jmmjk4 Re: Dobra Pożyczka 20.11.09, 19:01 NIE,NIE, JA TAK ZROBILEM I MAM BARDZO DUZE PROBLEMY ZE SPLATA KRETYTOW, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: free man Re: Dobra Pożyczka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.11.09, 13:19 nie polecam zdecydowanienie ,oszusci i tyle znajomy mial doczynienia z nimi nawet po przeczytaniu umowy przed podpisaniem jezeli dadza ci ja przeczytac firma i tak nastawiona jest na wyłudzenie pieniedzy a nie na faktyczne danie kredytu zainteresowanemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobra Pożyczka IP: *.48.115.39.ltv.pl 05.12.09, 16:41 Jak gdzieś każą płacić za rozpatrzenie wniosku, za prowizję itp. zanim dostaniesz kredyt daruj sobie. Najczęściej to oszuści a w najlepszym wypadku będziesz tygodniami czekać na pieniądze z RRSO +50% Bezpłatnie zajmą się sprawą doradcy kredytowi Sprawdzone i najlepsze oferty... Bez wychodzenia z domu... Bez żadnych opłat i prowizji... ofu.pl/xxgotowkowy1 ofu.pl/xxgotowkowy2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam to jest jakiś Absurd chyba IP: *.stk.vectranet.pl 08.12.09, 14:03 www.efb.republika.pl/images/SkarbiecStr2.jpg zwłaszcza paragraf 6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Gość Re: Dobra Pożyczka IP: *.chello.pl 11.12.09, 13:36 Witam! szukałem informacji na ten temat znam osobiście osoby, które dostały pożyczki. A jesli się ubiegacie o zwrot opłaty która rzekomo straciliście. To Poczytajcie tutaj. www.OdzyskanePieniadze.pl lub www.DobraPozyczka.net Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Dobra Pożyczka IP: *.xdsl.centertel.pl 17.12.09, 15:08 Witam nie nabierajcie się na dobrą pożyczkę bo to oszuści tylko zdzierają z ludzi grubą kasę,a wiem to doskonale bo sama dałam się nabrać i pożyczki nie dostałam tylko jestem jeszcze w plecy 1250zł bo tyle zdarli zemnie i naprawde nie nabierajcie się na to jak nie chcecie stracić pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka22 Re: Dobra Pożyczka IP: *.146.216.173.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.01.10, 19:21 Witam wszystkich.Jestem przerażona opiniami tego banku....moi rodzice znaleźli ich ogłoszenie w gazecie Tele Świat i wysłali wniosek.Dziwiło mnie to że przez ten głupi wniosek już przyznali im kredyt....wpłacili kilka tyś na ten procent i czekają....mam nadzieję że nie zostaną wykręceni bo mój tata już jest załamany a napewno im nie popuszczę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Dobra Pożyczka IP: *.173.12.209.tesatnet.pl 12.01.10, 14:15 nawet się nie zastanawiaj,TO NACIĄGACZE Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Dobra Pożyczka 15.01.10, 14:31 Dobrze że poczytałem te wpisy.2 dni temu zaintrygowany warunkami "dobrej pożyczki",chciałem wpadkę z kartami(3) kredytowymi,rozwiązać tą tzw dobrą pożyczką.Mimo iż potrzebowałem tylko 10 tauzenów,w rozmowie telefonicznej z "BIUREM"namówiono mnie do pożyczki na sumę 25 tys,czyli na ewentualną wpłatę 1250 PLN.Serdeczne Dzięki Dobrzy Ludzie za Wasze posty które mnie emeryta ustrzegły przed stratą kwoty prawie całej mojej emerytury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Dobra Pożyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 14:03 ja wplacilem 2500 inie moge tego odzyskac moj email orzechtomek@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANA Re: Dobra Pożyczka IP: *.radom.vectranet.pl 19.05.10, 18:39 Witam, byłam bliska zaciągnięcia pozyczki u nich ALE!!!!po porzeczytaniu wszystkich wypowiedzi!!! Dziękuję,dziękuję, dziękuję że jej nie wzięłam!!!, dziękuję z serca wszystkim osobom wpisującym się na tą stronę podając negatywne opinie, które "otworzyły mi oczy" -zapobiegliście na pewno części naciąganych następnych "naiwnych" osób, w tym mnie (oni nic nie mówią o następstwach, szczegółach i słuchając ich pracownika myślisz, ze to jest wsjo takie cudowne), złożyłam u nich czyli "DOBRAPOZYCZKA" wniosek o pożyczkę bo bez BIK, na szczęście jeszcze kwoty 1250 nie wpłaciłam bo jej jeszcze nie miałam- czekałam na pensję, obiecano mi pożyczkę w wys. 25000, dla mnie to 1250zł, które miałam wpłacić, byłoby nieodwracalną już stratą a tu przecież poinformowała mnie pani z tej instytucji że za 3-4 tyg. dostanę pożyczkę, czyli wpłaciłabym prawie całą swoją pensję nie opłacając nic (a mam sporo zobowiązań z którymi nie mogę zalec)w nadziei na większą kwotę, którą ureguluję wszystkie te moje zaległości (w tym celu chciałam właśnie wziąść tą pożyczkę) i tak czekałabym w błogiej nieświadomości, a tu okazałoby się, że jej nie dostanę, dowiadując się z wypowiedzi z forum widzę jasno, że nie otrzymałabym tej pożyczki a straciła bym tylko to 1250zł co skutkowałoby , ze nie opaciłabym nic z bieżących zaległości, nie mam pojęcia jak by się to skończyło, to już komornik i obciach na całego. DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ALARMUJĄCYM PODWAŻAJĄCYM TĄ POŻYCZKĘ W IMIENIU SWOIM JAK I INNYCH, KTÓRZY PRZECZYTAJĄ FORUM NIM SIĘ ZDECYDUJĄ.Dodam, ze zauważcie, w sumie to ciężko znaleźć to forum, bo wpiszesz w wyszukiwarce "dobrapozyczka" to multum stron to tylko ONI bez prawdziwych opini pożyczkobiorców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Dobra Pożyczka IP: *.toya.net.pl 02.06.10, 15:18 Życzą sobie wpłaty (to fakt), ale w zamian za to nie wymagają zaświadczeń z BIK-u, US i ZUS. No i rata mniejsza, niż standardowo w bankach. Możesz też rozkładać plan spłaty nawet na 30 lat. Ja radziłabym trzymania się faktów,zamiast forumowych dyskusji.To samo jest z biurami podróży. Potem tylko spać nie można, jak się człowiek naczyta tych postów. W mojej rodzinie brali gotówkę z Dobrej Pożyczki, fakt że musieli znaleźć poręczycieli. Ala pieniądze dostali. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Dobra Pożyczka 04.07.10, 16:59 Gość portalu: Mimi napisał(a): > Życzą sobie wpłaty (to fakt), ale w zamian za to nie wymagają zaświadczeń z > BIK-u, US i ZUS. Wymagają ZABEZPIECZEŃ ale PO UISZCZENIU OPŁATY WSTĘPNEJ. Nie masz dodatkowych zabezpieczeń - kredyt przepada. To sprytny mechanizm :) > No i rata mniejsza, niż standardowo w bankach. Możesz też > rozkładać plan spłaty nawet na 30 lat. Ja radziłabym trzymania się > faktów,zamiast forumowych dyskusji. To jak potrzebujesz faktów to zerknij sobie na rejestr klauzul abuzywnych - PKF Skarbiec ma tam całkiem pokaźną listę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kancelaria Prawn. Odzyskanie opłaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.07.10, 12:06 Kancelaria Prawnicza oferuje skuteczną pomoc w odzyskaniu całości opłaty przygotowawczej wniesionej na rzecz PKF "Skarbiec" sp. z o.o. z/s. w Gdańsku. Wszelkie informacje można uzyskać klikając (lub wklejając w okno przeglądarki) poniższy link: poznankancelaria.npx.pl/readarti ... ticle_id=1 Odpowiedz Link Zgłoś
marketta Re: Odzyskanie opłaty 26.04.11, 07:50 jak ktoś potrzebuje pożyczki, to zawsze można skorzystać z portali social lending, np www.pozycz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Odzyskanie opłaty IP: *.play-internet.pl 22.10.11, 17:07 mam pytanie w roku 2010 staralismy si o pozyczke i musielismy wpłacic na poczatku 5000 tys i dali nam dokumenty zaczelismy zbierac ale nie wyrobilismy sie w miesiecznym terminie i prosze nam pomuc to odzyskac my jestesmy z tarnowa woj małopolskie. Odpowiedz Link Zgłoś
praca-dodatkowa-0 Re: Dobra Pożyczka 14.06.11, 00:08 Lekkie i łatwe do spłaty raty kredytu gotówkowego możesz juz mieć w 7 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pok Re: Dobra Pożyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 10:03 Napisz na twojefinanse91@wp.pl tam znajdziesz najlepsze oferty polecam - warto skorzystać,wszystko gratis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik1 Re: Dobra Pożyczka IP: *.kalisz.mm.pl 20.06.11, 09:16 Nie polecam DOBREJ POŻYCZKI !!!przyznano mi 45 tys . ale przy umowie przed wstępnej miałam zapłacić 5% tej sumy po wpłaceniu kasy przyślą ci umowę gdzie prócz weksla będziesz musiała mieć jeszcze jedno zabezpieczenie ... żyrantów z dochodem 3500 albo hipotekę warunki okażą się nie możliwe przez ciebie do spełnienia a kasy już ci nie zwrócą... Mam propozycję : Pisałam już wcześniej na temat prywatnych pożyczek ...wszystko to fikcja i zerowanie na ludzkim nieszczęściu. Mam propozycję i to nie bajka ani obietnice bez pokrycia wejście na tą stronę nikogo nie zaboli a naprawdę warto, jet to system partnerski monitorowany przez admina oraz przez ciebie osobiście , nie ma mowy o oszustwach i naciąganiach (oszuści są natychmiast eliminowani) Uprzedzam ze nie jest to wyjście dla osób które są bardzo zadłużone na ogromną kwotę i potrzebują natychmiastowo gotówki , jednakże jest to wyjście AWARYJNE . Sama spróbowałam i mogę polecić mimo iż dopiero się tam zarejestrowałam. Po prostu nie wierzę już w SMS za które trzeba płacić krocie oraz w parabanki którym od 5000 zł trzeba wpierw zapłacić 10% a nie ma pewności co do otrzymania pożyczki ..Być może znowu się zawiodę ale uważam ze jest to jakieś wyjście zwłaszcza ze mam nad tym 24h na dobę kontrolę. Ewentualnie stracę 5 zł. i nic ponad to , nie jest to jakaś strona domowa , jest legalna i jest nad całym systemem kontrola. POLECAM - dobryzarobek.pl/index.php?id=...118317f8fcc09d Zawsze wchodzimy przez link wygenerowany na twoją rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRAZYNA Re: Dobra Pożyczka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.08.11, 21:57 NIEUMIEM ODPOWIEDZIEC TEZ ZLOZYLAM WNIOSEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobra Pożyczka IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 21:07 800Zł???? ode mnie wołali od kwoty pożyczki 25000zł -2500zł Odpowiedz Link Zgłoś
herman.easy Re: daxa sp zoo WEJDZ!!!!!!!!! 12.01.12, 19:55 www.gowork.pl/opinie_czytaj,391880 www.gowork.pl/opinie_czytaj,391880 Odpowiedz Link Zgłoś
herman.easy WEJDZ!!!!!!!!!!! WEJDZ!!!!!!!!!!!!!!!! 13.01.12, 18:00 dziadostwo.com.pl/ dziadostwo.com.pl/ dziadostwo.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_399 Re: WEJDZ!!!!!!!!!!! WEJDZ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nowysacz.vectranet.pl 28.02.12, 11:38 Szanowni Panstwo! Szukam ludzi z Nowego Sącza którzy zostali oszukani przez "Dobra pozyczke". Jest szansa odzyskania wplaty. Prosze o kontakt na meila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majdzio Re: WEJDZ!!!!!!!!!!! WEJDZ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.29.197.97.threembb.co.uk 19.03.12, 01:51 Jestem zainteresowany pozwem zbiorowym przeciwko SKARBCU Podpisywalem umowe w Rzeszowie w Lispotadzie. Oszukali mnie na 1750 zl. Moj email majdzio@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: WEJDZ!!!!!!!!!!! WEJDZ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.12, 07:53 Witam!!! Jestem z Białegostoku i tez chetnie bym się przyłączyła do pozwu przeciwko firmie SKARBIEC. czekam na info: aneczka1973@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
wojciechziomek Re: WEJDZ!!!!!!!!!!! WEJDZ!!!!!!!!!!!!!!!! 12.12.12, 17:33 Witam,też chce się dołączyć do pozwu zbiorowego.Proszę o kontakt: wojciechziomek21@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lepszy_virus Re: Dobra Pożyczka 04.04.12, 14:05 Jak pożyczkę to tylko w banku. Nie brakuje złodziei. Polecam porównywarkę kredytów: www.dluznicy.biz/artykuly/porownaj_kredyty_gotowkowe Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwatka Re: Dobra Pożyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 11:53 wiem ze skok wołomin oferuje cos takiego jak prosta pożyczka. Może tam trza spróbowac:SD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lookator Re: Dobra Pożyczka IP: *.play-internet.pl 12.04.12, 19:12 Coś mi mów tez Skok Wołomin...tam sie kidys zastanawialem nad lokata chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oloka Re: Dobra Pożyczka IP: *.play-internet.pl 18.04.12, 20:11 a co powiecie o pożycze ze skoku wołomin? ponoć dają szybkie pożyczki w 15 minut, ktoś korzystał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oloka Re: Dobra Pożyczka IP: *.play-internet.pl 19.04.12, 19:18 Dokładnie chodzi mi o tą skok.wolomin.pl/27/Artukuly/Przyjazna_Pozyczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byćkaw Re: Dobra Pożyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 23:04 Nie wiem - nie znam sie:D Wiem tylko ze ten "skoczek: jest na rynku kuuuuuuupe lat wiec firma ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Dobra Pożyczka IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.12, 23:51 Nic nie wpłacaj to oszustwo,mnie i innych juz oszukali czytaj na forum,teraz by odzyskac wpłaconą kase trzeba pozew zbiorowy i do sądu.Do pozwu jest potrzebne min 15 osób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: Dobra Pożyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.13, 09:46 ok 2 tyg temu wypelniłam wniosek na stronie, po kilku dniach telefon i pozytywna odpowiedź...tydzien temu bylam w biurze podpisac umowę przedwstępną... i oczywiście na miejscu dokonalam przelewu 1500zł, napisałam również prośbe o przyspieszenie wyplaty pozyczki gdyz jestem w ciązy i potrzebuje na drogie badania pieniędzy.. Na całe szczęście mój mąz powiedzial o tej pozyczce swojemu przyjacielowi którego SKARBIEC zrobił w ...na szczęscie w 7 dni od popdpisania umowy przedwstępnej, dziś juz telefonowałam do siedziby i musze szybko dołączony wzór odstapienia od umowy im wysłać- zgodnie z zapisem owej umowy na odstapienie 14 dni!! będąc w Poznaniu na jednej z głównych ulic w biurowcu gdzie owa firma ma lokum, przede mna ktoś byl podpisac umowę i w trakcie spotkania ktoś byl zainteresowany i umawiał się na podpisanie na olbrzymia kwotę potrzebna na rozbudowe gabinetów lekarskich!! To mnie utwierdziło w przekonaniu że skoro nie tylko ja, a inni tez więc jest wszystko ok... Problem jst następujący- dam znac czy odzyskałam zaliczkę wpłacona, kolejna sprawa, wczoraj rano dzowniłam dowiedziec się kiedy wypłaca mi te pieniądze pożyczki gdyz już mija 7 dni a wnioskowalam o przyspieszenie... okazalo się że Pani w obsłudze klienta ma podgląd w decyzję zarządu- a ponoc juz zgoda byla gdy jechałm podpisac umowę przedwstępną!!!, 15 dni, czyli mówią Tobie że nie dostaniesz albo że jeszcze jakieś smieszne zabezpieczenia oprócz weksla po 15 dniach w sytuacji gdzy możesz odstąpic od umowy i zwracają wpłatę w ciągu dni 14 !!! Kazała poleconym wysłać dokument który wzór jest zamieszczony w umowie i tak jak jest zapisane pieniądze niezwłocznie zwracają!! Pytałam co to oznacza niezwłocznie- ponoc zależy kiedy przyjdzie list, ok 3 dni jest na koncie z którego wpłata dokonana została Mam nadzieje że pieniądze mi zwrócą gdyż 1500zł to dla mnie chociaż część potrzebna do oplaty za badania i zabieg który teraz muszę mieć... Aż wstydzę się że tak dałam sie nabrać!! Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Dobra Pożyczka 18.04.13, 10:10 > na szczęscie w 7 dni od popdpisania umowy przedwstępne > j, dziś juz telefonowałam do siedziby i musze szybko dołączony wzór odstapienia > od umowy im wysłać- zgodnie z zapisem owej umowy na odstapienie 14 dni!! A masz tą umowę w ręku. Masz wzór odstąpienia? Bo mają taką metodę, że dosyłają dokumenty po upływie terminu w którym mogłabyś się z umowy wycofać. I wtedy trzeba już iść do sądu bez gwarancji odzyskania pieniędzy. Poza tym skąd wiesz, że masz 14 dni na odstąpienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Dobra Pożyczka IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.13, 10:28 unhappy napisał: > skąd wiesz, że masz 14 dni na odstąpienie? To wynika z ustawy o kredycie konsumenckim www.se.pl/super-biznes/finanse-twojej-firmy/od-kredytu-mozna-odstapic_269221.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: Dobra Pożyczka IP: *.static.chello.pl 08.11.13, 18:07 Każdy szczeka jak mały piesek,a nikt nie chce z tym coś zrobić .trzeba się zebrać wszyscy i podać do prokuratury,do mediów do sejmu muszą się tym zająć ,mnie też oszukali na 3000 zł to jest mój e-mail tamara.1999@onet.eu .Kto napisze podam telefon ,tylko bez kłamstw ,mnie też zależy,bo dalej te placówki są i dalej oszukują a co tam pracują głupa udają że to nie oszustwo sami biorą w tym udział Bronek czekam Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Dobra Po?yczka 19.04.13, 13:48 Gość portalu: Hellen Swiech napisał(a): > Juz mozna pobrac film W imieniu diabla (2011) za darmo! Uwaga. Koleś nagania do plikostrady czyli serwisu działającego jak pobieraczek. Pod żadnym pozorem nie podawajcie w formularzu prawdziwych danych, a najlepiej omijajcie cwaniaków szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Dobra Pożyczka 19.04.13, 13:56 Gość portalu: Mateusz napisał(a): > Ja polecam chwilówkę, pierwsze 1000 zł dla nowego klienta na 30 dni bez oprocen > towania więc wątpię abyś znalazła lepsze warunki w Polsce, są jeszcze inne poży > czki pozabankowe udzielające niedużych kwot, tutaj masz linka: http://pozy > czka-pozabankowa.az.pl/ Polecasz spamerze bo masz z tego kasę :) Kolo poleca (zarabiając na programie afiliacji) trzy firmy pożyczkowe: Vivusa, ViaSMS i Providenta :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_mazur Re: Dobra Pożyczka 17.07.15, 20:34 Czemu od razu sadzisz ze to spamer. Jejku czemu ludzie są zawsze pierwsi do kłótni a nie do pomocy. Ja osobiscie bralam nie raz pozyczke z providenta bo przycisło a wcale ich nie reklamuje. Ale jesli chodzi o temat 'dobrej pozyczki' no to od razu widać że to jakieś lichwiarstwo. Skoro chcesz wziać kredyt/pożyczke to chyba oczywiste że pieniedzy nie masz. Ja bym nigdy nie wpłaciła. Kiedy orientowałam sie na temat pożyczki pozabankowej właśnie z providenta to sobie znalazlam kalkulator pożyczkowy i okazalo sie że jest dobra oferta:) teraz za każdym razem gdy brakuje pieniążków to sobie wchodze na anivus.com i patrze czy nie ma lepszej oferty kredytowej niż tu gdzie zawsze biorę. Po co mają na mnie zarabiać:) Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Dobra Pożyczka 18.07.15, 12:24 beata_mazur napisał(a): > Czemu od razu sadzisz ze to spamer. Dużo macie na forum gazety tych spamerskich kont? Ten sam schemat. Jeden, dwa posty sprzed kilku lat i potem leci spam. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_mazur Re: Dobra Pożyczka 19.07.15, 21:43 Ja tylko napisalam swoje zdanie na temat 'dobrej pozyczki' . Nie mierz kazdego ta sama miara. Chcialam tylko doradzic a Ty mnie atakujesz?i po co? Myslę ze temat byl inny i niema co go drazyc:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś