Gość: xxx.citi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:28 Cze czy ktoś wie gdzie można przejść rekrutację do nowego banku? Ma byś 200 oddziałów pierwszy w wawie na początku 2006. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bwportal.pl Re: NOWY BANG GRECKI-EUROBANK 30.09.05, 23:03 Zapisz sie tutaj: www.eurobank.pl/praca.html Odpowiedz Link Zgłoś
mijka Re: NOWY BANK GRECKI-EUROBANK 01.10.05, 00:05 bwportal podał link do istniejącego już Eurobanku... Czy Twoim zdaniem NOWY wchodzący na nasz rynek Bank grecki Eurobank to to samo?? Jedno jest pewne: od kilku miesięcy pozyskują jednych z najlepszych/sprawdzonych ludzi pracujących wcześniej w innych bankach. Odpowiedz Link Zgłoś
muza24 Re: NOWY BANG GRECKI-EUROBANK 02.10.05, 17:51 Słyszałam o tym, że w Grecji jest bank o takiej samej nazwie. Niby jaki bank prowadzi rekrutację pośród pracowników innych banków? Eurobank?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: NOWY BANG GRECKI-EUROBANK IP: *.chello.pl 02.10.05, 20:58 Witajcie na nasz rynek wchodzi grecki bank EFG Eurobank , nazwa podobna do polskiego Eurobanku ale własciciele obcy. Na razie rekrutuja zarzad i wyższe szczeble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx.citi Re: NOWY BANG GRECKI-EUROBANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 12:50 Tak zgadza się EFG Eurobank z Grecji. Właśnie zarząd i wyższe szczeble rekrutują min z Citibanku-będą mieli niezły odpływ personalny bo już kilka osób odchodzi ze stanowisk kierowniczych, a jak mi wiadomo te osoby odchodzące pociągną ze sobą inne więc Citi ma się czym martwić----ludzie odchodzą i będą odchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: NOWY BANG GRECKI-EUROBANK 06.10.05, 15:35 > a jak mi wiadomo te osoby odchodzące pociągną ze > sobą inne więc Citi ma się czym martwić----ludzie odchodzą i będą odchodzić. citi nie ma sie czym martwic, bo samo chce sie pozbyc ok. 500 osob Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.gluszak Re: NOWY BANG GRECKI-EUROBANK 12.10.05, 10:12 tak ale nie z detalu :) bo jest Citibusinass Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.gluszak Re: NOWY BANG GRECKI-EUROBANK 12.10.05, 10:20 jeszcze chciałem dodać że rekrutacja już była przeprowadzana Gazeta Wyborcza w poniedziałek jakieś 2 miesiące temu, i sukcesywnie ukazują się teraz ogłoszenia wprowadzane przez Bigram (takie zielone:))- dla zainteresowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citizen Re: NOWY BANG GRECKI-EUROBANK IP: *.malnet.pl / 62.233.164.* 21.10.05, 23:21 hehe, odchodza zdolni, a bank pozbywa sie tych mniej produktywnych, cos na ten temat slyszalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx.citi Re: NOWY BANG GRECKI-EUROBANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:12 .aaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walus Re: NOWY BANG GRECKI-EUROBANK IP: 44,1.* / 193.193.181.* 13.10.05, 20:40 Pisz na ireneusz@bigram.pl Rekrutacja trwa, ale kierownicy ktorzy odchodza z istniejacych bankow sciagaja ze soba pracownikow, wiec szanse sa niewielkie. Bank ten nie jest eurobankiem. Jest to szwajcarska grupa kapitalowa i wchodza od poczatku, jako indywiduaum Odpowiedz Link Zgłoś