maciejmm 02.04.05, 20:28 temat pracy "O bankowości elektronicznej" prosze pomóżcie nigdzie niemoge znaleść ksiażek ani eboków w tym temacie a obrona sie zbliża....:( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.macierzynski Re: pomocy z pracą licencjacka 03.04.05, 01:38 maciejmm napisał: > temat pracy "O bankowości elektronicznej" prosze pomóżcie nigdzie niemoge > znaleść ksiażek ani eboków w tym temacie a obrona sie zbliża....:( > pozdrawiam Zapraszam do dobrze zaopatrzonej księgarni lub biblioteki. W ostatnim czasie ukazało się ok. 5-6 nowych tytułów. Pozdrawiam MM Odpowiedz Link Zgłoś
myszk82a Re: pomocy z pracą licencjacka 26.10.05, 09:49 A czy ktoś może pomóc mi z pracą z rachunkowości?? Odpowiedz Link Zgłoś
smiley9 Re: pomocy z pracą licencjacka 07.06.05, 23:54 Proponuję pozycję B. Świecka "Bankowość elektroniczna" i sprawdź jaka w tej książce jest bibliografia a trochę tego jest :) smiley Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: pomocy z pracą licencjacka 08.06.05, 09:34 Teraz to już chyba trochę późno na rady. :) Chyba że obrona we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: pomocy z pracą licencjacka 08.06.05, 12:02 ja pracę magisterską na zbliżony temat napisałem tylko w oparciu o materiały z internetu. Jest tego naprawdę mnóstwo Odpowiedz Link Zgłoś
yeahzombie Re: pomocy z pracą licencjacka 15.09.05, 15:31 Hej a mógłbyś mi przesłac swoją prace licencjacką o Bankowości internetowej bo ja tez mam zamiar pisac na ten temat. studiuje informatyke dzieki z góry paweł Ps: Wyslij mi maila na superbeast1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
progress04 Re: pomocy z pracą licencjacka 05.07.05, 17:29 mnóstwo. między innymi " kształtowanie wizerunku banku" tomasz żyminkowski, ae poznań Odpowiedz Link Zgłoś