Dodaj do ulubionych

BZ WBK -konto<30

27.10.07, 19:24
ktoś wie gdzie tu jest haczyk? w sumie chyba takiej oferty wśród "dużych"
banków nie ma? -więc jak podpisuje się umowę na dożywotni związek z bankiem?
jakby ktoś już skorzystał z tej okazji to chętnie przeczytam opinie.
Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • nomia79 Re: BZ WBK -konto<30 29.10.07, 10:18
      mam to konto prawie 2 lata - haczyka nie znalazłam :)
      • krzysztofsf Re: BZ WBK -konto<30 29.10.07, 10:54
        nomia79 napisała:

> mam to konto prawie 2 lata - haczyka nie znalazłam :)

Haczykiem jest chwila gdy przekroczy sei wiek uprawniajacy do tego konta i bank (nie wiem, czy osobno powiadamiajac, czy jest to juz zawarte w umowie o konto <30) przeksztalci konto w zwykle "w pelni dorosle" konto.

trzeba majac to w perspektywie albo przygotowac sie wczesniej na zamkniecie konta, jesli nie odpowiadaja nam "dorosle" warunki, albo, bedac juz przyzwyczajonym do numeru konta, interfejsu banku itp, zaakceptowac inne mozliwosci i oplaty od pewnego wieku.
        • nomia79 Re: BZ WBK -konto<30 29.10.07, 12:37
          to nie jest haczyk :)
          wiem, że konto zostanie przekształcone w standardowe.
          Poza tym sama nazwa wskazuje <30
          póki tyle mam będę się cieszyć rachunkiem:)
          • krzysztofsf Re: BZ WBK -konto<30 29.10.07, 12:48
            nomia79 napisała:

> to nie jest haczyk :)
            > wiem, że konto zostanie przekształcone w standardowe.
            > Poza tym sama nazwa wskazuje <30
            > póki tyle mam będę się cieszyć rachunkiem:)

to tak szybko przeleci...;)
        • rilleja Re: BZ WBK -konto<30 30.10.07, 18:21
          ja miałam konto<30 i bardzo mi się podobało w tym banku, ale z powodu "haczyka"
          ;) założyłam sobie konto24.pl w tym samym banku (skoro ten jest świetny, to po
          co zmieniać? ;)) i jestem jeszcze bardziej zadowolona teraz, zwłaszcza z punktów
          payback i płatności allegro :)
          • krzysztofsf Re: BZ WBK -konto<30 30.10.07, 18:27
            rilleja napisała:

> ja miałam konto<30 i bardzo mi się podobało w tym banku, ale z powodu "hacz
            > yka"
            > ;) założyłam sobie konto24.pl w tym samym banku (skoro ten jest świetny, to po
            > co zmieniać? ;)) i jestem jeszcze bardziej zadowolona teraz, zwłaszcza z punktó
            > w
            > payback i płatności allegro :)

do czasu istnienia allekarty i moneykarty jest to furtka :) Tez mam Money.pl
            • rilleja Re: BZ WBK -konto<30 01.11.07, 14:09
              patrząc na to jak bardzo rozwija się portal allegro jest to raczej
              długoterminowa furtka ;) no i zarówno allegro jak i bz wbk starają się, żeby to
              konto było jak najatrakcyjniejsze, no i faktycznie jest. raz, ze fajny gadżet
              takie allegrowe konto i allekarta, a dwa, ze jest naprawdę tanie i funkcjonalne.
              • Gość: piotrek Re: BZ WBK -konto<30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 15:22
                no ja tego konta nie mam, mam <30, a co z allegro to mam allkarte kredytową:)
                fajne warunki dają, możliwośc płacenia przez net i punkty payback do tego jest
                dobrze ubezpieczona,bardzo dobra
    • Gość: mam pytanie... Re: BZ WBK -konto<30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 17:59
      ...w jakiej walucie sa rozliczane transakcje zagraniczne w przypadku tego konta?
      • Gość: mmm Re: BZ WBK -konto<30 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.07, 18:43
        dla karty Visa < 30 w euro
        • Gość: dziekuje :) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 18:55
    • olipb Re: BZ WBK -konto<30 12.11.07, 22:07
      haczykiem jest tabela opłat i prowizji BZ WBK. Kroją za wszystko i
      to niemiłosiernie, np. za sprawdzenie salda w bankomacie BZ WBK
      (jedyne 1 PLN, bo już z wydrukiem 1,50 PLN).
      • nomia79 Re: BZ WBK -konto<30 13.11.07, 16:36
        wystarczy, że wypacasz choćby 10 zł i informacja o stanie konta jest wydrukowana
        na potwierdzeniu transakcji.
        Poza tym stan konta możesz sprawdzić przez internet albo przez WAP
        • michust Re: BZ WBK -konto<30 13.11.07, 20:56
          widze ze jestes zauroczona bzwbk :)coz bylem z nimi 8 lat i powiem tyle tak skostniala instytucja jest jeszce kosciol urzad skarbowy LOT i pare innych w tym kraju
          • krzysztofsf Re: BZ WBK -konto<30 13.11.07, 20:57
            michust napisał:

> widze ze jestes zauroczona bzwbk :)coz bylem z nimi 8 lat i powiem tyle tak sko
            > stniala instytucja jest jeszce kosciol urzad skarbowy LOT i pare innych w tym
            > kraju

Jedna rzecz maja niezla - karte kredytowa Moneypl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka