Dodaj do ulubionych

karty kredytowe millennium

12.06.06, 08:22
witam. ma ktoś ochotę na kartę kredytową millennium? okazja- do końca czerwca
darmowa :-) pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: karty kredytowe millennium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 10:14
      to tak ciężko z targetami,ze nawet po godzinach na forum próbujecie wciskać??
      • malgos118 Re: karty kredytowe millennium 12.06.06, 11:05
        po jakich godzinach? jestem w pracy:-)
        • Gość: Ludej Re: karty kredytowe millennium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 14:50
          To napisz gdzie pracujesz bo na pewno nie w oddziale tam nie ma dostepu do Internetu a w centrali kart nie sprzedaja!!!Zwykly akwizytor pewnie z Ciebie tak?
          • malgos118 Re: karty kredytowe millennium 16.06.06, 08:30
            pracuję w oddziale krakowskim i tu mamy neta.poza tym moja sprawa jak pozyskuję
            klientów:-) pozdrawiam
    • Gość: sławek Re: karty kredytowe millennium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:29
      ja jestem zainteresowany kartą sgsand@tlen.pl
    • Gość: taraaa Re: karty kredytowe millennium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 16:57
      hehe juz nawet i tutaj atakuja pracownicy tego zenujacego niby profesjonalnego
      banku niby darmowe a potem bedzie sie placic jak za zboze jestescie jednym z
      najdrozszych bankow a kompetencja pracownikow to juz pomine milczeniem
      • malgos118 Re: karty kredytowe millennium 16.07.06, 10:48
        najdrozsze karty u nas? głupoty pleciesz, 9,9% w skali roku to mało, i nie ma opłaty rocznej w 1szym roku a potem jesli saldo roczne bedzie powyżej 500 zł to bank daje od siebie 3% co jest znacznie wyższe niz oplata roczna 35 zł. i co tu jest droższego od innych banków????
        • Gość: diarah Re: karty kredytowe millennium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 00:45
          kolego 9.90% przez pierwsze pol roku uzytkowania karty,,,, potem 19.90....

koaszta dodatkowe..?? sa ubezpieczenia karty 2.99 ktore zaklada sie w
          standardzie a z ktorego mozna zrezygnowac.. ale o tym sie nie informuje
          klienta... co dalej??? kary min. za nie uiszczenie 2.99 to jest 40 pln wiec
          slono... co jeszcze???? oplata roczna jest za darmo??? chyba nie jesli chcesz
          zrezygnowac z karty to musisz zakomunikowac to 45 dni przezd uplywem roku bo
          inaczej bedzie oplata roczna pobrana... a o tych 3 % nic nigdy nie slyszalem to
          jakas bzdura,,,,,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka