Dodaj do ulubionych

Karty kredytowe?

IP: 83.168.106.* 20.05.07, 11:09
Witam w którym banku dostałabym kartę kredytową bez zbędnych formalności i w
miarę tanią? Najlepiej jakby nie trzeba było przedstawiać zaświadczenia o
zarobkach. Czy to wogóle możliwe??
Obserwuj wątek
    • grubb1 Karty kredytowe? 21.05.07, 11:12
      Spróbuj w Citibanku już tu gdzieś na forum pisałem, że łatwo dostałem kartę
      kred z limitem 4000 przy zwykłych zarobkach
      pozdrawiam
      • Gość: Margaretka Re: Karty kredytowe? IP: 83.168.106.* 21.05.07, 11:14
        Zwykłe zarobki? Czyli w jakiej wysokości?
        • grubb1 Karty kredytowe? 21.05.07, 12:21
          1500 netto to było rok temu
    • kamilka173 Re: Karty kredytowe? 24.09.13, 22:44
      Ja tez szukam właśnie karty kredytowej i znalazłam jakąś wyszukiwarkę na stronie karty kredytowe - hmm chyba najlepszą opcją jest karta aliora. Miał może ktoś i doradzi?
    • chris1970 Re: Karty kredytowe? 11.02.14, 13:32
      Tak, jest możliwe. Np pod zastaw lokaty.
      Albo po pokazaniu historii rachunku.
      • wyjadaczewisienek Re: Karty kredytowe? 12.02.14, 20:21
        dokładnie, na podstawie historii rachunku jest najłatwiej dostać
        ---
        wyjadaczewisienek.blogspot.com
    • donvito52 Re: Karty kredytowe? 25.02.14, 16:56
      Na pewno nie w ING Śląski.
      Wycisną wszystkie informacje o Tobie a potem pod bel jakim pretekstem spławią Cię.
    • bwportal.pl Re: Karty kredytowe? 25.02.14, 18:34
      Na podstawie historii konta, bez żadnych formalności dostałem w mBanku i w Millennium.
      Ten brak formalności jest dla mnie ważny, bo jestem na działalności i tutaj nie wystarczy zaświadczenie o zarobkach z pracy :/
    • Gość: Michał Re: Karty kredytowe? IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.14, 12:21
      Bardzo korzystna jest karta kredytowa Meritum Banku - partnerska z "Tesco Finanse".Przy zakupach powyżej 300 zł/mies. nie ma żadnych opłat a limit zupełnie przyzwoity.
    • lifetrip Re: Karty kredytowe? 10.06.15, 15:31
      Najlepsza karta kredytowa to taka, która da nam najwięcej przywilejów, bo chyba nikt normalny nie decyduje się na kartę kredytową która ma najniższe oprocentowanie?! Przecież wiadomo, że każdy z nas chce skorzystać z dostępnych środków i spłacić kartę przed naliczeniem jakichkolwiek odsetek.

Moim zdaniem obecnie najlepszą na rynku kartą jest karta Raiffeisen Polbank - Wizzair to ta karta która pozwala nam zbierać punkty za każde zakupy, które możemy bezpośrednio wymienić na darmowe bilety Wizzair Karta Raiffeisen Wizzair

W skrócie zalety tej karty:
      - bezpłatne członkostwo w klubie Wizz Discount Club
      - bilety lotniczne tańsze nawet o 45 zł
      - 50 zł na start do wydania na zakup biletów lub usług dodatkowych oferowanych przez Wizz Air
      - limit kredytowy z 56-dniowym okresem spłaty bez odsetek

No i ważne, że karta jest bezpłatna, nie ma żadnych miesięcznych (ani rocznych) opłat
      • haytim Re: Karty kredytowe? 23.02.16, 15:35
        też myślę że w kartach kluczem są przywileje dla klienta, jakieś programy lojalnościowe, zniżki do sklepów :) to była dla mnie główna determinanta przy wyborze karty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka