Gość: gość IP: 195.54.186.* 30.10.11, 12:30 Mam 18 lat, ale nie jestem studentem. Czy mogę otworzyć Konto dla Młodych w pko bp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brandmind.pl Re: konto dla młodych 31.10.11, 10:31 Witam, TAK - pomimo informacji widniejącej na stronie banku: "...Dla osób pełnoletnich, które nie ukończyły 30 lat, studiujących lub będących absolwentami..." - w oddziałach są otwierane rachunki dla osób, które nie są studentami ani absolwentami. Pozdrawiam, Bogdan Doradztwo Finansowe on-line Brandmind Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gui Re: konto dla młodych IP: *.web.vodafone.de 28.11.12, 11:33 Konto dla młodych bez wychodzenia z domu. bezpłatne prowadzenie konta oraz przelewy przez internet darmowe wszystkie bankomaty w Polsce przez rok promocja! darmowe wypłaty z bankomatów za granicą zbliżeniowa karta debetowa za darmo (przy płatnościach min. 100 PLN m-c) karta mPykacz za darmo bezpłatne doładowanie telefonu przez SMS Podaje link: www Odpowiedz Link Zgłoś
dallia-x Re: konto dla młodych 06.11.11, 19:48 Jeśli masz ważną legitymację szkolną to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujekkamil konto dla młodych IP: *.com 08.11.11, 10:44 to konto dla naiwnych młodych. przeczytaj moja opinie. Jest dużo tańszych kont niz w PKO BP. Odpowiedz Link Zgłoś
maciektroj Re: konto dla młodych 24.11.18, 23:53 Konto dla Młodych PKO BP to: - 0 zł za prowadzenie rachunku płatniczego (konta), - 0 zł za wypłaty gotówki ze wszystkich bankomatów w Polsce i na świecie, - 0 zł za obsługę karty debetowej (przy 4 transakcjach bezgotówkowych, z wyjątkiem przelewów, kartą lub BLIK w okresie rozliczeniowym, za który jest pobierana miesięczna opłata za kartę), - konto przeznaczone jest dla osób w wieku 18-26 lat. Dlatego nie wiem dlaczego twierdzisz że drogie. Jeśli ktoś z was jest zainteresowany to WNIOSEK TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanie konto Re: konto dla młodych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.11, 14:23 Są lepsze konta internetowe dla młodych ludzi: - inteligo - mBank - ING direct Polecam porównać: www.darmowe-konto.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: konto dla młodych 23.11.11, 17:15 Wydaje mi się, że PKO BP do dobry wybór. Tanie. Taniej pewnie można, ale warto porównać wszystkie warunki. Oczywiście lepiej będą miały osoby młode ze stałymi wpłatami. PKO BP ma też bogatą ofertę kart bankowych. Łatwo można uzyskać kartę kredytową. Co się czasem przydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
alffek Re: konto dla młodych 23.11.11, 18:57 Praktycznie każdy bank ma w ofercie "konta dla młodych", czyli od 18 roku życia. Kwestia doboru pod kątem własnych potrzeb. Myśle, że jest kilka lepszych opcji niż pko bp, ale to już niech autor wątku wybierze co mu pasuje najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: konto dla młodych 24.11.11, 11:00 Wszystko zależy na co patrzysz. Ja brałem także pod uwagę ilość i dostępność do placówek i ze względu na kartę ilość bankomatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek67 Re: konto dla młodych IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.11, 10:33 Ja od prawie 7 lat mam konto w inteligo i spokojnie je mogę polecić. Bardzo łatwa obsługa przez internet. Dużym plusem jest też jest tanie prowadzenie rachunku. 0 zł w przypadku gdy w ciągu miesiąca zrobisz transakcje bezgotówkowe na łączną kwotę 100zł. Wszystkie konta osobiste obecnie na rynku możecie porównać na: www.finansosfera.pl/porownanie-kont-osobistych/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: konto dla młodych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.11, 23:40 Postawiłam na PKO BP. Myślę że to byla słuszna decyzja. Życie pokaże. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: konto dla młodych IP: *.realestate.net.pl 12.12.11, 20:33 Ja polecam to: www.deutsche-bank-pbc.pl/index.php/l1/konta/l2/db_net_konto_internetowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciociuk Re: konto dla młodych IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.12, 21:05 dla mnie ważne ejst by bylo dostosowane do moich potrzeb, najlepiej sobie porównać oferty i wtedy wybrać odpowiednie, mi spodobało się w ing i mbank ale konto studenckie to wybór każdego z osobna Odpowiedz Link Zgłoś
kiliusz Re: konto dla młodych 05.12.12, 19:05 Daruj sobie PKO. Jest to drogi bank. Naokoło wiele tańszych banków. PKO leci na opinii. Popatrz na BZWBK, Credit Agricole, czy choćby mBank. Tam masz darmowe konta dla młodych i nie musisz być studentem. Jeśli chcesz zobaczyć jak łatwo znaleźć konto dla siebie samemu w internecie to polecam ten poradnik toniepotrzebne.pl/moja-bankowosc/jakiekontobankowe2/ Odpowiedz Link Zgłoś
marc_polo Re: konto dla młodych 06.12.12, 15:38 Gość portalu: gość napisał(a): > Mam 18 lat, ale nie jestem studentem. Czy mogę otworzyć Konto dla Młodych w pko > bp? Ze spokojem możesz otworzyć, to świetna opcja. Z innej beczki mogą być także Inteligo i mBank. Reszty nie brałbym pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
kiliusz Re: konto dla młodych 06.12.12, 17:07 Bzdura. Pekao i PKO to najdroższe banki w Polsce. Nie są w 100% darmowe, nawet dla młodych (przypominam opłatę za kartę do konta). Najlepiej samemu przejrzeć tabelę opłat i prowizji i samemu coś wybrać. w poniższy linku znajdziesz poradnik jak wybrać sobie konto link Od siebie dodam, że ostatnio ciekawą ofertę ma Allior Sync i Credit Agricole. Odpowiedz Link Zgłoś
masqara Re: konto dla młodych 06.12.12, 19:14 żadne konto w 100% nie jest darmowe zawsze jest jakaś : opłata za karta, zmiana PIN, zastrzeżenie karty, wznowienie jej, prowizja od bankomatów Odpowiedz Link Zgłoś
marc_polo Re: konto dla młodych 11.12.12, 16:14 kiliusz napisał(a): > Bzdura. Pekao i PKO to najdroższe banki w Polsce. Nie są w 100% darmowe, nawet > dla młodych (przypominam opłatę za kartę do konta). Najlepiej samemu przejrzeć > tabelę opłat i prowizji i samemu coś wybrać. w poniższy linku znajdziesz poradn > ik jak wybrać sobie konto > link > Od siebie dodam, że ostatnio ciekawą ofertę ma Allior Sync i Credit Agricole. Dokładnie, tak jak masqara. Żadne konto nie jest w pełni darmowe. Zawsze za coś płacisz. Zgodzę się, że Alior ma lepszą ofertę. Problem, że już niedługo. Od nowego roku zmiany, zmiany, zmiany... Na pewno nie na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
dankax1975 Re: konto dla młodych 16.12.12, 20:04 Uważam, że ofertę dobrą do przemyślenia ma m-bank. A jak założysz konto poprzez www.pendrivezakonto.pl to dodatkowo za darmo dają pendrive 16GB Odpowiedz Link Zgłoś
miki25 Re: konto dla młodych 12.12.18, 18:48 Najlepiej jak będziesz szukał/szukała konta za które nie trzeba będzie ponosić żadnych opłat bo wnioskuję, że w wieku 18 lat nie posiadasz jeszcze zbyt dużych dochodów więc nie ma co generować dodatkowych kosztów. Jedna z darmowych opcji jest w Nest Bank: www.nestbank.pl/indywidualny/konta.html w zasadzie wszystko co niezbędne w takim koncie jest za darmo więc opcja idealna. Odpowiedz Link Zgłoś
alien.56 Re: konto dla młodych 21.12.18, 09:50 Oczywiście, jak najbardziej ;) ---------------------------------------------- assay.pl Odpowiedz Link Zgłoś