Dodaj do ulubionych

Eurobank-konto

18.09.05, 15:07
Chciałam zapytać o opinię osoby, które są klientami eurobanku.Nie chodzi mi o
kredyty tylko o konto osobiste.To chyba nowa usługa w ich wykonaniu.Czy można
zaufać temu bankowi? Mają dość korzystne warunki jeśli chodzi o opłaty, ale
czy to nie podejrzane w porównaniu z tym jak się cenią inne banki?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Eurobank-konto IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.05, 18:48
      miałam kiedyś konto u nich- wkurzało mnie,że z bankomatu można tylko wypłacić
      50zł i więcej bo 20-stek nie wypłaca, kiedyś bankomat wypłacił mi o 1zł więcej
      niż miałam na koncie i policzono mi karę za niedozwolony debet
    • Gość: tomek Re: Eurobank-konto IP: *.chello.pl 18.09.05, 20:24
      Witaj
      Eurobank ma w ofercie konta od poczatku, sa one jednak zakladane glownie pod
      zaciagany kredyt.
      Samo konto nie jest rewelacje, poczytaj posty z forum o eurobanku, sa w
      wiekszosci niezbyt korzystne.
      Zbyt duzo ograniczen w wyplatach i brak obslugi przez internet powoduje ze to
      żadna rewelacja.
      To juz kredyty maja dobre choc dla nich to ryzyko, ale to nie nasze zmarwienie.
      Wydaje sie ze lokatami kusza aby pozniej miec pieniadze na kolejne kredyty i
      tak kolo sie toczy.

Pomyśl o innym banku bardziej kompletnym.
      Jesli chcesz miec duzy limit wyplat i internet.

Pozdrawiam
      Tomek
      www.finanseosobiste.pl
      • agroste Re: Eurobank-konto 19.09.05, 19:23
        W tej chwili mam konto w BPH i coraz bardziej mam poczucie że ten bank tylko doi
        klienta zwłaszcza takiego jak ja , od którego nie może liczyć na zbyt duże wpływy.
        Mam skromne potrzeby - potrzeba mi czegoś z niskimi opłatami za prowadzenie
        konta i obsługę karty, nie biorę kredytów, nie robię przelewów ( w BPH to
        kosztuje aż 4-6zł)- chyba jestem mało atrakcyjnym klientem dla każdego banku.
        Wiem że są banki internetowe które mają atrakcyjną dla mnie ofertę jeśli chodzi
        o opłaty, ale obawiam się że są dla mnie niedostępne bo w komputerze mam Linuksa.

• muza24 Re: Eurobank-konto 21.09.05, 20:07
      Ja mam onto w Eurobanku. Ale generalnie używam go tylko do zakładania lokat (fajne lokaty 7 dniowe), i do płacenia kartą. Oprocenotowanie konta też jest konkr + brak opłat za konto + minimalna opłata za kartę.

Generalnie mam konto jeszcze w innym banku, a to w EB tylko dla uzupełnienia potrzeb.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka