amada25 17.10.07, 18:55 czy ktoś ma doświadczenie z kredytem w fortis banku? Czy ich oferta jest warta zainteresowania czy są problemy z formalnościami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafse Specjalista od Fortisa... 17.10.07, 23:16 Witam, na temat tego banku mogę powiedzieć bardzo wiele, info na mailu gazety.pl Odpowiedz Link Zgłoś
p.mudel Re: Specjalista od Fortisa... 18.10.07, 16:38 Witam. Jeżeli chodzi o fortis Bank, to mogę wypowiadać się praktycznie w samych superlatywach. Nasza firma współpracuje z nim już od jakiegoś czasu i wszyscy klienci są bardzo zadowoleni z obsługi. Minusem tego banku jest stosunkowo restrykcyjnie liczona zdolność kredytowa która utrudnia dostęp do kredytów mniej zamożnym osobom. Obecnie Fortis posiada bardzo atrakcyjną ofertę w CHF (oferta w PLN jest na średnio rynkowym poziomie). Kończąc ten wywód dodam że standard obsługi zależy od oddziału do którego się trafi. Odpowiedni doradca (miły i kompetentny) ułatwi współpracę, w innych przypadkach może być różnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fortis_hipoteka Re: fortis bank 24.10.07, 11:11 Znam wiele osób BARDZO zadowolonych z Fortis Banku :-) A poważnie, to oferta jest moim zdaniem bardzo ciekawa. Jeśli chodzi o formalności, to praktycznie tak samo jak wszędzie. Sęk w tym, że jeśli gdzieś czegoś brakuje, albo jest niestandardowe - banki taki wniosek odrzucają. Odpowiedni doradca Fortis Banku potrafi tak popilotować sprawę, że nawet w przypadku gdy są problemy z dokumentami itp, można sprawę załatwić pozytywnie dzięki odstępstwu od reguły i indywidualnemu podejściu do klienta. Nie sztuką jest dać komuś kredyt. Sztuką jest udzielić go na bardzo dobrych warunkach, w szybkim tempie, bez stresu dla klienta, i co najważniejsze - stać po stronie klienta w sytuacji problematycznej i zrobić wszystko co się da, aby w sytuacji skrajnie trudnej wyjść obronną ręką i oznajmić klientowi, że umowa jest już gotowa do podpisania. Tym właśnie kieruję się w mojej pracy i może dlatego moi klienci są tacy zadowoleni... :-) Odpowiedz Link Zgłoś