IP: *.icpnet.pl 19.12.01, 19:22
Podobno niezadowolny klient zniechęci 10, a zadowolony
przyprowadzi 3 nowych. Sądząc po stosunku postów w
wątkach "najlepsze i najgorsze banki", w tym przypadku
ten stosunek 6,5:1. A może po prost Polacy mają
naprawdę skłonność do narzekania.
Obserwuj wątek
    • Gość: wro20 Re: Rankingi IP: *.ii.uni.wroc.pl 20.12.01, 12:07
      to nie my to poprostu nasze banki :-)
      • Gość: xlinki Re: Rankingi IP: *.citicorp.com 24.12.01, 16:34
        Maja maja. Inaczej nie potrafie sobie wyobrazic jak mozna robic takie problemy
        jakie robia klienci mojego chlebodawcy. To jest wyciaganie jakichs zenujacych
        spraw typu zamykanie konta z saldem 0,35PLN a potem domaganie sie przeprosin ze
        bank ( chamy i dresiarze ) nie wydzwaniali do miszczunia klienta wielkiego VIPa
        z pytaniem gdzie to przelac tylko zaksiegowali na swoje konto. Z doswiadczenia
        wiem ze najmniej problemow robia ludzie ktorzy kase maja, a najwiecej - ci
        niespelnieni. Jest zawsze takiego grono ktore potrafi tylko szukac dziury,
        wymagac niewiadomoczego i byc wielkim ( przy na prawde zenujacych stanach
        konta, zarobkach, kulturze osobistej, etc. ). Aha - najbardziej zenujacy
        klient: rocznik '72-'78, zartudnienie AA, McKinsey, etc. -> zawsze ma problem i
        zawsze jest najwiekszy i najwazniejszy. Czekam na zflamowanie mnie :) ale
        that's life ... z tej drugiej strony sluchawki/stanowiska/okienka/itp.
      • Gość: mokka 26 Re: lepsi i gorsi? IP: *.unregistered.formus.pl 27.12.01, 13:49
        naprawdę przykro,ze w moim banku pracują ludzie,którzy stosują podziały na
        klientów z k(l)asą i i "chamów z zenującum stanem konta"...Myślę, że kazdemu
        klientowi nalezy się szacunek , bez względu na stan portfela... szczególnie
        Citi, który traci klientów, powinien się cieszyc, że ludzie w ogóle decydują
        się na zakładanie u was konta. Ja do narzekalskich nie należę, jak wiem , ze
        nie mam racji, to siedzę cicho, jestem raczej z gatunku potulnych. A co do
        żenującego stanu konta- wiele osób ma kilka kont, mi tez zdarzyło sie przejść
        płynnie w ciągu doby z salda kilku tysięcy do kilku złoty. w przyszłym miesiącu
        ostatecznie przenoszę swoje zabawki do innego banku.
    • Gość: mokka26 Re: jeszcze do xlinki IP: *.unregistered.formus.pl 27.12.01, 13:51
      Mój tata mawiał zawsze- " wstyd to tylko jest krasć..." Ku refleksji...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka