Dodaj do ulubionych

Dobra Pożyczka

• Gość: wojtas Re: Dobra Pożyczka IP: *.dynamic-ww-3.vectranet.pl 17.08.15, 22:04
      To oszuści nic nie wpłacaj sprawa toczy się w Prokuraturze.Poczytaj na forum
    • maritza4 Re: Dobra Pożyczka 29.09.15, 09:55
      A ja mimo ,ze pracowałam w firmie pożyczkowej , to żadnych pożyczek nie brałam ani od siebie z firmy ani z banku , i nie mam zamiaru . Choć wiem ,ze różne są sytuacje
    • min.a Re: Dobra Pożyczka 29.09.15, 22:46
      Jeżeli firma pożyczkowa domaga się wpłaty to coś jest nie tak ;/ ja brałąm pozyczkę w Lendonie czy jakoś tak się ta firma nazywała , ale powiem szczerze takich akcji nie miałam jak tu niektórzy opisują;/
    • unhappy Re: Dobra Pożyczka 19.11.15, 13:17
      Nieźli spryciarze. Żeby się z nimi skontaktować (bo znajdą nam super pożyczkę) trzeba dzwonić na 703 803 026, który kosztuje 7 zł 69 groszy brutto. Ciekawe ile trzymają takiego frajera na linii? Bo o to czy znajdują te pożyczki to już się nawet nie pytam :D
    • Gość: Zielony Re: Dobra Pożyczka IP: 5.255.75.* 23.12.15, 11:20
      No nie radzę ufac tej firmie gdy tyle złych opinii. Ja od siebie mogę polecić Lendon. Pożyczałem u nich i wszystko w porządku. Wszystko załatwione na odległość i pieniądze tago samego dnia.
      • Gość: Imany Re: Dobra Pożyczka IP: *.146.133.223.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.06.16, 09:50
        ja tam miałam pieniądze w 30 minut , jak pożyczałam w lendonie . Wniosek złożony online, tyle ile pożyczyłam tyle samo dokładnie oddałam . z tym ze ja pieniadze oddałam w terminie w 30 dzien od wzięcia pożyczki . Dlatego tez odsetek nie placiłam
    • callisto13 Re: Dobra Pożyczka 29.12.15, 22:44
      Jak widać mafia SKARBIEC pożyczki ma się dobrze, pewnie już powychodzili, bo ostatnio kilku pozamykali. Ważne: ludzie nie bierzcie żadnych pożyczek pozabankowych pod zastaw nieruchomości. To są pożyczki nie do spłacenia udzielane do 50% wartości nieruchomości.
      • Gość: KamilWawa Re: Dobra Pożyczka IP: *.wroclaw.mm.pl 11.03.16, 18:17
        Ja korzystałem z ofert kilku firm pożyczkowych i przede wszystkim trzeba czytać umowę (dokładnie!), znam osoby, które biorą coś przez internet bez wszystkich dokumentów a później są zdziwieni, że opłaty tak szybko rosną. Można też poczytać opinie o różnych firmach na pozyczki-online.info warto zobaczyć co i jak, i jak firmy się prezentują.
        • 73iwona Re: Dobra Pożyczka 28.05.16, 17:47
          moim zdaniem najlpesza firmą udzielającą pozyczek , lendon . Pierwsza pożyczka do 1500 zł na 30 dni bez odsetek , Miałam doczynienia z róznymi firmami , było raz tak ,zę pożyczyłam 100 zł , to po 30 dniach musiałam oddac 156 zł .... a tutaj nie place nic , w dodatku , nie musze nigdzie wychodzic , tylko skaldam wniosek online
    • jerzy_85 Re: Dobra Pożyczka 31.05.16, 11:11
      dobry zwyczaj nie pożyczaj... a jak już musisz to broń Boże od parabanków... wpierniczysz się w kałabanię:/
    • totylkochwila Re: Dobra Pożyczka 02.06.16, 16:37
      Ja polecam zapoznać się z jakimś rzetelnym opracowaniem dot. wyboru chwilówke np. www.chwilowki-pozyczki.eu/jak-wybrac-chwilowke/ który pokaże zarówno zalety jak i wady poszczególnych chwilówek.
      • Gość: Soyer Re: Dobra Pożyczka IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.06.16, 19:44
        zgadzam się . Trzeba sobie porównac oferty poszczególnych firm pożyczkowych , następnie wybrac to co uważamy za najlepsze . Takze korzystałem z lendona , Pierwsza pożyczka jest darmowa , tzn oddaje się tyle ile sie pożycza w ciągu oczywiście tych 30 dni , wtedy jest bez odsetek . Wniosek składa się online , gotówke miałem po 15 minutach .
    • unhappy Re: Dobra Pożyczka 27.06.16, 09:25
      Ja mam pytanie - czy to dobra firma skoro nie stać jej na reklamę i musi śmiecić spamem?
      • koziorozka Re: Dobra Pożyczka 27.06.16, 12:48
        unhappy napisał:
        > Ja mam pytanie - czy to dobra firma skoro nie stać jej na reklamę i musi śmieci
        > ć spamem?

Ja ci odpowiem. Dziadostwo.
      • kociaczek456 Re: Dobra Pożyczka 01.03.19, 11:15
        Można wziąć pożyczkę, ale można także zdecydować się na kredyt. A wtedy warto przeczytać artykuł xn--poyczki-online-cdd.pl/pozaodsetkowe-koszty-kredytu-gotowkowego-czym-sa/ . Pozaodsetkowe koszty kredytu bywaja nieraz zaskakująco wysokie, dlatego dobrze jest wiedzieć za co tak naprawdę się płaci.
    • oewonga Re: Dobra Pożyczka 14.03.19, 17:25
      Witam! Jako przedstawiciel Wonga.com zapraszam wszystkich zainteresowanych do zapoznania się z ofertą naszej firmy. Jesteśmy wielokrotnie nagradzaną firmą z branży internetowych usług finansowych. Działamy w oparciu o zasady:
      - Przejrzystości - informujemy o wszystkich kosztach i warunkach korzystania z naszej oferty
      - Elastyczności - dostosowujemy naszą ofertę do indywidualnych potrzeb naszych Klientów
      - Komfortu - korzystanie z naszych produktów jest proste i wygodne. Nasza oferta jest dostępna online, bez konieczności wychodzenia z domu.

Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej - nasz konsultant oddzwoni najszybciej jak będzie to możliwe i odpowie na wszystkie pytania.

W razie pytań jestem do dyspozycji
      Tomasz | Ekspert wonga.com

* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.
      • plincia1 Re: Dobra Pożyczka 15.06.19, 14:25
        W reklamie widziałam, że wasza pierwsza pożyczka jest za 10 zł. Przy następnej jakie są opłaty?
        • oewonga Re: Dobra Pożyczka 24.06.19, 18:05
          Witam! Plincia1, kolejna pożyczka w wonga.com każdorazowo udzielana jest na indywidualnych warunkach. Można o nią wnioskować od razu po spłacie pierwszej pożyczki. Maksymalny limit dla kolejnych pożyczek w wonga.com może wynieść do 20000 zł, ale kwota ta i koszt ostatecznie są uzależnione od indywidualnie obliczanej zdolności kredytowej. Dodam, że Klienci wonga.com mają możliwość wzięcia udziału w Programie Korzyści. Za ukończenie 10 kursów albo ścieżki edukacyjnej na platformie Kapitalni.org Klient może otrzymać jednorazowo w trakcie trwania jednej pożyczki zwrot w wysokości 10 zł. Ukończenie większej liczby kursów lub ścieżek uprawnia do zwrotu 10 zł przy kolejnej pożyczce.

Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią:
          - telefonicznie pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100* lub
          - poprzez zamówienie rozmowy na naszej stronie internetowej - nasz konsultant oddzwoni najszybciej jak będzie to możliwe i odpowie na wszystkie pytania.

W razie pytań jestem do dyspozycji
          Tomasz | Ekspert wonga.com

* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.
    • Gość: ddddd Re: Dobra Pożyczka IP: *.donategrid.com 09.07.19, 17:05
      Omijać z daleka!
      • waclaw1sg Re: Dobra Pożyczka 10.07.19, 10:17
        Warto korzystać ze sprawdzonych firm których nie brakuje, polecam ofertę od Szybka Gotówka - szybkagotowka.pl/ - pierwszą pożyczkę dają za darmo, max 6000 zł do 65 dni!
    • Gość: Arleta Re: Dobra Pożyczka IP: *.ists.pl 03.05.20, 09:01
      WTF w ogóle, płacić za pożyczkę? Przecież to się mija z celem... Ewidentnie jakieś krętactwo..

Od siebie polecam:
      Wonga
      Smartney
      Bliska Pożyczka
      Kuki.pl
      Finbo
      Kredyt ok

Tak naprawdę to tylko kilka opcji ale myślę, że są godne polecenia. I nie polecam np. Bociana, bo tam RRSO 178%... To już rozbój w biały dzień.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka