cola_78 21.07.08, 15:29 Witam, Moje zarobki brutto to 6000 zl. Nie mam nikogo na utrzymaniu oraz żadnych innych zobowiazan finansowych (kredyty itp). Umowa na czas nieokreslony. Na jaka kwote kredytu hipotecznego mam szanse ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oracki Re: zdolnosc kredytowa 22.07.08, 14:36 Witam serdecznie, W MultiBanku mogę Pani zaproponować marżę 1% przy LtV 100%, kredyt na 320 tyś zł w CHF, okres kredytowania 30 lat, brak opłat za wcześniejszą spłatę czy nadpłatę kredytu, dowolna liczba bezpłatnych przewalutowań. Jeżeli chciałaby Pani otrzymać szczegółową symulację oraz poznać wszsytkie koszty związane z udzieleniem kredytu w naszym banku, bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam serdecznie, Daniel Oracki daniel.oracki@multibank.pl Odpowiedz Link Zgłoś
michal123_pl Re: zdolnosc kredytowa 22.07.08, 14:45 Witam, W Dominet Banku mogłaby Pani liczyć na kredyt około 330.000 - 350.000,-pln (oczywiście w zależności od okresu kredytowania)przy stałej marży dla kredytu w PLN ok.0,6%. Gdyby była Pani zainteresowana szczegółami proszę o kontakt: michal.witoslawski@dominet.pl pozdrawiam Michał Witosławski Odpowiedz Link Zgłoś