Dodaj do ulubionych

konto ing internetowe

15.12.05, 10:55
Posiadam konto w ing i mam pytanie czy istnieje możliwość zmiana hasła do klucza prywatnego tzn hasła do dokonywania przelewów. Mam już to konto dosyć długo więc chciałabym je zmienić. Hasło dostępu sobie zmieniłam, ale nigdzie nie mogę się doczytać możliwości zmiany drugiego hasła. Za informacje z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • michal.macierzynski Re: konto ing internetowe 18.12.05, 11:50
      ewdik napisała:
      > Posiadam konto w ing i mam pytanie czy istnieje możliwość zmiana hasła do
      klucz
      > a prywatnego tzn hasła do dokonywania przelewów. Mam już to konto dosyć długo
      w
      > ięc chciałabym je zmienić. Hasło dostępu sobie zmieniłam, ale nigdzie nie
      mogę
      > się doczytać możliwości zmiany drugiego hasła. Za informacje z góry dziękuję

Witam!
      Nie jestem do końca pewien, ale wydaje mi się, że trzeba udać się do placówki
      po kod aktywacyjny. Dopiero wtedy można wygenerować nowy klucz prywatny. Więcej
      informacji pod numerem telefonu 801 601 607 lub (32) 357 00 10, bądź adresem
      poczty elektronicznej ingbankonline@ingbank.pl

Pozdrawiam
      MM
      • lukasz.kow Re: konto ing internetowe 10.02.06, 18:55
        ciekawe czy ing bs pracuje nad wprowadzeniem hasel jednorazowych, tak dla
        wiekszego bezpieczenstwa transakcji.
        • gornek1 Re: konto ing internetowe 06.03.06, 20:29
          Jednorazowe hasła nie są wcale bezpieczniejsze od systemu ING. A napewno
          bardziej kłopotliwe. I tak najwięcej zależy od samych użytkowników. Ostatnio w
          pewnym miejscu, na pewnym kombajnie kserofaxoskanodrukarkowym, ktoś załączył
          funkcję automatycznego skanowania (zachowywania kopii ksero) w plikach pdf.
          Przypadkiem zerknąłemdo tego katalogu, i przypadkiem znalazłem kopię haseł
          jednorazowych mbanku. Ktoś sobie robił kopię niebezpieczeństwa :)
          • lukasz.kow Re: konto ing internetowe 08.03.06, 20:32
            karty kodów są jednak wg mnie bezpieczniejsze niż jedno hasło tak jak w ING BŚ.
            W Kredyt Banku do autoryzacji przelewu trzeba podać hało + wybrane cyfry z
            PESELu oraz przepisać tekst z obrazka - mało wygodne ale bardziej bezpieczne w
            porównaniu do ING.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka