Dodaj do ulubionych

zarobki w banku

21.08.06, 21:05
ile mozna zarobic w banku Millenium lub innym, praca na stanowisku doradca
kredytowy, kasjer
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: zarobki w banku 21.08.06, 21:27

Od 1500 - 6000 zł. Tak sądzę.
      • diabel.tasmanski Re: zarobki w banku 21.08.06, 21:30
        hmm.. rozpietosc duza
        dzieki za odzew
    • jk Re: zarobki w banku 21.08.06, 21:30
      Doradca kredytowy (właściwie doradca ds. kredytów gotówkowych, chyba że piszesz
      o hipotece?) to nowe stanowisko, bo właśnie na takie rekrutują od kilku tygodni.
      Tworzą nową sieć sprzedaży. Więc jeszcze nie wiadomo ile się zarabia...

A stanowiska kasjer tam nie ma, więc tym bardziej brak informacji o zarobkach :)
      • diabel.tasmanski Re: zarobki w banku 21.08.06, 21:33
        ok, podalam stanowisko na ktorym pracuje obecnie (mam taki mix:) gdzie indziej
        czy pracujesz w tym banku?
        raczej doradca ds. kredytow gotowkowych,
        dzieki
        • jk Re: zarobki w banku 21.08.06, 22:08
          Taki doradca pewnie - tak na oko - zarobi rzeczywiście mniej więcej (raczej
          mniej ;)) tyle, ile napisał czuk.
          Ciężka praca, bo sama szukasz klientów, a to główny minus. Chyba, że jakieś
          punkty/centra otworzą, tak jak przy hipotece, bo w obecnych oddziałach doradcy
          tylko od kredytów raczej sie nie pojawią.
          Ale masz etat, podstawową pensję i jakiś plan do wykonania premiowany ekstra,
          tyle przynajmniej było w ogłoszeniu - aż tak źle nie będzie.
          Mój nos mówi, że lepiej sprzedawać kredyty gotówkowe niż karty kredytowe :)

Wszystkiego się oczywiście domyślam, bo opieram się głównie na ogłoszeniach,
          forach, necie i bardziej lub mniej szczegółowej wiedzy o bankach ;)
          Napisz maila, jakby co... :)
          • Gość: pracownik Re: zarobki w banku IP: 213.155.180.* 30.09.06, 21:09
            doradca ok 1600zł netto plus do 100% wynagrodzenia w premi .Atmosfera straszna
            nikomu nie polecam pacy w tym banku sam sszukam juz innej pracy
            • Gość: tajka Re: zarobki w banku IP: *.e-wro.net.pl 30.09.06, 23:05
              a jakie plany? realne?
              • Gość: gosc Re: zarobki w banku IP: *.chello.pl 01.10.06, 14:17
                a w jakim banku są realne :(
                • Gość: tajka Re: zarobki w banku IP: *.e-wro.net.pl 01.10.06, 14:44
                  W NIEKTÓRYCH SĄ MNIEJ NIEREALNE NIŻ W INNYCH! Z TEGO CO WIEM W CITY SĄ
                  NAJBARDZIEJ NIEREALNE,O MILLENIUM NIC NIE WIEM......
    • Gość: pracownik Re: zarobki w banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 15:28
      Jeśli chodzi o Millennium:
      - Warszawa - 2000 brutto
      - inne miasta - 1850 brutto
      • Gość: lubon'ski Re: zarobki w banku IP: *.broker.com.pl 01.10.06, 22:44
        Dokładnie jak przedmówca, jeśli chodzi o stanowisko asystenta, najniższe
        stanowisko w placówce detalicznej, robi się obsługę kasową i sprzedaż
        kont/kredytów/kart/itp/itd..., Jeśli stanowisko konsultanta, sprzedaż bez
        obsługi kasjerskiej, tu raczej ze sporym doświadczeniem można startować, to na
        rączkę koło 1600 możesz dostać. Plany by dostać premię do września były realne
        ( choć to też zależało od oddziału, bo są takie, w których nawet nie marzą o
        premii). Od października nowy system premiowy i zobaczymy jak będzie -
        generalnie do teraz nie można było mieć więcej niz 100% premii ( realnie ciężko
        było więcej niż 80% wyrobić ), a teraz nie ma górnej granicy, tylko minima
        podnieśli :-)
    • diabel.tasmanski Re: zarobki w banku 05.10.06, 21:09
      Przeniesli mnie do innego oddzialu i juz nie musze ulotek roznosic, wstyd mi
      bylo.. pensja teraz bedzie nieco wyzsza..
      zapewne jeszcze troche tu zostane :)
      czy tez mieliscie takie ekstra zadania?
      czy szlyszal ktos o pracy w Lukas Banku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka