedzieli sie ze jest oddzial tego banku w szxzecinie i maja zlozyc dokumenty ale obawiaja sie czy w takiej sytuacji cos z tego bedzie . dzk Odpowiedz Link Zgłoś
anros1 Re: DOM BANK 10.01.05, 19:28 Oczywiscie dowiedzieli sie o odziale dom banku w szczecinie . jak Pan sadzi - czy maja szanse? Odpowiedz Link Zgłoś
gwynblaid Re: DOM BANK 10.01.05, 22:14 Warunek sine qua none--odpowiednia hipoteka--czasem można usłyczeć głosy iż nowa zabawka doktora Czarneckiego--czyli domBank bazuje głównie na odpowienich hipotekach--jako zabezpieczeniu wierzytelności--oczywiscie w BIKu sprawdzają klientów--ale zależność jest prostsza--dobra hipoteka--wieksze szanse na kredyt nawet przy tzw zgonie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: DOM BANK IP: 83.168.74.* 10.01.05, 23:16 Nie ukrywam , ze pocieszyl mnie Pan -posiadaja dobra hipoteke - mieszkanie wycenione na 130.000 zl w dobrym punkcie i zarobki nie najgorsze bo okolo 6000 brutto na 3 osoby wiec moze cos z tego bedzie. Tylko te zaleglosci w kredytach ..... strasznie tego duzo , ale tak to jest jak sie komus zaufa i pomoze a ten ktos wpedzi w klopoty i udaje , ze nic sie nie stalo .dziekuje bardzo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gwynblaid Re: DOM BANK 11.01.05, 07:52 cieszę się--w razie problemów w Szczecinie prosze ich skontaktować ze mną via email podany wczesniej--mozemy indywidualnie "targowac" sie z bankami--a centrala domBanku jest własnie w Łodzi--najwyżej Państwa znajomi będą musieli przefaksować ksera dokumentów--a po uzyskaniu promesy zajmie sie juz nimi wybrany analityk domBanku-a nasza pomoc jak napisałem jest bezpłatna rafal.purtak@goldenegg.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gwynblaid Re: DOM BANK 12.01.05, 09:16 witam ponownie i prosze o odpisanie Tych państwa którzy do mnie napisali, potrzebuje danych które opisałem w emailu zwrotnym--co do klientów PCOK Kalisz-- tu jest szansa spora indywidualnych negocjacji z uwagi na zainteresowanie UOKiK tą firmą pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: DOM BANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 12:31 Ja tam do goldenegg bym sie nie wybieral bo goscie nie maja doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: DOM BANK IP: *.gdynia.mm.pl 01.02.05, 23:18 a czemu nie ... to co mnie spotkalo w expanderze zakrawa na jakas farse. Doradca był mniej poinformowany niż ja ( po przejrzeniu po lebkach oferty banku w internecie) polecił mi bank powiedzial ze z moimi dochodami ok 4000 netto dostane kredyt i mam zbierac papierki do wniosku + umowe przedwstepną. Umowilam sie ze sprzedawcą na podpisywanie umowy przedwstępnej a tu "doradca" do mnie dzwoni i mowi ze jednak nie dostane bo w mojej sytuacji 100 % wartości odpada... ech ... trzeba przyznac ze moja sytuacja jest dosc dziwna dz.g na ryczałcie plus zlecenia male koszty ... tylko ze wiekszosc banków ma swoje tabelki lub ryczałtowcom nie dają 100% - o czym ten doradca zapomniał mi powiedziec ... to bylo załosne. Nie mozna mowic o doswiadczeniu firmy tylko o doswiadczeniu doradców wiec nie mam nic przeciwko Goldenegg - powiem wiecej polecam ich ! A swoja droga faktcznie w moim przypadku DOM BANK to jedyne rozwiazanie. Nie podoba mi sie brak wyboru ale nie mam wyjscia , mowia ze dadza ale czy tak bedzie naprawde to sie okaze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lautremont DOM BANK i Jego wysoki spread waluty 12.04.05, 22:57 Warto zwrócić uwagę na różnicę pomiędzy ceną Kupna i Sprzedaży CHF Dom Banku. Jest dwu a nawet trzykrotnie większa niż w innych bankach co znacząco zwiększa "niewidoczne" koszty kredytu. info na mejla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Re: DOM BANK i Jego wysoki spread waluty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 19:45 nie tylko chf.... to taki "provident" bankowy Odpowiedz Link Zgłoś
lautremont Re: DOM BANK i Jego wysoki spread waluty 14.04.05, 10:16 a może coś konstruktywnego napiszesz ponad ten "provident" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: DOM BANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 14:50 Szanowni Państwo jestem doradcą bankowym m.innymi DOM Banku jezeli jestescie Panstwo zainteresowani skutecznym zalatwieniem kredytu rowniez z zaleglosciami w biku prosze o kontakt telefoniczny pod numer 0507328400 Dariusz P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natan Szybki kredyt przez internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 14:03 wypełniłem wnoisek o kredyt w dombanku za pośrednictwem strony: www.bank.strona.pl/dombank - Kredyt otrzymałem w 3 tygodnie. Kredyt wziołem w złotówkach na 20lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc a Re: Szybki kredyt przez internet IP: 83.168.74.* 05.05.05, 14:43 Moja kolezanka rowniez dostala u nich kredyt we frankach ale miala czysta historie kredytowa .Dostala kratyt konsolidacyjny na spalte iinych kradytow i zyskala na tym 200 zl tz, ma mniejsza rate teraz o 200 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Szybki kredyt przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:18 w millennium też dostałeś - spadaj z swoją stroną..... nie oszukuj ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniela Re: Szybki kredyt przez internet IP: 83.168.74.* 08.05.05, 14:47 Wlasnie sie dowiedzialam , ze juz nie sa tak elastyczni jak na poczatku swojego istnienia. Na poczatku rozpatrywali wnioski klientow nawet z obciazeniami komorniczymi a teraz juz nie - odrzucili wniosek moich znajomych ktorzy mieli dobra hipoteke ale jeden kredyt byl wlasnie z obciazeniem komorniczym i niestety nie przeszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniela aa Re: Szybki kredyt przez internet IP: 83.168.74.* 11.05.05, 14:17 Wypowiedzcie sie prosze , kto z was dostal u nich kredyt .Interesuje mnie czy dostaly osoby ,ktore mialy spoznienia w ratach powyzej 180 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniela Re: Szybki kredyt przez internet IP: 83.168.74.* 13.05.05, 11:16 Ico z tym ;PROWIDENTEM BANKOWYM : jak pisal West w dniu 13.04.2005 ? Odpowiedz Link Zgłoś