28.03.03, 12:44
czy ktos sie orientuje, ile czasu idzie wplata na konto mBanku dokonana na
poczcie? Czy to mozliwe, ze minely 2 tygodnie i kasa JESZCZE nie doszla?
Obserwuj wątek
    • jzi Re: mbank 31.03.03, 09:18
      daisse napisała:

> czy ktos sie orientuje, ile czasu idzie wplata na konto mBanku dokonana na
      > poczcie? Czy to mozliwe, ze minely 2 tygodnie i kasa JESZCZE nie doszla?

Ja czekałem nie tak dawno przez ponad tydzień. Znając "nowoczesność" Poczty
      Polskiej, wszystko jest możliwe, nawet dwa tygodnie. Dzisiaj znajomy ma wpłacić
      mi pieniążki na poczcie, tak więc liczę na to, że koło piątku będę je miał...
    • Gość: jo Re: mbank IP: *.icpnet.pl 24.04.03, 10:15
      ja mialam pieniądze w ciągu 3 dni. bylam wręcz zszokowana, że tak szybko, bo
      zakładałam wariant bardziej pesymistyczy.
    • Gość: Lechu Re: mbank IP: *.acn.waw.pl 27.04.03, 13:14
      daisse napisała:

> czy ktos sie orientuje, ile czasu idzie wplata na konto mBanku dokonana na
      > poczcie? Czy to mozliwe, ze minely 2 tygodnie i kasa JESZCZE nie doszla?

Wysyłam pieniądze rano i ok. 13.00 mam je już na koncie. Ale nie ma nic za
      darmo. Kosztuje mnie to 1.5 zł, niestety.
    • Gość: Anna Re: mbank IP: 213.241.43.* 09.05.03, 13:40
      A czy to możliwe, ze list do mbanku idzie 3 tygodnie? Tak, to możliwe - mój
      tyle idzie.
    • Gość: remi Re: mbank IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.01.14, 19:29
      witam serdecznie , wszystko jest możliwe w mbanku . ja we wrześniu robiłam opłaty i niestety wpłaty nie doszły a z konta zostało mi to ściągnięte a do tej pory się męczę z odzyskaniem pieniędzy przez mbank a żeby było ciekawe to biorą jeszcze udział pod firmy ubezpieczeniowe
      więc to nie tylko jest mbank tylko klient o tym nie wie
      • bwportal.pl Re: mbank 10.01.14, 21:19
        > witam serdecznie , wszystko jest możliwe w mbanku . ja we wrześniu robiłam opła
        > ty i niestety wpłaty nie doszły a z konta zostało mi to ściągnięte a do tej po
        > ry się męczę z odzyskaniem pieniędzy przez mbank

Wydrukuj potwierdzenie przelewu, wyślij odbiorcy i masz z głowy. Jak nie dotarł przelew to nie twój problem tylko odbiorcy, jego banku i mBanku.

> a żeby było ciekawe to biorą
        > jeszcze udział pod firmy ubezpieczeniowe
        > więc to nie tylko jest mbank tylko klient o tym nie wie

A tak po Polsku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka