diabel.tasmanski 21.08.06, 21:05 ile mozna zarobic w banku Millenium lub innym, praca na stanowisku doradca kredytowy, kasjer Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabel.tasmanski Re: zarobki w banku 21.08.06, 21:30 hmm.. rozpietosc duza dzieki za odzew Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: zarobki w banku 21.08.06, 21:30 Doradca kredytowy (właściwie doradca ds. kredytów gotówkowych, chyba że piszesz o hipotece?) to nowe stanowisko, bo właśnie na takie rekrutują od kilku tygodni. Tworzą nową sieć sprzedaży. Więc jeszcze nie wiadomo ile się zarabia... A stanowiska kasjer tam nie ma, więc tym bardziej brak informacji o zarobkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: zarobki w banku 21.08.06, 21:33 ok, podalam stanowisko na ktorym pracuje obecnie (mam taki mix:) gdzie indziej czy pracujesz w tym banku? raczej doradca ds. kredytow gotowkowych, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: zarobki w banku 21.08.06, 22:08 Taki doradca pewnie - tak na oko - zarobi rzeczywiście mniej więcej (raczej mniej ;)) tyle, ile napisał czuk. Ciężka praca, bo sama szukasz klientów, a to główny minus. Chyba, że jakieś punkty/centra otworzą, tak jak przy hipotece, bo w obecnych oddziałach doradcy tylko od kredytów raczej sie nie pojawią. Ale masz etat, podstawową pensję i jakiś plan do wykonania premiowany ekstra, tyle przynajmniej było w ogłoszeniu - aż tak źle nie będzie. Mój nos mówi, że lepiej sprzedawać kredyty gotówkowe niż karty kredytowe :) Wszystkiego się oczywiście domyślam, bo opieram się głównie na ogłoszeniach, forach, necie i bardziej lub mniej szczegółowej wiedzy o bankach ;) Napisz maila, jakby co... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: zarobki w banku IP: 213.155.180.* 30.09.06, 21:09 doradca ok 1600zł netto plus do 100% wynagrodzenia w premi .Atmosfera straszna nikomu nie polecam pacy w tym banku sam sszukam juz innej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajka Re: zarobki w banku IP: *.e-wro.net.pl 30.09.06, 23:05 a jakie plany? realne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zarobki w banku IP: *.chello.pl 01.10.06, 14:17 a w jakim banku są realne :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajka Re: zarobki w banku IP: *.e-wro.net.pl 01.10.06, 14:44 W NIEKTÓRYCH SĄ MNIEJ NIEREALNE NIŻ W INNYCH! Z TEGO CO WIEM W CITY SĄ NAJBARDZIEJ NIEREALNE,O MILLENIUM NIC NIE WIEM...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: zarobki w banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 15:28 Jeśli chodzi o Millennium: - Warszawa - 2000 brutto - inne miasta - 1850 brutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubon'ski Re: zarobki w banku IP: *.broker.com.pl 01.10.06, 22:44 Dokładnie jak przedmówca, jeśli chodzi o stanowisko asystenta, najniższe stanowisko w placówce detalicznej, robi się obsługę kasową i sprzedaż kont/kredytów/kart/itp/itd..., Jeśli stanowisko konsultanta, sprzedaż bez obsługi kasjerskiej, tu raczej ze sporym doświadczeniem można startować, to na rączkę koło 1600 możesz dostać. Plany by dostać premię do września były realne ( choć to też zależało od oddziału, bo są takie, w których nawet nie marzą o premii). Od października nowy system premiowy i zobaczymy jak będzie - generalnie do teraz nie można było mieć więcej niz 100% premii ( realnie ciężko było więcej niż 80% wyrobić ), a teraz nie ma górnej granicy, tylko minima podnieśli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: zarobki w banku 05.10.06, 21:09 Przeniesli mnie do innego oddzialu i juz nie musze ulotek roznosic, wstyd mi bylo.. pensja teraz bedzie nieco wyzsza.. zapewne jeszcze troche tu zostane :) czy tez mieliscie takie ekstra zadania? czy szlyszal ktos o pracy w Lukas Banku? Odpowiedz Link Zgłoś