lancer7 28.01.06, 16:19 Chcę otworzyć takie konto. Ucze się,nie mam stałych dochodów. Zastanawiam się nad Mbankiem, Multibankiem, i BZ WBK. Możecie coś doradzić? Ewentualnie polecić inny bank Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: Konto młodzieżowe/studenckie 28.01.06, 17:34 Jeśli zastanawiasz się juz nad trzema bankami , nie śmiem "ewentualnie" radzić. Sam już wiesz. m Odpowiedz Link Zgłoś
bwportal.pl Re: Konto młodzieżowe/studenckie 28.01.06, 18:39 Nie napisales jak chcesz uzywac tego konta. Wg mnie najlepszy jest mBank. Sam mialem tam konto bedac studentem i mam nadal juz nim nie bedac. Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Re: Konto młodzieżowe/studenckie 28.01.06, 18:58 Raczej bedą to wypłaty z bankomatu albo płacenie kartą.Przelewy rzadziej. Wpływy na konto bedą nieregularne. Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Re: Konto młodzieżowe/studenckie 28.01.06, 19:22 aha i jeszcze jedno. Sam też chce wpłacać pieniadze na konto. Oddział WBK mam u siebie a najbliższy wpłatomat jakieś 10 km od domu Odpowiedz Link Zgłoś