Dodaj do ulubionych

ZŁOTÓWKA 3,90 ?????

17.03.05, 14:27
czy jest możliwy taki scenariusz, że PLN wróci do poziomu 3,90 do końca
kwietnia ??? proszę o poważne opinie bo już straciłem na różnicy kursowej
ponad 1.000 ;-(
Obserwuj wątek
    • liberia29 Re: ZŁOTÓWKA 3,90 ????? 17.03.05, 16:24
      1000 zlotych,jaja sobie robisz,ja od maja na roznicach kursowych stracilem
      30.000 zlotch i licze ze zloty jeszcze dostanie po dupie.
      • moom Re: ZŁOTÓWKA 3,90 ????? 18.03.05, 11:56
        straciłem 1.000 w tydzien, to chyba Ty sobie robisz jaja...
        • liberia29 Re: ZŁOTÓWKA 3,90 ????? 18.03.05, 13:57
          I jak widac skala twoich czysto teoretycznych strat jest i tak mizerna w
          porownaniu do mojej czysto teoretycznej.Mysle ze strata porownywalna do mojej
          tobie nie grozi wiec nie powinienes panikowac ze swoimi smiesznymi 6000-6500
          euro.
          • moom Re: ZŁOTÓWKA 3,90 ????? 19.03.05, 10:15
            nie bedziemy sie licytowac czy 6-7 tys euro to smieszna kwota czy nie, gdybys
            byl powaznym inwestorem a nie zadufanym dupkiem to udzielilbys konkretnych rad
            a nie licytowal sie kto ma wiecej w portfelu. Wiecej zdrowego rozsadku zycze i
            mniej strat, doswiadczony inwestorze hehe
            • liberia29 Re: ZŁOTÓWKA 3,90 ????? 20.03.05, 23:50
              moom napisał:

> nie bedziemy sie licytowac czy 6-7 tys euro to smieszna kwota czy nie, gdybys
              > byl powaznym inwestorem a nie zadufanym dupkiem to udzielilbys konkretnych
              rad
              > a nie licytowal sie kto ma wiecej w portfelu. Wiecej zdrowego rozsadku zycze
              i
              > mniej strat, doswiadczony inwestorze hehe

Nie licytuje sie oszolomie i nie panikuje jak ty z powodu tego ze kurs euro
              chwilowo skoczyl o pare groszy i straciles (teoretycznie) smieszne 1000
              zl.Postaw sie w roli eksporterow ktorzy od prawie roku musza wiazac koniec z
              koncem zeby jakos dalej egzystowac w tej sytuacji,wiec puknij sie w pusta glowe
              zanim cos zaczniesz bazgrac.A tak wogole,swoje straty juz chyba czesciowo
              odrobiles?Ile juz masz na minusie,200-300zlotych?Smieszny jestes.
    • genialnazwyboru Re: ZŁOTÓWKA 3,90 ????? 17.03.05, 16:31
      Widzę,że eksperci czekają ,co ja mam najpierw do powiedzenia:)
      Poczytaj moje posty,to zrozumiesz dlaczego:)

A wracając do tematu...jeżeli chodzi Ci o euro,to przewiduję CHWILOWY spadek po
      świętach,ale nie nizej jak 3,95...a potem już tylko wzrost aż do 4,5 - 4,6 w
      okresie wakacyjnym.

A odnośnie dolara... dojdzie jeszcze do 3,70 :)
    • marcin.poczobut_tms Re: ZŁOTÓWKA 3,90 ????? 19.03.05, 18:10
      W dłuższym terminie jestem nastawiony optymistycznie co do wartości złotego.
      Rynek pokazał natomiast ostatnio to co już nie raz w preszłości widzieliśmy:
      złoty umacnia się długo, powoli i konsekwentnie, a traci na wartości silnie i
      szybklo. Co do kursów to nawet do wyborów taka huśtawka może się utrzymywać.
      Ważny poziom to obecnie 4,04 i 3,95. Jeżeli potrzebuje Pan szybkich zakupów
      euro to polecałbym je właśnie przy tych poziomach (4,04 właściwie mamy).
      Zejście poniżej Na dłuższą metę sądzę, że presja na umocnienie PLN będzie
      powracać i EUR/PLN spadnie znacznie nizej tych poziomów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka