Dodaj do ulubionych

BRE - private banking

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 21:37
Kto ma konto w BRE Private banking
wiem tylko o nim ile potrzeba wpłacić na konto ale jak jest w nim
Warunki Konsultanci bede wdzieczny za kazda opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: BRE - private banking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 22:55
      Ile trzeba wpłacic?

• Gość: Krak Re: BRE - private banking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 20:06
        Ja tez jestem tym bankiem zainteresowany
        Jet tu kto????
        • Gość: arek Re: BRE - private banking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 19:19
          Okazuje sie ze nikt albo prawi nikt
          kiedys ? Ktos? napisal ze jest to najlepszy bank
          ale nie pamietam kto
          • Gość: Set Re: BRE - private banking IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.02.06, 23:27
            Nie lepiej się Polbankiem zainteresować? Ma mieć świetnych pracowników i niezłą
            ofertę.
            • grail Re: BRE - private banking 14.02.06, 22:44
              > Nie lepiej się Polbankiem zainteresować? Ma mieć świetnych pracowników i niezłą
              >
              > ofertę.
              No to pojechałeś po bandzie - AFAIK Polbank celuje raczej w niższe partie rynku...
          • Gość: z Re: BRE - private banking IP: *.aster.pl 14.02.06, 22:23
            W samym BRE warunki dla skorzystania z private banking to 200.000 PLN wolnych
            środków.

W bankach grupy kapitałowej BRE wymagania są mniejsze. Aqarius w Multibanku,
            czyli taki "private banking dla średniaków" wymaga 100.000 PLN wolnych środków,
            albo regularnych wpływów na konto w postaci co najmniej 5.000 PLN na miesiąc.

PS. Wszystko to są wiadomości powszechnie dostępne
            • Gość: arek Re: BRE - private banking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 00:22
              To ja wiem pytanie moje było do osób które z tego banku korzystają lub
              korzystały
              jak jest wewnatrz czy rekomenduja
              • Gość: z Re: BRE - private banking IP: *.aster.pl 15.02.06, 11:56
                Skorzystaj z wyszukiwarki, bo całkiem niedawno czytałem dyskusję właśnie na ten
                temat. Aqarius jest krytykowany, za to klienci samego BRE podobno nie
                narzekają. Z tym, że na forum wypowiadali się tylko ci pierwsi...
              • Gość: ;) Re: BRE - private banking IP: 82.177.0.* 15.02.06, 15:56
                Szczerze polecam. Dziś byłam w oddziale Banku.
            • Gość: Rak Re: BRE - private banking 200 czy 500 tys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 12:37
              Od kiedy poszedlem z 200 tys to mnie wysmieli jak sie powolalem na Internet to
              dowiedzialem sie ze jest to stara informacja
              Fajny Bank nawet o sobie informacji nie aktualizuja
              • Gość: z Re: BRE - private banking 200 czy 500 tys IP: *.aster.pl 17.02.06, 15:32
                Dziwne, bo na telefonizcnej infolinii BRE poinformowano mnie, że 200 tys. jest
                aktualne jak najbardziej
                • Gość: Rak Re: BRE - private banking 200 czy 500 tys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 16:26
                  Dzisiaj bylem w BRE na Królewskiej i Pani na I piętrze poinformowała mnie ze to
                  jest stara informacja
                  PS Znam jej nazwisko ale nie chce robic jej reklamy była bardzo mila i
                  pokazywała rózne produkty jakie oferuja
                  • Gość: z Re: BRE - private banking 200 czy 500 tys IP: *.aster.pl 17.02.06, 16:48
                    Moja informacja była z grudnia. Pan na infolinii nie tylko potwierdził 200 tys.
                    ale jeszcze od razu dał namiary na konkretnego doradcę, w celu umówienia się.
                    • Gość: z Re: BRE - private banking 200 czy 500 tys IP: *.aster.pl 17.02.06, 16:49
                      Uprzedzając dalsze pytania - nic więcej nie wiem, jako że nawet pełnych 200
                      tys. nie udało mi się zgromadzić
                      • Gość: Rak Re: BRE - private banking 200 czy 500 tys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 16:59
                        To nie jast tak 'duzo" bo Pani mi powiedziala ze w BRE jest specjalna komorka
                        zajmujaca sie tymi ktorzy maja 3 mil zł
                        Tak ze wszystko przed nami czyli od M-BANKU do Privet Bankingu
                        Ale kiedy to bedzie?
    • Gość: arcymarcy Re: BRE - private banking IP: 195.42.249.* 16.02.06, 10:02
      W razie pytań dot. oferty BRE PB można dzwonić na infolinię 0-801-889933.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka