Dodaj do ulubionych

Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ?

IP: *.orange.pl 19.02.07, 17:36
ta firma: www.goldfinance.pl

mam kontakt to niejakiego Pana Adama z gold finance poleconego przez pania z
agencji nieruchomosci i zastanawiam sie czy dzwonic do firmy, która jest
polecana przez agencje czy szukac na własną rękę.
Mam sporo czasu wiec spokojnie moge przebierać w ofertach.

Czy sensowne jest spotykać sie z wieloma firmami doradczymi ?

Poradzcie

Małgorzata z Warszawy.
Obserwuj wątek
    • Gość: tomasz Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 13:41
      Zdecydowanie prosze sie poradzic wekszej liczby doradców finansowych. Warto
      pamietac ze doradca finansowy doradzi zawsze ten kredyt lub pozyczke banku z
      którego ma najlepszą prowizje. Warto rozmawiac z doradcami sprawdzonymi i
      znanymi na rynku. Pozdrawiam
      • wieslaw.tomczyk Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? 20.02.07, 21:51
        Gość portalu: tomasz napisał(a):

> Zdecydowanie prosze sie poradzic wekszej liczby doradców finansowych. Warto
        > pamietac ze doradca finansowy doradzi zawsze ten kredyt lub pozyczke banku z
        > którego ma najlepszą prowizje. Warto rozmawiac z doradcami sprawdzonymi i
        > znanymi na rynku. Pozdrawiam

Większość firm doradczych ma tak skonstruowane umowy że mają prowizję na podobnych poziomach w większości banków. Wiadomo jak to z ludźmi, mogą być sympatie i antypatie. Jedni bardziej lubią ten a inni tamten bank... dobry doradca powinien cechować się fachowością i obiektywizmem, no i oczywiście powinien tak załatwaić sprawę jakby ją spbie załatwiał....
      • Gość: MagdaG Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.centertel.pl 23.04.07, 09:42
        Ja uwazam ze to strata czasu - i tak wszyscy maja podobne oferty a chodzenie od
        banku do banku i od doradcy do doradcy to strata czasu. przeciez kredyt mozna
        zmienic nawet po dwoch latach a nie tak jak niektore durne firmy pisza -
        podejmij madra decyzje przeciez to na cale zycie (np 30 lat lub wiecej) ehhhh
        • Gość: Martin32 Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: 91.123.218.* 20.09.08, 21:05
          Ludzie uważajcie na usługi tej firmy!!! Mój znajomy wszedł w Lokatę Millenium
          2012 doradca wmówił mu ,ze jest 100% gwarancja kapitału i po wycofaniu się z
          niej stracił 15% mimo ,że indeks nic nie stracił.
          Wszystko przez doradcę z Piekar Śląskich.Kapitał założycielski tej firmy jest
          niewielki dlatego bałbym się kupować cokolwiek.
          • Gość: superstylish@gmail Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 22:44
            jeśli lokata jest skonstruowana na czas określony (tutaj do 2012 roku) to
            logicznym jest, że za nie dotrzymanie umowy są potrącane koszty. poczytaj
            najpierw umowę (uważaj jest BARDZO prostym językiem napisana!!!;) a potem się
            wypowiadaj.
            e.-menager oddziału goldfinance kraków. :)
          • Gość: Francziszek Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 11:03
            Z Franciszkiem i Martusią sprawdzaliśmy kapitał Towarzystwa Europa ktore robili
            lokate 2012 i jest całkiem duzy, ciekawe ile to jest "wielki" dla pana martina :)

Sąd Rejonowy dla Wrocławia-Fabrycznej we Wrocławiu, KRS 0000092396,

NIP 895-17-65-137,

Kapitał zakładowy zarejestrowany i opłacony 77 200 000 zł
        • adamkoe Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? 12.01.13, 22:23
          Wydaje mi się jednak, że lepiej na taką decyzję poświecić więcej czasu i skorzystać z wszystkich możliwości (czyli jednak porównać oferty od różnych doradców). Kredyt hipoteczny jest kilkanaście (-dziesiąt) lat, więc nawet minimalne oszczędności w dłuższym okresie robią różnicę.
    • Gość: Gosia Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: 217.116.110.* 20.02.07, 21:55
      Witam,
      na jesieni ubiegłego roku korzystałam z usług tej firmy i moim kredytem
      zajmował się również Doradca o imieniu Adam.Ponieważ nie miałam czasu odwiedzać
      doradców dostępnych na rynku, skorzystałam z usług firmy kompleksowo
      obsługujacej klientów.Doradca pomógł mi w wyborze Banku i w wypełnianiu
      wniosków. Wnioski ostatecznie trafiły do kilku Banków a ja moglam wybrać ofertę
      najbardziej mnie satysfakcjonujacą, w żaden sposób nie odczułam nacisku ze
      strony Doradcy, że bardziej Mu zależy na ktorymś konkretynym Banku.
      Ponadto bardzo mile byłam zaskoczona, iż umowe kredytową mogliśmy podpisać w
      domu, nie była konieczna wizyta w Banku.Podsumowując, gdy mam do dyspozycji
      kopleksową, bardzo profesjonalną, szybka obsługę i nie muszę za to płacić to
      dlaczego nie skorzystać.
      Szczerze polecam!
      • Gość: pawel027 Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.acn.waw.pl 20.02.07, 22:59
        jezeli chodzi o takiego wysokiego goscia - Adama z GoldFinance to goraco
        polecam. Zalatwil wszytstko i nie musialem ruszac sie z domu a mieszkam w
        zalesiu !!!! i prowizja byla niska !!!
        • Gość: :) Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.centertel.pl 23.02.07, 00:20
          Adam cudotworca zaraz sie okaze :)

Pozdrawiam

Ela
          • Gość: GOŚĆĆĆ Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.icpnet.pl 04.12.08, 09:33
            ściema, ściema, ściema, nie widzicie że posty sa ustawiane? siedzi
            jeden z drugim z firmy gold finance i wściskają wam te bzdury -
            wymyślone historie, powtarzam sam pracowałem w tej firmie i wiem, że
            te historie nigdy sie nie wydarzyly, pozdrawiam i mówię wam nie
            wierzcie doradcom gold finance!!
        • Gość: Kto to Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.centertel.pl 26.02.07, 23:42
          kto to ten Adam?
          • Gość: Arnie Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 19:34
            Adam to musi byc jakas znana persona
            • biki4 Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? 13.03.07, 16:07
              ja dopiero z nimi zaczynam jestem ciekawa jak mi pójdzie bo na moje oko to nie
              mam szans na kredyt hipoteczny w żadnym banku przypisali mi pana o bardzo miłym
              głosie;)
              • Gość: Wygnaniec Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.centertel.pl 14.03.07, 22:10
                Ja kiedyś pracowalem w Gold ale szybko sie ze mna pozegnali, bo podobno mialem
                za niski poziom wiedzy o kredytach - wiec teraz robie fundusze w Open'ie he he.

Tak jak pamietam Adama to byl naprawde kosior - chyba juz 13 rok pracuje w
                branzy bankwosci hipotecznej.
                • Gość: Arturro Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 09:26
                  cos krecisz ja szlyszalem ze do Open nie przyjmują nieudaczników i nieuków, a ze
                  z Gold wyleciałeś to oczywiste tam to wogole poszukują orłów nad orłami - wiec
                  nie wiem co jeszcze robisz tam?
                  • Gość: Alicja_nieza takie tam fundusze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 22:42
                    Ja miałam styczność z tą firmą.
                    Zaprosiliśmy razem z mężem do siebie doradcę. Pokazał nam ciekawą ofertę
                    funduszową, już nie zważywszy na same zyski, choć są bardzo zadowalające, ale
                    dla nas najważniejsze było to, że wybrany przez nas fundusz podobno ma najniższą
                    na rynku opłatę za zarządzanie.
                    Sprawdzał to mój mąż i to się potwierdziło.
                    W zasadzie to było najważniejszym czynnikiem i właśnie pod tym kątem szukaliśmy
                    odpowiedniego dla nas funduszu. Inwestowanie ok 150.000 PLN na 10 lat z wysoką
                    opłatą coroczną za zarządzanie mijałoby się z celem.
                    Niestety nie obsługiwał nas owiany tutaj dobrą sławą Pan Adam - ale myślę, że
                    równie dobry Pan Michał zresztą to samo mówią moi znajomi którym go poleciłam.

AZ
                    • Gość: RafalWAWA Re: takie tam fundusze IP: *.centertel.pl 16.03.07, 18:15
                      Do Alicji:

A pamietasz ile jest u Ciebie oplata za zarzadzanie ja mam Nationwide teraz
                      zmieniło się na (AEGON) i mam niedużą bo 2,95 % - można mieć mniej?

Rafał
                      • Gość: Ciekawy na plus czy na minus IP: *.centertel.pl 01.04.07, 12:24
                        ciekaw jestem czy teraz ludzie chetniej kozystaja z firm doradczych czy raczej
                        odchodzi sie w strone analizy na tzw "wlasna" reke. Jest przeciez tyle portali
                        porownawczych w internecie ze nie trzeba juz isc do firmy doradczej.
                        Ciekaw jestem czy to nie spowoduje znikniecie kilku firm z rynku zwlaszcza ze
                        teraz jest taka konkurencja - normalnie wysyp.
                        C
                        • Gość: Mika Re: na plus czy na minus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 23:38
                          To wszystko zalezy od doradcy - generalnie to klienci podązaja za doradca a nie
                          za firma.
                          • Gość: MANGIA!!! Re: na plus czy na minus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 00:07
                            tak! teoria swoje a rzeczywistosc swoje pokazuje
                            • Gość: Mariola Doradcy gold IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 22:50
                              Mialam przyjemnosc dzis poznac Pana Toma Sendagi z tej firmy - przy okazji
                              podpisywania umowy z deweloperem na Targówku.
                              Musze przyznać, że Pan Tom jest bardzo mila i profesjonalna osoba raczej na
                              pewno będę brała u niego kredyt.

MK
                              • krzysztofsf Re: Doradcy gold 15.04.07, 23:30
                                Gość portalu: Mariola napisał(a):

> Mialam przyjemnosc dzis poznac Pana Toma Sendagi z tej firmy - przy okazji
                                > podpisywania umowy z deweloperem na Targówku.
                                > Musze przyznać, że Pan Tom jest bardzo mila i profesjonalna osoba raczej na
                                > pewno będę brała u niego kredyt.
                                >
                                > MK

Wroc tu, gdy zaczniesz splacac kredyt - zadowolenie przy splacie jest chyba najwazniejszym miernikiem.
                                • Gość: AndrzejMink Re: Doradcy gold IP: *.centertel.pl 16.04.07, 16:49
                                  chyba ktos kto zaciaga kredyt liczy sie z tym, ze przez parenascie lat bedzie go
                                  splacal. Wiec nie bardzo wiem co ma piernik do wiatraka. Zawsze sie znajda
                                  ludzie ktorym cos nie pasuje.
                                  • krzysztofsf Re: Doradcy gold 17.04.07, 01:01
                                    Gość portalu: AndrzejMink napisał(a):

> chyba ktos kto zaciaga kredyt liczy sie z tym, ze przez parenascie lat bedzie g
                                    > o
                                    > splacal. Wiec nie bardzo wiem co ma piernik do wiatraka. Zawsze sie znajda
                                    > ludzie ktorym cos nie pasuje.

Nie zrozumiales - pisza ludzie w trakcie zalatwiania formalnosci.
                                    Uwazam, ze dopiero po podpisaniu umowy mozna w pelni ocenic rzetelnosc uslugi.
                                    • Gość: AndrzejMink Re: Doradcy gold IP: *.centertel.pl 17.04.07, 23:54
                                      Do Krzysztofsf:

Jestes ze sposobu bycia pesymista czy optymista?
                                      • krzysztofsf Re: Doradcy gold 18.04.07, 08:21
                                        Gość portalu: AndrzejMink napisał(a):

> Do Krzysztofsf:
                                        >
                                        > Jestes ze sposobu bycia pesymista czy optymista?

Optymistyczny pesymista :)
                                        • Gość: Mariola Re: Doradcy gold IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 18:39
                                          widze, ze pod moja nieobecnosc zrobila sie dyskusja.

Zdecydowalam sie na zlozenie wniosku w gold finance.

Za ich posrednictwem do 3 bankow. To jest ciekawe i dla mnie bardzo wygodne, bo
                                          wszystko trwalo 2,5 godziny. Jakos nie moge sobie wyobrazic 3 x 2,5 godz w
                                          kazdym banku spedzone - przeciez to caly dzien wyjety z zycia.
                                          Juz Pana Toma lubie :)

• Gość: Thomo Re: Doradcy gold IP: *.centertel.pl 19.04.07, 23:38
                                            Do jakich bankow zlozyl wnioski?
                                            • Gość: Czytojest Re: Doradcy gold IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 23:30
                                              Czy to jest tak ze doradcy skladaja wnioski tam gdzie jest im najlatwiej tzn
                                              najlepiej znaja oferte banku. Bo nie wyobrazam sobie znac oferte 20 bankow i byc
                                              na bierzaco to chyba jest nie mozliwe?
        • Gość: Czako Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 16:16
          Ja mam złe doświadczenie z Gold Finance. Niejaki Pan Tom S., który miał okazać się osobą kompetentną i godną zaufania (sprawa dotyczy kredytu hipotecznego) rozczarował na całej linii. Niestety koszty braku profesjonalizmu poniosłem ja. Nieruchomość i zaliczka przepadły. Zaznaczę, że z mojej strony wszystko było ok. Niezbędne dokumenty dostarczałem niezwłocznie. Co z tego jak leżały pewnie u doradcy w biurku. Pozostaje wierzyć, iż Pan Adam to poważnie traktujący swoją pracę i swoich klientów.
          Pozdrawiam
          Czako
          • Gość: wiesiek widelec Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 19:42
            Moja klientka skarżyła się, że od 1 Października 2009 doradca trzymał jej
            dokumenty a już mamy marzec. Oczywiście polecał PKO bo miał największą prowizję.
            Takie firmy to raczki wżerające się w portfele klientów i banku.
      • Gość: Syla Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.08, 08:46
        A czy ktos moze polecic doradce Gold'a ale w Lublinie?
    • Gość: Zagra Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.centertel.pl 24.02.07, 16:06
      same gwiazdy!

To maja tez zagranicznych doradcow!?

Norton U.K.
      • Gość: Andy Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 19:42
        Norton,

Are You come from U.K.?

If so, please mail me on priv

andrewgolle@yahoo.com
    • Gość: Skad Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 22:44
      A ten Pan Tom to Polak?
      • Gość: Marion Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.centertel.pl 19.03.07, 18:10
        Podobno tak, ale zdecydowanie nie wyglada
        • Gość: Marina139 Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.centertel.pl 20.03.07, 21:42
          Mowił, że pochodzi z Senegalu ale prawie od zawsze mieszka w Polsce
          • Gość: Zagra Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.centertel.pl 22.03.07, 22:11
            Ja już go poznałem i jak narazie mogę smialo polecic

Norton U.K.
    • delfinek_wannowy Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? 03.08.07, 12:20
      Gość portalu: Malgorzata71 napisał(a):

> ta firma: www.goldfinance.pl
      >
      > mam kontakt to niejakiego Pana Adama z gold finance poleconego przez pania z
      > agencji nieruchomosci i zastanawiam sie czy dzwonic do firmy, która jest
      > polecana przez agencje czy szukac na własną rękę.
      > Mam sporo czasu wiec spokojnie moge przebierać w ofertach.
      >
      > Czy sensowne jest spotykać sie z wieloma firmami doradczymi ?
      >
      > Poradzcie
      >
      > Małgorzata z Warszawy.

jaka jest korzyść z usług takiego doradcy od doradcy bezpośrednio w banku.
      do banku musisz iść i jak zapomnisz jakiegoś dokumentu to wracasz do domu i tak
      bez końca (im nie zależy na Tobie - jak nie Ty to inny klient)
      agencje kredytowe zrobią wszystko byś kredyt dostała. przedstawią kilka
      propozycji kilku banków bo im zależy na tym (wkońcu z tego maja kase a bardzo
      czesto nie doliczaja żadnych marży bo nie pozwalaja im na to umowy z bankami)
      wiec ja bym wolał posiedzieć w domu niech przyjedzie taki doradca do mnie i
      przedstawi oferty. (PS. i nie myśl że ci z banku ING faktycznie załatwią
      wszystko za Ciebie. reklama w tv jest fajna ale to ściemia)
      • Gość: iq-test Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.centertel.pl 15.09.07, 23:14
        Ja od pani z agencji nieruchomosci dostalem 3 rozne wizytowki do firm
        kredytowych i do zadnej nie zadzwonilem SAM bede biegal po bankach hahah - a do
        gold finance wizytowki nie dostalem
        a z ING to jest fakt z tymi dojazami juz sie o tym przekonalem To dobre - teraz
        w ing rekalmuje "Ryś" z Mareczkiem - dla mnie żenada - mało smieszne
        zreszta ja jestem na nie dla calego swiata chyba sam sobie udziele kredytu na dom
    • Gość: zzz... Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.chello.pl 08.10.07, 23:21
      jesli chodzi o inwestycje, to polecam goscia ktory nazywa sie Jan Rydygier, tel
      604-396-731, naprawde kompetentny
      • Gość: Gosiewski47 Gold Finance - Goldfinance IP: *.centertel.pl 19.11.07, 23:14
        Szkoda ze nie maja jeszcze biura u mnie we Włoszczowej
    • Gość: doradzamgd Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.eranet.pl 18.12.07, 00:34
      Skoro ma Pani sporo czasu, to prosze poczekać, banki jak wszyscy
      konkurują ze sobą a oferty sie zmieniają. Jesli bedzie miałą Pani
      juz konkretną nieruchomość, wowczas prosze zaczać rozglądać się za
      kredytem.

Poza tym proszę pamiętać, ze nie zawsze "najlepsza" oferta bedzie
      skierowana do Pani. Cena nieruchomosci, zdolność kredytowa, okres
      kredytowania itd. wszystkie oferty kredytów sa od do.... a kredyt
      można dobrać mając konkretne szczegoly zakupu nieruchomosci.
    • Gość: Zdradziadek Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.centertel.pl 26.12.07, 22:54
      Jaki konkretnie?
    • Gość: NAMOCO Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.centertel.pl 03.01.08, 00:11
      AAA Nawigacje daja ! Calkiem sensownie - ciekawe ile trzeba zainwestowac u nich?
      • Gość: meg Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.centertel.pl 02.04.08, 18:43
        Ja zainwestowałam ok 100 000 i do disiaj nawigacji nie mam, czekam
        cierpliwie...
        Może do emerytury dojdzie...
        • Gość: innaas1 Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.centertel.pl 13.05.08, 00:04
          Mi przyslali kurierem nawigacje po 30 dniach, akurat jak wrocilem długiego
          weekendu majowego HE HE
    • Gość: życzliwa Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 18:08
      Myślę, że nie ma sensu chodzić do różnych doradców. Wszystkie firmy doradcze
      mają tą samą ofertę, ponieważ współpracują zazwyczaj z tymi samymi bankami. Jak
      wiadomo banki dają kredyty na z góry ustalonych zasadach, których nie zmieniają.
      Korzystanie z usług doradczych jest bardzo korzystne ponieważ można porównać
      oferty z różnych banków nie płacąc żadnych dodatkowych pieniędzy
      • Gość: CIEKAWY Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: 87.204.123.* 17.05.08, 22:59
        A co powiecie o OVB?
        • Gość: zejak Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.centertel.pl 18.05.08, 16:43
          co to jest OVB?

Nigdy nie widziałem, nigdy nie słyszałem:

w google tez nie wiele jest napisane:

to:

OVB ? Co sądzicie o tej firmie?
          Autor | ~tcieslak [194.42.116.*] 2007-11-23 08:42
          Co sądzicie o firmie OVB. Skorzystałem z jej doradztwa i póki co jestem w plecy. Teraz chce mi zmienić fundusz obiecując, że wszystko odpracuje w krótkim czasie...

albo to:

Czy znacie firmę OVB?

Jako osóbka poszukująca nowych wyzwań (w nowej pracy) znalazłam ofertę firmy OVB która poszukuje ludzi na stanowisko: doradca finansowy. Wykształcenie i doświadczenie nieistotne (szkolą)
          Plis o opinie

Skoro doswiadczenie nieistotne to kogo oni zatrudniaja.

Nie wypowiadam sie w kwestii OVB

NTL
        • Gość: maslana Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.DWUDZIESTOLATKA.ds.uni.wroc.pl 19.05.08, 21:15
          Jestem klientem OVB od jakiegos czasu. Inwestuje pieniadze w rozny sposob od
          kilku grubych lat. Z OVB dostalem 2 propozycje z ktorych skorzystalem i musze
          powiedziec ze jestem naprawde zadowolony. Mozna powiedziec ze te dwie propozycje
          sa produktami roznych firm wiec ich doradcy napewno cenia sobie obiektywizm. Co
          najwazniejsze OVB nie sa powiazani z zadnym bankiem ani tego typu instytucja
          (nie posrednicza przez to w kredytach). Co do doradcy OVB: nie wiem jakie
          wyksztalcenie ma moj doradca ale byl kompetentny i to chyba najwazniejsze).
          Firma chyba malo znana ale chyba przez to ze sie nigdzie nie reklamuja. Z tego
          co mowil mi moj doradca ich "reklama" sa zadowoleni klienci,ktorzy polecaja
          innych znajomych(sam to zrobilem i polecilem kilku zanomych). Wiecej szczegolow
          nie znam ale moge zdecydowanie polecic. Pozdrawiam
          • Gość: Czesio Firma OVB typowy MLM IP: *.centertel.pl 21.05.08, 23:57
            Co za naganiacz z OVB tu sie znalazl - napisal wszystko co ma napisac i probuje
            zamknac watek zlego OVB!! ale sorry! co to za firma ktora zatrudnia ludzi bez
            licencji, a zeby prawa nie lamac jezdza na spotkania parami (jeden sprzedaje,
            drugi wypisuje wnioski) oczywisce jezda we 2 bo jeden nie ma licencji. Masakra
            Zbieraja studnetow tuż po maturze - aby tlko zlapac jakies polisy od ich
            rodzicow i od znajomych rodzicow -
            Wytyczne rekrutacyjne? Proste znajdz zamoznego kolege w szkole lub w otoczeniu i
            go ZREKRUTUJ!!! bedziesz mial z niego prowizje a potem z jego klientow itd! co
            to jest? MLM do kwadratu :)

Alo ale ali :)

Skad to wiem ?

Sam tam pracowalem ale juz doroslem bo mam 24 latka i teraz pracuje w najlepszej
            firmie jaka jest Open Finance - Najlepsi doratcy finansowi w Polsce!

Pa

• Gość: maslana Re: Firma OVB typowy MLM IP: *.DWUDZIESTOLATKA.ds.uni.wroc.pl 28.05.08, 18:16
              Nie jestem naganiaczem. Moze inni maja inne doswiadczenia z ta firma. Ja jestem
              poprostu zadowolony :P
              P.S. Open Finance tez nic nie moge zarzucic bo moj znajomy korzysta z jej uslug
              i ceni was sobie ale napewno nie chcialbym miec doczynienia z doradca ktory
              nazywa mnie naganiaczem..
              pozdrawiam
              • Gość: ZenobiaFomo Re: Firma OVB typowy MLM IP: *.centertel.pl 29.05.08, 21:48
                Jestes po prostu managerem OVB

piszac o open finance napisales "ceni was" !! tak mowia ludzie z branzy!

Oto dowod!! Jak mozna tak sie podszywasz pod niby klienta OVB !!

www.goldenline.pl/forum/doradcy-finansowi/354246/s/1
                • jan-w Re: Firma OVB typowy MLM 29.05.08, 22:14
                  Żeby oglądać linkowaną stronę, trzeba być pracownikiem open fajans ;-))
                  • Gość: Fobia Re: Firma OVB typowy MLM IP: *.centertel.pl 31.05.08, 13:20
                    Mi sie nie wyswietlilo ale jak sie zarejestrowałem to już mogę oglądać!

Czy to znaczy ze teraz jestem pracownikiem "Łopen Fajnans - najbardziej
                    niepokonany doradca w Galaktyce i Kambodży" ?

• jan-w Re: Firma OVB typowy MLM 31.05.08, 13:57
                      O tym napiszesz nam za miesiąc, zależnie od tego czy dostaniesz pensję ;-)
                    • jan-w Re: Firma OVB typowy MLM 31.05.08, 14:41
                      Czyli trzeba oddać im w prezencie swoje dane osobowe i wyrazić zgodę na ich
                      wykorzystywanie żeby zobaczyć tę stronę. Dziękuję za takie linki które pozwalają
                      spamerowi męczyć mnie legalnie. Kolejny przykład "uczciwości" open fajans.
                      • Gość: Filip Re: Firma OVB typowy MLM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 16:35
                        nic im nie oddajesz , musisz się tylko zalogować na goldenline i dodać do forum
                        dyskusyjnego Doradcy Finansowi. Nie musisz podawać żadnych danych...ludzie...
                        • jan-w Re: Firma OVB typowy MLM 31.05.08, 16:45
                          Ale żeby się zalogować, musisz się najpierw zarejestrować. Aby się zarejestrować
                          trzeba obowiązkowo podać sporo informacji o sobie (pola obowiązkowe) i wyrazić
                          zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych przez open fajans. Jako pracownik
                          pewnie nie musisz się rejestrować w celu zalogowania, więc o tym nie wiedziałeś ;-)
                          • Gość: Kurcze Re: Firma OVB typowy MLM IP: *.centertel.pl 31.05.08, 19:25
                            Janek kurcze!!! ogarnij sie!! www.goldenline.pl to portal społecznościowy taki
                            jak grono.net lub inne podobne. Jest skierowany do ludzi biznesu i nie ma nic
                            wspólnego z open fajans juz predzej z gold finance bo nazwe ma podobna, ale tez
                            nie. Wiem to bo pradziadek mojego kolegi pracuje w gold finance i mi mowił!

Kurczak
                            • jan-w Open fajans 31.05.08, 20:36
                              Obawiam się Kurcze/Boleck/Fobia/Zenobiafobo/Czesiek/Zejek/inaas1/itd/itd że masz
                              wszystkich dookoła za idiotów. Doskonale wiesz że goldenline żyje z reklamy i
                              wszyscy to wiedzą. Wiesz też z pewnością czyjej, więc nie udawaj nieświadomej
                              niczego dziewicy.
                              To że zwalczasz konkurencję pisząc za każdym razem pod innym nickiem ma stwarzać
                              wrażenie że tak wiele osób ceni fajans? Tylko się ośmieszacie.
                              • Gość: Marecki Re: Open fajans IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.08, 13:42
                                Co tutaj sie wyprawia co to za nicki dziwolągowate?

Nie było mnie kilka tygodni i widze z grasuja pismaki

M
                                • koziorozka Gold Finance - inwestycje 11.06.08, 11:01
                                  zostałam zobligowana przez starszą ciotkę (i rodzinę) do "restrukturyzacji" jej
                                  oszczędności. Ma jakieś obligacje, fundusze, ale ja ani specjalnie czasu ani
                                  wiedzy dobrej na ten temat nie mam. Myślę o portfelu ułożonym przez Gold
                                  Finance, ale czy teraz jest dobra na to pora? Z tego co się zorientowała (nie
                                  wiem czy dobrze), to fundusze przynoszą teraz straty, więc może przeczekać?
                                  • Gość: takiinnaczej Re: Gold Finance - inwestycje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 19:03
                                    Ha i to jest bledne myslenie - od 8 lat doradzam samodzielnie pod swoim
                                    nazwiskiem moim zaufanym klientom i fundusze ktore traca to tylko 30 procent
                                    funduszy ktore sa warte zainteresowania jest jeszcze 70% funduszy ktore zarabiaja
                                    BlackRock Global Funds - Global Opportunities Fund
                                    Alliance Bernstein - Global Growth Trends Portfolio
                                    BlackRock Global Funds - World Mining Fund
                                    Templeton BRIC Fund

Mam je w ofercie u siebie. Ale jestem przekonany ze taka firma jak gold finance
                                    ma opisane wyzej fundusze w ofercie. Srednie 3 miesiecznie stopy zwortu tych
                                    funduszy sa miedzy 3% - 6% na + . Jezeli mowimy o polskich funduszach to maja
                                    nawet 7% ale na minusie.
                                    Inwestowac zawsze jest gdzie - trzeba tylko wiedziec gdzie najlepiej mozna zarobic.

Fundator
                                    • koziorozka Re: Gold Finance - inwestycje 12.06.08, 19:54
                                      Gość portalu: takiinnaczej napisał(a):
                                      > Ha i to jest bledne myslenie - od 8 lat doradzam samodzielnie pod swoim
                                      nazwiskiem moim zaufanym klientom>
                                      Na czym polega błędne myślenie? Na tym, że chcę się zwrócić do firmy, która mi
                                      zagwarantuje, że doradca inwestycyjny ma licencję czy na tym, że myślę o gotowym
                                      portfelu?
                                      • Gość: takiinnaczej Re: Gold Finance - inwestycje IP: *.centertel.pl 15.06.08, 14:20
                                        fundusze fcale nie musza tracic
                                        napisalem Pani prosbe o kontkat do mnie gdyz jestem profesjonalista

TI
                                        • koziorozka Re: Gold Finance - inwestycje 18.06.08, 10:35
                                          a jak mam się skontaktować?
                                          jakim profesjonalistą, doradcą inwestycyjnym z licencją czy cos inne?
                                        • jan-w Re: Gold Finance - inwestycje 18.06.08, 12:28
                                          Nie profesjonalistą, a uporczywym spamerem, który przez łamanie netykiety i
                                          regulaminu usiłuje złowić jakąś ofiarę, gdyż na 30 zł na ogłoszenie jeszcze nie
                                          zarobił. To jest profesjonalizm? ;-)
                                    • Gość: ala Re: Gold Finance - inwestycje IP: *.centertel.pl 16.07.08, 22:38
                                      Szkoda tylko, że doradcy z gold finance nie doradzaja tych funduszy,
                                      ja niestety na razie jestem na ostrym debecie dzięki doradcy z GOLD
                                      FINANCE ale ponoć to normalne...
                                      • Gość: Eko_ Re: Gold Finance - inwestycje IP: *.centertel.pl 17.07.08, 00:45
                                        Jak to jest w bessie
                                        A kto teraz nie jest na najlepiej maja klienci FORTIS BANKU którzy zainwestowali
                                        rok temu - maja teraz -57.44 % !! Słabo co!! hehe - ale odrobia za 2 latka :)
                                        A Ty "ala" w jakich jestes funduszach teraz?
                                      • Gość: SOLAR Re: Gold Finance - inwestycje IP: *.chello.pl 06.08.08, 16:27
                                        Byłam na spotkaniu i jedyną rzeczą jaką pamiętam to "darmowe kupony"
                                        do solarium dla doradców Gold Finance.
                                        • Gość: wolaswawol Re: Gold Finance - inwestycje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 17:11
                                          A ja myślałam, że teraz białe stopy są w modzie - w końcu mamy teraz środek zimy.

Kurcze ale sie zawiodłam - lubie modnych ludzi!
                                      • Gość: PRZESTROGA Re: Gold Finance - inwestycje IP: *.play-internet.pl 07.11.12, 20:47
                                        Zainwestowałem w fundusz inwestycyjny oferowany przez Gold Finance i Europa s.a.
                                        Przez 4 lata nikt się ze mną nie kontaktował. Oddział GF został zamknięty, a po 4 latach nie wypracowano zysku. Gdyby pieniądze leżały w depozycie bankowym miał bym wyższy zysk.

Uważam, że Gold Finance to oszuści zależało im tylko na depozycie by udzielać pożyczek. Nie warto interesować się ich ofertą. Przestrzegam
              • Gość: Nowa Re: Firma OVB typowy MLM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.12, 14:49
                Open Finance ma w swojej ofercie banki z jednego worka ale pod innymi nazwami odradzam!!!!!
            • Gość: Weteran Re: Firma OVB typowy MLM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 22:20
              Gratuluję dojrzałości. W moim otoczeniu finansowym nazywamy
              was "młodymi wilkami" - wykaząc się i zarobić. A profesjonalizmu to
              sie uczycie na powiązaniach finansowych z bankowym kapitałem.
            • Gość: goust669 Re: Firma OVB typowy MLM IP: 82.177.201.* 09.02.09, 23:35
              ty bucu a jak myślisz od kogo ktoś bez licencji ma się nauczyć zagadnień do egzaminu jak nie od swojego menagera. dlatego chodzą parami. a jak nie zdasz egzaminu to wylatujesz. zbieranina to jest w twojej firmi co to jest porównać 100 ofert założe się że nie skorzystałbyś z ani jednej bo wiesz że są do dupy
            • Gość: OVB :) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.01.10, 16:41
              "doratcy" - powodzenia doratco :D

Twierdzę że każdy kto pluje na OVB to nieudacznik który nic nie osiągnął w tejże firmie (ze względu na lenistwo i brak wszelakich umiejętności) i jest najprościej zazdrosny widząc innych prowizję. Żałosne!!!
        • Gość: Observer Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.12, 22:50
          OVB + Allfinanz. To zwykły multiagent. Nic nadzwyczajnego.Kiedyś zaprosiłem na rozmowę w sprawie ubezpieczenia na życie.Agent nic mądrego nie powiedział. Dla niego była najważniejsza wysokość mojej składki i czy aby jestem zdrowy
    • Gość: Lena Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.netpoint.pl 26.08.08, 14:47
      Warto spotkać się z różnymi doradcami. Tylko wówczas ma się pełny obraz rynku. Z
      własnego doświadczenia wiem, że spotkanie z jednym tylko doradcą nie umożliwia
      zapoznania sie z pełną ofertą banków. Ja kontaktowałam się ze wszystkimi
      doradcami wymienionymi tutaj: kredyt.ogar.pl/
      Po kilku spotkaniach można sobie wyrobić jakieś zdanie.
      Poza tym, są doradcy mniej i bardziej obiektywni i profesjonalni. I to też widać
      dopiero po kilku spotkaniach.
      Pozdrawiam
    • Gość: Marco Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: 91.123.218.* 20.09.08, 20:57
      Ludzie uważajcie na usługi tej firmy!!! Mój znajomy wszedł w Lokatę Millenium
      2012 doradca wmówił mu ,ze jest gwarancja kapitału i po wycofaniu się z niej
      stracił 15% mimo ,że indeks nic nie stracił.
      wszystko przez doradcę z Piekar Śląskich.
      • Gość: TepyBolec Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.centertel.pl 22.09.08, 01:32
        To niezly kolo ten twoj koleżka :)
        Przeciez nie istnieja na swiecie produkty ktore daja gwarancje kasy w trakcie
        trwania inwestycji! To logiczne i proste jak konstrukcja cepa. Nawet jak masz
        lokate bankowa i ja zerwiesz to tracisz to co zarobiles!
        Zawsze znajda sie malkontenci.
        BTW czytalem kiedys post o banku Cetelem jak koles mial pretensje do banku i
        smarowal na niego bo sie dowiedzial (juz po fakcie) ze z 50.000 kredytu
        dodatkowo bedzie musial splacic 18.000 pln odsetek. Lama!
        Pozdrawiam z mroznego Dublinu
        • Gość: heiko Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.08, 18:14
          To chyba bylo juz kiedys o tym mowione przy okazji artykulu pisanego przez
          analitykow expandera, ze lokaty daja gwarancje ale na koniec jej trwania wiec
          nie wiem o co tyle krzyku ludzie robia?
    • Gość: Amelka Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.srg.vectranet.pl 01.10.08, 20:21
      Witam! Ja korzystałam z usług Goldfinance! Jestem na prawdę zadowolona!
      Przyjechało dwóch doradców - Pan i Pani, fachowo podeszli do sprawy, nie olali
      mnie. Upierałam się nad 2 bankami, choć polecali mi inny. Złożyliśmy papiery do
      4 banków - bo się upierałam a i tak dostałam tylko tam gdzie mówili! Chciałam
      ich sprawdzić, więc osobiście zadzwoniłam do wszystkich 4 banków - wnioski
      fachowo przygotowane całe komplety. Osoby z banków powiedziały, że mimo
      idealnych wniosków nie otrzymam kredytu, bo ... wszystko tak jak mówili. Nie
      naciągnęli mnie na żadną prowizję - to też sprawdziłam!!! Ufam im na prawdę
      bardzo bo już przeszłam expandera i open finance i zostałam tam strasznie
      potraktowana! Tylko oni podali mi ciekawe pomysły!!! Polecam Panią Dianę i Pana
      Rafała.
      • Gość: PiotrekR Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.chello.pl 05.10.08, 23:15
        Zmiłuj się, nie ma żadnych szans żeby zadzwonić do banku i spytać o
        twój wniosek. Od tego jest tylko doradca który zajmuję sie twoim
        kredytem, w sprawie wniosku możesz rozmawiać tylko z nim wiec
        przestań opowiadać bajki!
        Jesteś Dianą czy Rafałem?
      • Gość: ala Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.centertel.pl 19.11.08, 20:12
        Ja doradcę z gold finance miałam do inwestycji, wielki niewypał
        młody przechwalał się jakie to studia ma zaliczone, ale efektów
        brak. Natomiast niedwano miałam doradce open finance i naprawdę
        bardzo profesjonalne podejście do moich spraw. Zatem golden finance
        to KLAPA tylko reklama dobra a reszta ..... NIE POLECAM
        • Gość: Dyrektor_HR Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.08, 18:30
          Witam

Szanowna Pani!

To nie jest możliwe, musiała Pani firmy pomylić, bo w Gold Finance Doradcy nie
          mają skończonych studiów. Ja jako Wielki Dyrektor HR osobiscie przyjmuje tylko
          ludzi po zawodówce profil obrabiarki i kolejarstwo - ewentualnie gastronomia

Pewnie Pania konkurencja nasłała :)

Mgr Inż Dyrektor
    • Gość: koziorożka Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.chello.pl 04.12.08, 11:09
      Gość portalu: Malgorzata71 napisał(a):
      > Czy sensowne jest spotykać sie z wieloma firmami doradczymi ?
      Oczywiście, minimum dwie porównaj
      Domyślam się, że chodzi ci o kredyt hipoteczny, więc najpierw sama z grubsza się
      rozejrzyj np. tu
      www.comperia.pl/kredyty_hipoteczne/?p=1
    • Gość: Ola65 Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.eranet.pl 10.01.09, 18:56
      Nie znam Pana Adama z Wawy ale mogę spokojnie polecić Pana Wojciecha z Gold
      Finance w Krakowie, spotkałam się już dwa razy, przygotował trzy oferty i
      podpisaliśmy wnioski, jestem zadowolona. Miły, sympatyczny, wszystko jasno
      przedstawił, czego nie mogę powiedzieć o Panu Piotrze z Expander!!! raczej
      zdecyduje się na ten kredyt jak będzie pozytywna decyzja :)
      • jan-w Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? 10.02.09, 07:50
        Czy oni przedstawiają się tylko (prawdziwymi?) imionami? Nie wręczają klientom
        swoich wizytówek? Marnie to świadczy o ich wiarygodności...
    • Gość: miniinwest Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.09, 13:33
      kto korzystał z usług Pana Piotra Z. z Warszawy? Chodzi o inwestycje średniej
      lub małej wielkości kapitału.
      • Gość: Zorbica Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.centertel.pl 02.04.09, 01:48
        Jak korzystałam z usług Pana Piotra Zorro - jest super hehe

Piotr Z. to znaczy ze siedzi wraz z Jarosławem S hi hi

Ale pościk - chyba już nie będę paliła albo zmienie dilera hehe
        • Gość: MILICJA Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.acn.waw.pl 04.08.09, 19:57
          ktokolwiek widział pana Piotra Z. niech da znac do najblizszego
          komisariatu(Żarcik),Pozdrowienia dla firmy OVB ALLFINANZ w Warszawie
    • Gość: ZAWIEDZIONA Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.tczew.net.pl 24.08.09, 20:36
      Witam!!!Otoz mialam pecha korzystac z uslug tej firmy!!!
      Niekompetencja i nieudolnosc!!!Pewien doradca,oferowal
      pomoc ,niestety byl to przypadek przerosnietej formy nad ambicja!!!
      jak mozna ufac doradcom kredytowym,ktorzy prosze czytelnikow kaza
      wyslac wniosek kredytowy z danymi,itd.Po czym slad po nich GINIE!!!
      Tak ten Pan juz nigdy wiecej sie nie odezwal!!!Tak nie postepuje sie
      z klientami!!!Nie otrzymalam zadnej ani pozytywnej ani negatywnej
      odpowiedzi a kredyt coz tylko podnioslam ranking tej firmie NIC
      wiecej!!!!Wiec rada moja bierzcie kredyty TYLKO w banku,i nie przez
      takich posrednikow jak PAN MLODZIANOWSKI doradca GOLD FINANSE!!!!
      Pozdrawiam
      • Gość: Stefan Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.acn.waw.pl 01.09.09, 15:46
        Zrozumcie też doradców. Pracuje w Expander i wiem jak to wygląda. Po 14 godzin,
        kilku Klientów dziennie, czasem nie ma czasu zjeść. Prowadzić kilka spraw w
        kilku bank jest ogromnie czasochłonne + spotykać się z nowymi pytaczami i
        przedstawiać oferty. Często nie mam już czasu, żeby zrobić jakąś sprawę i też
        czasem zdarzy się, że o czymś zapomnę. Co nie świadczy, że robię to umyślnie.
        Klient też może się przecież przypomnieć i zapytać jak się sprawy mają.
      • Gość: gość Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.09, 09:30
        Zastanawiam się,czy nie jest to firma kant.
        Zadzwoniła Pani by potwierdzić wysłane internetem dane,zapytała jaką kwotę chcę przeznaczyć na lokatę,powiedziała,ze w ciągu 48 godzin zadzwoni konsultant i cisza.
        Może to tylko zbieranie danych... a to przestępstwo.
    • Gość: bruno Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.cityconnect.pl 23.11.09, 16:01
      Ja skorzystałem...Jeśli szukasz pseudodoradców to gold finance polecam. Od 1,5 miesiąca nie mogę doprosić sie o wycenę... żenada...
      • Gość: Nieswiadoma Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.rev.snt.net.pl 03.12.09, 18:23
        TO nie wiedzialam ze firma ktora zajmuje sie kredytami i inwestycjami robi
        wyceny nieruchomosci u mnie robił to człowiek z banku chociaz takze korzytalam z
        posrednika
        • Gość: hell Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.bemowo.waw.pl 04.12.09, 08:56
          ja korzystalam i jestem bardzo zadowolona. Przynajmniej mi trafil
          sie bardzo profesjonalny Pan. Odradzam natomiast Finamo!
        • Gość: Krzysztof Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 17:19
          Ja ze swojej strony moge polecic doradce w gold finance Gliwicach.
    • Gość: polecam Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.48.115.39.ltv.pl 05.12.09, 16:18
      Bezpłatnie zajmą się sprawą doradcy kredytowi:
      Open Finance ofu.pl/xxopenfinanc
      Money Expert ofu.pl/xxmoneyexpert
      Gold Finance ofu.pl/xxgoldfinance
      Expander ofu.pl/xxexpander

Jest jeszcze jedno wyjście. To pierwsza tego typu usługa w Polsce!
      Kredyt mieszkaniowy przez Internet. Dzięki temu produktowi osoby zainteresowane
      kredytem nie muszą wychodzić z domu. Zdolność kredytową oraz wysokość raty można
      sprawdzić w kilka minut. Dokumenty odbierze z domu klienta przydzielony mu
      konsultant.
      ofu.pl/xxinvigo
      Pozwól niech banki biją się o Twój kredyt!

• Gość: kredyt Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 15:40
      Można się poradzić doradców, można porównywać samemu. Nikt nikogo nie zmusi do skorzystania z tej czy innej oferty. Na szczęście mamy internet więc korzystajmy :)
      www.kredyt.dlamnie.com/kredyt_hipoteczny.html
      • Gość: pograzona Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.03.10, 11:30
        Niestety tak. i zaluje tego. bo przez jedna kierowniczke tego biura w woj.
        mazowieckim wpadlam w powazne dlugi z ktorymi sobie teraz nie radze.Pani G.
        przez 4miesiace nie potrafiła mi znalesc odpowiedzniego banku w ktorym
        dostalabym kredyt konsolidacyjny, a gdy po paru miesiecach znalazl sie taki to
        niestety odmowil mi udzielenia kredytu gdyz nie mialam juz zdolnosci kredytowej.
        Co najciekawsze do tej pory ta Pani dzwoni do mnie i mowi mi ze moze mi pomoc w
        znalezieniu kredytu oddluzeniowego. Niestety prosze uwazac na doradcow
        finansowych Gold Finance bo sami nie wiedza ze mozna czlowieka wpakowac w
        powazne dlugi ze wzlekaniem na pomocv.
        • Gość: Magik Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 22:12
          Nie wiem jak radzą w sprawach kredytów. Ja mam swojego doradcę w HB. Niestety mając jakieś wolne środki bałem się powierzyć je jednemu doradcy. Co do kredytu to mój doradca z konkurencji wybrał dla mnie super ofertę. W trakcie naszych rozmów pojawiła się opcja inwestowania. Pomyslałem naciągacz. Poszedłem do GF. Tu trafiłem na panią która poleciła mi likwidację lokaty i zaproponowała inwestycję z gwarantowanym zyskiem. Niestety sytuacja wygląda tak, że dziś jestem w plecy. Moja rada jest prosta jak macie swojego doradcę, tak jak ja kredytowego który się sprawdził w tej kwestii i mówił mi o inwestowaniu to po prostu go olałem. Teraz już wiem, że weryfikując informacje o możliwościach zarobkowych dostalem zupełnie inne informacje niż od pani w GF i teraz żałuję, że nie zaufałem mojemu obecnemu doradcy.
          • Gość: emas1986 Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.10.10, 22:53
            DORADCA DORADCY NIE JEST RÓWNY, WIĘC PROSZĘ NIE WRZUCAJCIE WSZYSTKICH DORADCÓW GF DO JEDNEGO KOSZYKA. TAK SIĘ PO PROSTU NIE ROBI!!
            • Gość: Arek Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.chello.pl 15.10.10, 08:58
              Pracowałem w GF i ( niestety ) zmieniłem , żałuję. teraz kilku klientów w miesiącu odsyłam do koleżanki z GF bo nic klientowi nie mogę zaproponować :-(
          • Gość: zombie2006 Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.12, 00:44
            > Nie wiem jak radzą w sprawach kredytów. Ja mam swojego doradcę w HB. Niestety m
            > ając jakieś wolne środki bałem się powierzyć je jednemu doradcy. Co do kredytu
            > to mój doradca z konkurencji wybrał dla mnie super ofertę. W trakcie naszych ro
            > zmów pojawiła się opcja inwestowania. Pomyslałem naciągacz. Poszedłem do GF. Tu
            > trafiłem na panią która poleciła mi likwidację lokaty i zaproponowała inwestyc
            > ję z gwarantowanym zyskiem. Niestety sytuacja wygląda tak, że dziś jestem w ple
            > cy. Moja rada jest prosta jak macie swojego doradcę, tak jak ja kredytowego któ
            > ry się sprawdził w tej kwestii i mówił mi o inwestowaniu to po prostu go olałem
            > . Teraz już wiem, że weryfikując informacje o możliwościach zarobkowych dostale
            > m zupełnie inne informacje niż od pani w GF i teraz żałuję, że nie zaufałem moj
            > emu obecnemu doradcy.

Popieram. Należy bezwarunkowo ufać wszystkim pracownikom Getin Holding, a kto nie zaufa, ten tego srogo pożałuje! To wszystko są ludzie z sercem na dłoni, zamiast inwestować samemu i zgarniać zyski, oni dzielą się swoją wiedzą z klientem. Zyski zbiera klient, a pracownicy Getin Holding poprzestają na skromnej pensji.
      • Gość: Niezależny Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 21:41
        Nie no super opinia a zrazem super reklama systemu partnerskiego BANKIER No jak takie opinie wystawiją tacy specjaliści to to wszystko o kant d....
    • Gość: Nieznajoma Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.master.pl 15.03.11, 14:01
      Witam, nie polecam korzystać z takich usług dlatego że pobieraja opłate za to, tzn, nie wprost ale jest ona wliczona w koszta kredytu które wy musicie spłacać a można spokojnie samemu przejśc sie po bankach i zapytać. Wiem, bo sama skorzystałam i nie jestem zadowolona.
    • Gość: gość jak wybrać dobrego doradcę? IP: *.play-internet.pl 15.03.11, 23:03
      warto przeczytać: www.comperia.pl/doradztwo-finansowe-bezcenny-skarb-czy-smutna-koniecznosc.html
      Comperia zwraca uwagę na istotne cechy dobrego doradcy..
    • Gość: frodo Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 21:28
      ta firma razem ze star finance to zwykli złodzieje
    • Gość: tomek Re: Kto korzystal z uslug doradcow Gold Finance ? IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 03.06.11, 18:10
      Openfinance tak, a o tych nie slyszalem, wole sprawdzonych ludzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka