Dodaj do ulubionych

Dobra Pożyczka

• jmmjk4 Re: Dobra Pożyczka 20.11.09, 19:01
      NIE,NIE, JA TAK ZROBILEM I MAM BARDZO DUZE PROBLEMY ZE SPLATA KRETYTOW,
    • Gość: free man Re: Dobra Pożyczka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.11.09, 13:19
      nie polecam zdecydowanienie ,oszusci i tyle znajomy mial doczynienia z nimi
      nawet po przeczytaniu umowy przed podpisaniem jezeli dadza ci ja przeczytac
      firma i tak nastawiona jest na wyłudzenie pieniedzy a nie na faktyczne danie
      kredytu zainteresowanemu.
    • Gość: gość Re: Dobra Pożyczka IP: *.48.115.39.ltv.pl 05.12.09, 16:41
      Jak gdzieś każą płacić za rozpatrzenie wniosku, za prowizję itp. zanim dostaniesz kredyt daruj sobie. Najczęściej to oszuści a w najlepszym wypadku będziesz tygodniami czekać na pieniądze z RRSO +50%

Bezpłatnie zajmą się sprawą doradcy kredytowi
      Sprawdzone i najlepsze oferty...
      Bez wychodzenia z domu...
      Bez żadnych opłat i prowizji...

ofu.pl/xxgotowkowy1
      ofu.pl/xxgotowkowy2
    • Gość: Adam to jest jakiś Absurd chyba IP: *.stk.vectranet.pl 08.12.09, 14:03
      www.efb.republika.pl/images/SkarbiecStr2.jpg
      zwłaszcza paragraf 6
    • Gość: ten Gość Re: Dobra Pożyczka IP: *.chello.pl 11.12.09, 13:36
      Witam!
      szukałem informacji na ten temat
      znam osobiście osoby, które dostały pożyczki.

A jesli się ubiegacie o zwrot opłaty która rzekomo straciliście.
      To Poczytajcie tutaj.
      www.OdzyskanePieniadze.pl

lub

www.DobraPozyczka.net
      Pozdrawiam
    • Gość: ula Re: Dobra Pożyczka IP: *.xdsl.centertel.pl 17.12.09, 15:08
      Witam nie nabierajcie się na dobrą pożyczkę bo to oszuści tylko zdzierają z
      ludzi grubą kasę,a wiem to doskonale bo sama dałam się nabrać i pożyczki nie
      dostałam tylko jestem jeszcze w plecy 1250zł bo tyle zdarli zemnie i naprawde
      nie nabierajcie się na to jak nie chcecie stracić pieniędzy.
    • Gość: Anulka22 Re: Dobra Pożyczka IP: *.146.216.173.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.01.10, 19:21
      Witam wszystkich.Jestem przerażona opiniami tego banku....moi
      rodzice znaleźli ich ogłoszenie w gazecie Tele Świat i wysłali
      wniosek.Dziwiło mnie to że przez ten głupi wniosek już przyznali im
      kredyt....wpłacili kilka tyś na ten procent i czekają....mam
      nadzieję że nie zostaną wykręceni bo mój tata już jest załamany a
      napewno im nie popuszczę...
    • Gość: marek Re: Dobra Pożyczka IP: *.173.12.209.tesatnet.pl 12.01.10, 14:15
      nawet się nie zastanawiaj,TO NACIĄGACZE
      • zoil44elwer Re: Dobra Pożyczka 15.01.10, 14:31
        Dobrze że poczytałem te wpisy.2 dni temu zaintrygowany warunkami "dobrej
        pożyczki",chciałem wpadkę z kartami(3) kredytowymi,rozwiązać tą tzw dobrą
        pożyczką.Mimo iż potrzebowałem tylko 10 tauzenów,w rozmowie telefonicznej z
        "BIUREM"namówiono mnie do pożyczki na sumę 25 tys,czyli na ewentualną wpłatę
        1250 PLN.Serdeczne Dzięki Dobrzy Ludzie za Wasze posty które mnie emeryta
        ustrzegły przed stratą kwoty prawie całej mojej emerytury!
    • Gość: tom Re: Dobra Pożyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 14:03
      ja wplacilem 2500 inie moge tego odzyskac moj email orzechtomek@gmail.com
    • Gość: ANA Re: Dobra Pożyczka IP: *.radom.vectranet.pl 19.05.10, 18:39
      Witam, byłam bliska zaciągnięcia pozyczki u nich ALE!!!!po porzeczytaniu
      wszystkich wypowiedzi!!! Dziękuję,dziękuję, dziękuję że jej nie wzięłam!!!,
      dziękuję z serca wszystkim osobom wpisującym się na tą stronę podając negatywne
      opinie, które "otworzyły mi oczy" -zapobiegliście na pewno części naciąganych
      następnych "naiwnych" osób, w tym mnie (oni nic nie mówią o następstwach,
      szczegółach i słuchając ich pracownika myślisz, ze to jest wsjo takie cudowne),
      złożyłam u nich czyli "DOBRAPOZYCZKA" wniosek o pożyczkę bo bez BIK, na
      szczęście jeszcze kwoty 1250 nie wpłaciłam bo jej jeszcze nie miałam- czekałam
      na pensję, obiecano mi pożyczkę w wys. 25000, dla mnie to 1250zł, które miałam
      wpłacić, byłoby nieodwracalną już stratą a tu przecież poinformowała mnie pani z
      tej instytucji że za 3-4 tyg. dostanę pożyczkę, czyli wpłaciłabym prawie całą
      swoją pensję nie opłacając nic (a mam sporo zobowiązań z którymi nie mogę
      zalec)w nadziei na większą kwotę, którą ureguluję wszystkie te moje zaległości
      (w tym celu chciałam właśnie wziąść tą pożyczkę) i tak czekałabym w błogiej
      nieświadomości, a tu okazałoby się, że jej nie dostanę, dowiadując się z
      wypowiedzi z forum widzę jasno, że nie otrzymałabym tej pożyczki a straciła bym
      tylko to 1250zł co skutkowałoby , ze nie opaciłabym nic z bieżących zaległości,
      nie mam pojęcia jak by się to skończyło, to już komornik i obciach na całego.
      DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ALARMUJĄCYM PODWAŻAJĄCYM TĄ POŻYCZKĘ W IMIENIU SWOIM JAK I
      INNYCH, KTÓRZY PRZECZYTAJĄ FORUM NIM SIĘ ZDECYDUJĄ.Dodam, ze zauważcie, w sumie
      to ciężko znaleźć to forum, bo wpiszesz w wyszukiwarce "dobrapozyczka" to multum
      stron to tylko ONI bez prawdziwych opini pożyczkobiorców.
    • Gość: Mimi Re: Dobra Pożyczka IP: *.toya.net.pl 02.06.10, 15:18
      Życzą sobie wpłaty (to fakt), ale w zamian za to nie wymagają zaświadczeń z
      BIK-u, US i ZUS. No i rata mniejsza, niż standardowo w bankach. Możesz też
      rozkładać plan spłaty nawet na 30 lat. Ja radziłabym trzymania się
      faktów,zamiast forumowych dyskusji.To samo jest z biurami podróży. Potem tylko
      spać nie można, jak się człowiek naczyta tych postów. W mojej rodzinie brali
      gotówkę z Dobrej Pożyczki, fakt że musieli znaleźć poręczycieli. Ala pieniądze
      dostali.
      • unhappy Re: Dobra Pożyczka 04.07.10, 16:59
        Gość portalu: Mimi napisał(a):

> Życzą sobie wpłaty (to fakt), ale w zamian za to nie wymagają zaświadczeń z
        > BIK-u, US i ZUS.

Wymagają ZABEZPIECZEŃ ale PO UISZCZENIU OPŁATY WSTĘPNEJ. Nie masz dodatkowych
        zabezpieczeń - kredyt przepada. To sprytny mechanizm :)

> No i rata mniejsza, niż standardowo w bankach. Możesz też
        > rozkładać plan spłaty nawet na 30 lat. Ja radziłabym trzymania się
        > faktów,zamiast forumowych dyskusji.

To jak potrzebujesz faktów to zerknij sobie na rejestr klauzul abuzywnych - PKF
        Skarbiec ma tam całkiem pokaźną listę :)
        • Gość: Kancelaria Prawn. Odzyskanie opłaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.07.10, 12:06
          Kancelaria Prawnicza oferuje skuteczną pomoc w odzyskaniu całości opłaty
          przygotowawczej wniesionej na rzecz PKF "Skarbiec" sp. z o.o. z/s. w Gdańsku.
          Wszelkie informacje można uzyskać klikając (lub wklejając w okno przeglądarki)
          poniższy link:
          poznankancelaria.npx.pl/readarti ... ticle_id=1
          • marketta Re: Odzyskanie opłaty 26.04.11, 07:50
            jak ktoś potrzebuje pożyczki, to zawsze można skorzystać z portali social lending, np www.pozycz.pl
          • Gość: monia Re: Odzyskanie opłaty IP: *.play-internet.pl 22.10.11, 17:07
            mam pytanie w roku 2010 staralismy si o pozyczke i musielismy wpłacic na poczatku 5000 tys i dali nam dokumenty zaczelismy zbierac ale nie wyrobilismy sie w miesiecznym terminie i prosze nam pomuc to odzyskac my jestesmy z tarnowa woj małopolskie.
    • praca-dodatkowa-0 Re: Dobra Pożyczka 14.06.11, 00:08
      Lekkie i łatwe do spłaty raty kredytu gotówkowego możesz juz mieć w 7 minut.
    • Gość: pok Re: Dobra Pożyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 10:03
      Napisz na twojefinanse91@wp.pl tam znajdziesz najlepsze oferty
      polecam - warto skorzystać,wszystko gratis
    • Gość: anik1 Re: Dobra Pożyczka IP: *.kalisz.mm.pl 20.06.11, 09:16
      Nie polecam DOBREJ POŻYCZKI !!!przyznano mi 45 tys . ale przy umowie przed wstępnej miałam zapłacić 5% tej sumy po wpłaceniu kasy przyślą ci umowę gdzie prócz weksla będziesz musiała mieć jeszcze jedno zabezpieczenie ... żyrantów z dochodem 3500 albo hipotekę warunki okażą się nie możliwe przez ciebie do spełnienia a kasy już ci nie zwrócą... Mam propozycję :
      Pisałam już wcześniej na temat prywatnych pożyczek ...wszystko to fikcja i zerowanie na ludzkim nieszczęściu. Mam propozycję i to nie bajka ani obietnice bez pokrycia wejście na tą stronę nikogo nie zaboli a naprawdę warto, jet to system partnerski monitorowany przez admina oraz przez ciebie osobiście , nie ma mowy o oszustwach i naciąganiach (oszuści są natychmiast eliminowani) Uprzedzam ze nie jest to wyjście dla osób które są bardzo zadłużone na ogromną kwotę i potrzebują natychmiastowo gotówki , jednakże jest to wyjście AWARYJNE . Sama spróbowałam i mogę polecić mimo iż dopiero się tam zarejestrowałam. Po prostu nie wierzę już w SMS za które trzeba płacić krocie oraz w parabanki którym od 5000 zł trzeba wpierw zapłacić 10% a nie ma pewności co do otrzymania pożyczki ..Być może znowu się zawiodę ale uważam ze jest to jakieś wyjście zwłaszcza ze mam nad tym 24h na dobę kontrolę. Ewentualnie stracę 5 zł. i nic ponad to , nie jest to jakaś strona domowa , jest legalna i jest nad całym systemem kontrola. POLECAM -
      dobryzarobek.pl/index.php?id=...118317f8fcc09d
      Zawsze wchodzimy przez link wygenerowany na twoją rzecz.
    • Gość: GRAZYNA Re: Dobra Pożyczka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.08.11, 21:57
      NIEUMIEM ODPOWIEDZIEC TEZ ZLOZYLAM WNIOSEK
    • Gość: gość Re: Dobra Pożyczka IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 21:07
      800Zł???? ode mnie wołali od kwoty pożyczki 25000zł -2500zł
    • herman.easy Re: daxa sp zoo WEJDZ!!!!!!!!! 12.01.12, 19:55
      www.gowork.pl/opinie_czytaj,391880

www.gowork.pl/opinie_czytaj,391880
    • herman.easy WEJDZ!!!!!!!!!!! WEJDZ!!!!!!!!!!!!!!!! 13.01.12, 18:00
      dziadostwo.com.pl/

dziadostwo.com.pl/

dziadostwo.com.pl/
      • Gość: marek_399 Re: WEJDZ!!!!!!!!!!! WEJDZ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nowysacz.vectranet.pl 28.02.12, 11:38
        Szanowni Panstwo! Szukam ludzi z Nowego Sącza którzy zostali oszukani przez "Dobra pozyczke". Jest szansa odzyskania wplaty. Prosze o kontakt na meila.
        • Gość: majdzio Re: WEJDZ!!!!!!!!!!! WEJDZ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.29.197.97.threembb.co.uk 19.03.12, 01:51
          Jestem zainteresowany pozwem zbiorowym przeciwko SKARBCU
          Podpisywalem umowe w Rzeszowie w Lispotadzie.
          Oszukali mnie na 1750 zl.
          Moj email majdzio@onet.eu
        • Gość: Anna Re: WEJDZ!!!!!!!!!!! WEJDZ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.12, 07:53
          Witam!!!
          Jestem z Białegostoku i tez chetnie bym się przyłączyła do pozwu przeciwko firmie SKARBIEC.
          czekam na info:
          aneczka1973@onet.eu
          • wojciechziomek Re: WEJDZ!!!!!!!!!!! WEJDZ!!!!!!!!!!!!!!!! 12.12.12, 17:33
            Witam,też chce się dołączyć do pozwu zbiorowego.Proszę o kontakt: wojciechziomek21@wp.pl
    • lepszy_virus Re: Dobra Pożyczka 04.04.12, 14:05
      Jak pożyczkę to tylko w banku. Nie brakuje złodziei.
      Polecam porównywarkę kredytów:
      www.dluznicy.biz/artykuly/porownaj_kredyty_gotowkowe
      Pozdrawiam
    • Gość: kwatka Re: Dobra Pożyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 11:53
      wiem ze skok wołomin oferuje cos takiego jak prosta pożyczka. Może tam trza spróbowac:SD
      • Gość: lookator Re: Dobra Pożyczka IP: *.play-internet.pl 12.04.12, 19:12
        Coś mi mów tez Skok Wołomin...tam sie kidys zastanawialem nad lokata chyba...
    • Gość: oloka Re: Dobra Pożyczka IP: *.play-internet.pl 18.04.12, 20:11
      a co powiecie o pożycze ze skoku wołomin? ponoć dają szybkie pożyczki w 15 minut, ktoś korzystał?
      • Gość: oloka Re: Dobra Pożyczka IP: *.play-internet.pl 19.04.12, 19:18
        Dokładnie chodzi mi o tą skok.wolomin.pl/27/Artukuly/Przyjazna_Pozyczka
        • Gość: byćkaw Re: Dobra Pożyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 23:04
          Nie wiem - nie znam sie:D Wiem tylko ze ten "skoczek: jest na rynku kuuuuuuupe lat wiec firma ok.
    • Gość: Wojtek Re: Dobra Pożyczka IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.12, 23:51
      Nic nie wpłacaj to oszustwo,mnie i innych juz oszukali czytaj na forum,teraz by odzyskac wpłaconą kase trzeba pozew zbiorowy i do sądu.Do pozwu jest potrzebne min 15 osób
    • Gość: ASIA Re: Dobra Pożyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.13, 09:46
      ok 2 tyg temu wypelniłam wniosek na stronie, po kilku dniach telefon i pozytywna odpowiedź...tydzien temu bylam w biurze podpisac umowę przedwstępną... i oczywiście na miejscu dokonalam przelewu 1500zł, napisałam również prośbe o przyspieszenie wyplaty pozyczki gdyz jestem w ciązy i potrzebuje na drogie badania pieniędzy..
      Na całe szczęście mój mąz powiedzial o tej pozyczce swojemu przyjacielowi którego SKARBIEC zrobił w ...na szczęscie w 7 dni od popdpisania umowy przedwstępnej, dziś juz telefonowałam do siedziby i musze szybko dołączony wzór odstapienia od umowy im wysłać- zgodnie z zapisem owej umowy na odstapienie 14 dni!! będąc w Poznaniu na jednej z głównych ulic w biurowcu gdzie owa firma ma lokum, przede mna ktoś byl podpisac umowę i w trakcie spotkania ktoś byl zainteresowany i umawiał się na podpisanie na olbrzymia kwotę potrzebna na rozbudowe gabinetów lekarskich!! To mnie utwierdziło w przekonaniu że skoro nie tylko ja, a inni tez więc jest wszystko ok...

Problem jst następujący- dam znac czy odzyskałam zaliczkę wpłacona, kolejna sprawa, wczoraj rano dzowniłam dowiedziec się kiedy wypłaca mi te pieniądze pożyczki gdyz już mija 7 dni a wnioskowalam o przyspieszenie... okazalo się że Pani w obsłudze klienta ma podgląd w decyzję zarządu- a ponoc juz zgoda byla gdy jechałm podpisac umowę przedwstępną!!!, 15 dni, czyli mówią Tobie że nie dostaniesz albo że jeszcze jakieś smieszne zabezpieczenia oprócz weksla po 15 dniach w sytuacji gdzy możesz odstąpic od umowy i zwracają wpłatę w ciągu dni 14 !!!

Kazała poleconym wysłać dokument który wzór jest zamieszczony w umowie i tak jak jest zapisane pieniądze niezwłocznie zwracają!!
      Pytałam co to oznacza niezwłocznie- ponoc zależy kiedy przyjdzie list, ok 3 dni jest na koncie z którego wpłata dokonana została

Mam nadzieje że pieniądze mi zwrócą gdyż 1500zł to dla mnie chociaż część potrzebna do oplaty za badania i zabieg który teraz muszę mieć...

Aż wstydzę się że tak dałam sie nabrać!!
      • unhappy Re: Dobra Pożyczka 18.04.13, 10:10
        > na szczęscie w 7 dni od popdpisania umowy przedwstępne
        > j, dziś juz telefonowałam do siedziby i musze szybko dołączony wzór odstapienia
        > od umowy im wysłać- zgodnie z zapisem owej umowy na odstapienie 14 dni!!

A masz tą umowę w ręku. Masz wzór odstąpienia? Bo mają taką metodę, że dosyłają dokumenty po upływie terminu w którym mogłabyś się z umowy wycofać. I wtedy trzeba już iść do sądu bez gwarancji odzyskania pieniędzy. Poza tym skąd wiesz, że masz 14 dni na odstąpienie?
        • Gość: Kazek Re: Dobra Pożyczka IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.13, 10:28
          unhappy napisał:
          > skąd wiesz, że masz 14 dni na odstąpienie?

To wynika z ustawy o kredycie konsumenckim
          www.se.pl/super-biznes/finanse-twojej-firmy/od-kredytu-mozna-odstapic_269221.html
      • Gość: Bronek Re: Dobra Pożyczka IP: *.static.chello.pl 08.11.13, 18:07
        Każdy szczeka jak mały piesek,a nikt nie chce z tym coś zrobić .trzeba się zebrać wszyscy i podać do prokuratury,do mediów do sejmu muszą się tym zająć ,mnie też oszukali na 3000 zł to jest mój e-mail tamara.1999@onet.eu .Kto napisze podam telefon ,tylko bez kłamstw ,mnie też zależy,bo dalej te placówki są i dalej oszukują a co tam pracują głupa udają że to nie oszustwo sami biorą w tym udział Bronek czekam
    • unhappy Re: Dobra Po?yczka 19.04.13, 13:48
      Gość portalu: Hellen Swiech napisał(a):

> Juz mozna pobrac film W imieniu diabla (2011) za darmo!

Uwaga. Koleś nagania do plikostrady czyli serwisu działającego jak pobieraczek. Pod żadnym pozorem nie podawajcie w formularzu prawdziwych danych, a najlepiej omijajcie cwaniaków szerokim łukiem.
    • unhappy Re: Dobra Pożyczka 19.04.13, 13:56
      Gość portalu: Mateusz napisał(a):

> Ja polecam chwilówkę, pierwsze 1000 zł dla nowego klienta na 30 dni bez oprocen
      > towania więc wątpię abyś znalazła lepsze warunki w Polsce, są jeszcze inne poży
      > czki pozabankowe udzielające niedużych kwot, tutaj masz linka: http://pozy
      > czka-pozabankowa.az.pl/

Polecasz spamerze bo masz z tego kasę :)

Kolo poleca (zarabiając na programie afiliacji) trzy firmy pożyczkowe:

Vivusa, ViaSMS i Providenta :)
      • beata_mazur Re: Dobra Pożyczka 17.07.15, 20:34
        Czemu od razu sadzisz ze to spamer. Jejku czemu ludzie są zawsze pierwsi do kłótni a nie do pomocy. Ja osobiscie bralam nie raz pozyczke z providenta bo przycisło a wcale ich nie reklamuje. Ale jesli chodzi o temat 'dobrej pozyczki' no to od razu widać że to jakieś lichwiarstwo. Skoro chcesz wziać kredyt/pożyczke to chyba oczywiste że pieniedzy nie masz. Ja bym nigdy nie wpłaciła. Kiedy orientowałam sie na temat pożyczki pozabankowej właśnie z providenta to sobie znalazlam kalkulator pożyczkowy i okazalo sie że jest dobra oferta:) teraz za każdym razem gdy brakuje pieniążków to sobie wchodze na anivus.com i patrze czy nie ma lepszej oferty kredytowej niż tu gdzie zawsze biorę. Po co mają na mnie zarabiać:)
        • unhappy Re: Dobra Pożyczka 18.07.15, 12:24
          beata_mazur napisał(a):

> Czemu od razu sadzisz ze to spamer.

Dużo macie na forum gazety tych spamerskich kont? Ten sam schemat. Jeden, dwa posty sprzed kilku lat i potem leci spam.
          • beata_mazur Re: Dobra Pożyczka 19.07.15, 21:43
            Ja tylko napisalam swoje zdanie na temat 'dobrej pozyczki' . Nie mierz kazdego ta sama miara. Chcialam tylko doradzic a Ty mnie atakujesz?i po co? Myslę ze temat byl inny i niema co go drazyc:) Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka