Gość: Bogdan Loteria "Pusty SMS" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.10, 22:02 tu nie chodzi o to ze straciłem kasę tuku chodzi o brak jasności działanie przez organizatorów loterii i o świadome wprowadzanie ludzi w błąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mabet Loteria "Pusty SMS" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.10, 13:44 firma InternetQ funkcjonuje pod stacjonarnym numerem tel: 22 596 69 00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tropiciel zła Loteria "Pusty SMS" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.04.10, 11:06 Get in touch Grzegorz Witerski Country Manager, Poland T: +48 22 596 69 00 F: +48 22 596 69 39 e-mail: g.witerski@internetq.com Podaje numer telefonu i adres mailowy do cwaniaków z "Internatq" organizatorów loterii "Pusty sms". Zorganizujmy się i zażądajmy wypłaty wygranych przez nas pieniędzy w tej loterii. Mamy dowody w postaci zwrotnych sms-ów informujących o wygranej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roch Loteria "Pusty SMS" IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.04.10, 22:40 Nieuczciwi po stokroć!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Loteria "Pusty SMS" IP: 77.252.190.* 26.04.10, 09:59 kantw czystej postaci jak tak można :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość naciągnięty.. Loteria "Pusty SMS" IP: 195.116.203.* 26.04.10, 20:59 To jest wspaniała sprawa dla prokuratora i Komisji Hazardowej. Nie omieszkam zainteresować tą sprawą Prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: styrczy Loteria "Pusty SMS" IP: *.202.116.195.easy-com.pl 27.04.10, 20:37 uważam że to wielkie oszustwo naciąganie ludzi grałam w to wydałam dużo kasy i nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madoks Loteria "Pusty SMS" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 14:36 Jak można w taki bestialski sposób okłamywać i naciągać społeczeństwo. i obiecując w ten sposób dużą wygraną.Dlaczego takie oszustwa zaczynają się okazywać nawet publicznie.To jest normalny wyzysk człowieka i naciąganie osoby do oddania swoich własnych pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niusia Loteria "Pusty SMS" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 15:05 Szanowni rodacy proszę i błagam,błagam i proszę nie dajcie się naciągać tym oszustom.Zawsze ciężkie pieniądze oszuści bawią się i jeżdżą pięknymi samochodami.Apeluje do wszystkich nie dawajcie się oszukiwać i nie wierzcie w to co wam obiecują sms-em Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: Loteria "Pusty SMS" IP: *.chello.pl 01.05.10, 22:35 ja równiez apeluję ze nie wierzcie w ani jedno słowo które do panstwa wysyłają ---dostałąm juz informację ze przelew gotowy--- protokół podpisany --i ze będę skakała z radosci----CHYBA ZE ZŁOSCI bo straciłam 40 zł i nie doczekałam się wygranej Odpowiedz Link Zgłoś
cccykoria Re: Loteria "Pusty SMS" 02.05.10, 09:58 Mozna w komorce zablokowac informacje handlowe.W punkcie Era ,zrobila mi taka blokade ,teraz mam spokoj ,sporadycznie przychodza ,wiec nie wiem czy dziala ta blokada "do konca".Zapytajcie u swoich operatorow..Warto.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek11 Loteria "Pusty SMS" IP: *.182.72.10.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.05.10, 22:40 Pusty SMS to wielka fikcja i naciąganie naiwnych,sam się o tym przekonałem.Po wysłaniu SMS płatnego przysyłają takie informacje.że już wygrałeś tylko wyślij następnego SMS.Do mnie przysłali fałszywych informacji chyba ok.30.To wielka lipa ta cała loteria.Przestrzegam innych,nie dajcie się nabijać w butelkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głuptas Loteria "Pusty SMS" IP: *.chello.pl 03.05.10, 22:31 a ja wysyłam na pusty numer 8043 ze złości za takie oszustwo i wiecie co? spróbujcie - otrzymałam po trzecim sms-ie:"niewłaściwy numer! aby grać o 500.000zł należy wysłać 1 pusty sms na 74500(4,88zł)koniec" HEHEHE, a może trzeba ich taką samą metodą traktować, bo narazie nie mam odpowiedzi, chociaż, a jakże wysłałam ponownie na pusty sms 8043!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłodny obserwator Re: Loteria "Pusty SMS" IP: *.19.165.72.osk.enformatic.pl 14.12.10, 23:03 Dziwi mnie naiwność ludzi, ale nie przeszkadza mi to w tym, aby coś Wam "nabici w SMS" poradzić. Nie wysyłajcie nic na nr zaczynający się od 7xxxx bo za każdy taki SMS-es "oszust" inkasuje zależnie od drugiej cyfry po 7 tyle zł+vat, czyli nr 71xxx to 1,22zł, 72xxx to 2,44zł, ... 79xxx to 10,98zł!!! Mam dla Was radę! Nic nie ma za darmo. Dlatego za pierwszy SMS na numer 8xxxx płaci "oszust". Cały myk w tym, żeby nie przestać wysyłać SMS-ów, ale tylko te na numer 8xxxx, czyli "darmowy". Wysyłajcie jak najwięcej! Zachęcajcie wszystkich, znajomych nieznajomych (opowiedzcie o procedurze oszustwa), wysyłajcie mailami do wszystkich krótkie info o co chodzi i numer 8xxxx na który niech każdy wysyła dziesiątki, setki, tysiące SMS-ów! Za 6 m-cy "oszust" będzie musiał zwinąć biznes. Nie oczywiście to nie oznacza, że całkowicie zniknie, zapewne zrobi nową "loterię". Wtedy zalecam procedurę powtórzyć i wykończyć "dziada" finansowo. Niech sam zapłaci za "darmowe" SMS-y w myśl zasady: "KAŻDY KIJ MA DWA KOŃCE", trzeba go tylko "walnąć między gały" jego własnym "kijem". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Loteria "Pusty SMS" IP: 77.46.92.* 22.12.10, 12:30 ja wyslalam kilkanascie sms-ow na 74500 i jak przyszla wiadomosc zebym wyslala ostatni sms z potwierdzeniem odbioru to zablokowali moj numer i juz nie moge do nich wyslac zadnego smsa. a wydalam na ta bande oszustow blisko 100 zl. i jak tu teraz dochodzic swoich praw? prosze kompetentna osobe o pomoc na email g77@onet.eu dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Loteria "Pusty SMS" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.05.10, 20:46 witam moje zdanie jest takie niech przedstawiciel tej loteri jasno i dokladnie opisze dlaczego tak ostro robia ludzi wkonia ztymi wygranymi czlowiek naprawde potrzebuje kasy a ty jeszcze cie na reszte naciagna bo wygrales w sms 10 000zl tylko rze ich nikt niedal ludzie placom abonament telewizyjny a oni to jeszcze reklamuja zate oszustwa do komory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek11 Loteria "Pusty SMS" IP: *.147.177.218.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.05.10, 14:04 Ostrzegam nie dajcie się naciągać na tą loterię.To wielki przekręt.Za nasze pieniądze z abonamentu telewizja emituje taki przekręt.Proponuje nie płacie abonamentu to takich świństw nie będziemy oglądali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mqarek Loteria "Pusty SMS" IP: *.echostar.pl 06.05.10, 14:00 Nie wiem czy tvn jest tak slowny jak w esemes plus ta reklamapowinna byc przejzana w prokuratuze bo to jest jawne wyludzanie pieniedz od spoleczenstwa ,otrzymalempotwierdzenie iz pieniadzezostana przelane na konto tylko trzeba wyslac pusty esemes ,ta kwote co wyludzili izapewnili wygrana zainteresuje sie prkuraura poniewaz zamiezam zglosic to odpowiednich wladz ,jezeli ci co wydaja koncesje stacjanie interesuja sie tym co sie dzieje pod ich skrzydlami i nie reaguje to jest bardzo zile ,terz sie dziwie znanym postacia iz biora udzial w tym procederze chyba zenie maja sumienia i brak im pienidzy i bez zenady podpisuja sie podtym . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Loteria "Pusty SMS" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.10, 19:15 uważam że tą loterią powinien się ktoś zainteresować treść esemesów wprowadza w błąd odbiorce a nie każdy ma możliwość przeczytania regulaminu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Loteria "Pusty SMS" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 21:00 Myślę że ta sprawa powinna być nagłośniona,a praktyki stosowane przez takich cwaniaczków zakazane.Forma wysyłanych smsów wyrażnie daje do że zrozumienia ,że to TY wygrałeś i spełnienie warunku wysłania zwrotnego smsa musi gwarantować wygraną.Uczestnicy tej loterii są świadomie wprowadzani w błąd i nie chodzi tutaj o naiwność czy głupotę myślę,że większość osób zawierza autorytetowi tak poważnej stacji TV jak POLSAT myśląc ze skoro ta loteria jest reklamowana przez tą stację jest wiarygodna-jest z nią utożsamiana jako loteria z POLSATU.Pusty sms psuje dobry wizerunek tej stacji bo wielu rozgoryczonych graczy ma wrażenie ,że POLSAT i pazerny pan SOLOŻ wykorzystuje w tak brzydki sposób ich naiwność.Bo większość z nas marzy o milionowych wygranych i dałoby szczęściu szansę ale w tym przypadku chodzi o prawdziwe oszustwo i wyłudzanie pieniędzy !!!DUŻYCH PIENIĘDZY które nie trafiają w ręce biorących udział loterii a w brudne ręce organizatorów i pracowników loterii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Loteria "Pusty SMS" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 09:17 jedno wielkie oszustwo i to firmowane przez TV(wstyd) , a uwiarygadniają to jeszcze znane postaci(jeszcze wiekszy wstyd).... wysłałem smsa , później drugiego i gdy się kapnąłem , że ta cała loteria to jeden blef , przestałem wysyłać .... dostałem kolejne: dlaczego nie wysyłam skoro wygrałem , że pani Aneta z działu kadr czeka na smsa żeby wysłać czek , później jeszcze był zniecierpliwiony kierownik , a na koniec sam prezes ... na szczęście nie dałem się naciągnąć .... tym konkursem zdecydowanie powinna zająć się prokuratura !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaga Loteria "Pusty SMS" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 12:35 i właśnie dlatego sławni aktorzy i nie tylko znikają z ekranów telewizyjnych i tracą popularność na którą pracowali całe zycie. Prawda głupich się nie sieje, ale reklamy to chyba nie najwyższy szczyt popularności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotka Loteria "Pusty SMS" IP: *.centertel.pl 17.05.10, 11:44 Złodzieje i oszuści i naciągacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Wrocław Loteria "Pusty SMS" IP: *.147.192.250.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.05.10, 12:53 To sa oszusci!!!!!!! Kazda firma uczciwa poda do siebie jakies kontak telefoniczny a tu nie ma nic. Wyslalam juz okolo juz 30 sms pustych i nadal dostaje ze mam na tychmiast wyslac bo prezez ma dla komperte juz zamknieta idt. skad miga miec moje dane do przelewu jak ich nie podalam. Nie dopisujcie tylko z kazdego miasta powinnysmy sie zjednoczyc i wyslac do sadu pozew zbiorowy bo wtedy sad uzna to za oszustwo a jest to karalne z kodeksu karnego, a nie kazdy osobno gdyz bobedzie to uznane za mala szkodliwosc spoleczna. Odpowiedz Link Zgłoś
cccykoria Re:Namiary 17.05.10, 23:52 telefon nr2 2 3 1 2 1 0 0 0 Jest to firma AVANTIS od konsultanki(personalia mam zapisane w razie W) dowiedziałam się ,że Oni obsługują nr 74500 .Dalej wyslanie pustego sms ,oznacza zgodę na branie udziału w konkursie.Trzeba tam zadzwonić podać nr telefonu i rzekomo do 48 godzin zablokują wysyłanie " o wygranej.Organizatorem " takich tekstów o wygranej " jest tak jak andrzej napisał w innym wątku o pustym sms --------------------------------------------------------------------- Podaje numer telefonu i adres mailowy i siedzibę do cwaniaków z "Internatq" organizatorów loterii "Pusty sms". Get in touch Grzegorz Witerski Country Manager, Poland T: +48 22 596 69 00 begin_of_the_skype_highlighting +48 22 596 69 00 end_of_the_skype_highlighting F: +48 22 596 69 39 e-mail: g.witerski@internetq.com siedziba : www.internetq.com/contact/locations/poland -------------------------------------------------------------------- Dzwońcie i podawajcie dalej znajomym... i oczywiście zapisujcie dane konsultanta/konsultantki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Loteria "Pusty SMS" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.02.11, 08:21 Skasowałem sms jak je odzyskać żeby co kolwiek zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Loteria "Pusty SMS" IP: *.rzeszow.vectranet.pl 19.05.10, 13:08 oszustwo w biały dzień...do sądu sprawa i tyle..wyraźnie piszą wygrałeś potwierdź,a bedzie dużo radości!!! powinni oddać pieniądze...jak im w tej telewizji nie wstyd!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Loteria "Pusty SMS" IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.05.10, 12:26 Ja również zostałem oszukany przez 74500 i chciałbym tą firmę podać do sądu. Proszę innych oszukanych o kontakt w tej sprawie - mój tel.605-563- 383. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodek. Loteria "Pusty SMS" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 21:23 To jest naprawdę wielkie oszustwo, jak można tak bezkarnie oszukiwać ludzi.Panie Zygmuncie jak by pan wiedział co pan reklamuje i z jaką bandą oszustów współpracuje i jak telewizja może coś takiego reklamować bo to jest zwykłe naciąganie biednych ludzi.Muszę sprzedać telefon żeby zapłacić za te głupie sms y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacer Oto nazwiska osób prowadzących loterię: IP: *.pmpgroup.com 02.06.10, 13:36 WITERSKI GRZEGORZ ARTUR PREZES ZARZĄDU DIMITROPOULOS PANAGIOTIS CZŁONEK ZARZĄDU KARAKOVOUNIS GEORGIOS CZŁONEK ZARZĄDU wypis z KRS 0000321310 Firma Internetq Poland Sp. z.oo. Warszawa 00-094 ul. Wierzbowa 9/11 Paru cwaniczków z Cypru robi wielką kasę na Polakach. Nikt nie reaguje, a jescze firmują to znani aktorze - wstyd tak się sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dajmon Re: Oto nazwiska osób prowadzących loterię: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 12:40 Te Wasze krzyki i teorie spiskowe sa trochę śmieszne... podejrzewa, że nikt nawet nie zadał sobie trudu, by wejśc choby na stronę pusty-sms.pl inaczej sprawdziłby taką zakładkę jak "regulamin" i nie pisał, że to złodzieje, nieuczciwe, nielegalne itp. A tak, wściekacie się na kogoś, za własną ignorancję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CELKA Re: Oto nazwiska osób prowadzących loterię: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 21:50 TO TY JESTES CHYBA CHORY NA UMYSŁ Odpowiedz Link Zgłoś
red.matylda Loteria "Pusty SMS" 15.06.10, 13:51 ja osobiscie znam osobe ktora wygrala w tej loterii i uwazam ze w tym nie ma zadnej sciemy. na stronie jest regulamin i kazdy moze sie z nim zapoznac. jest tam dokladnie napisane na jakiej zasadzie dziala loteria i ile kosztuje sms. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gemsetmecz Re: Loteria "Pusty SMS" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 09:51 Dokładnie, że tak! Moja dziewczyna jest hostessą, brała kiedyś udział w imprezie finałowej loetrii pusty sms, więc i mi udało się wbić:) Porozmawiałem osobiście ze zwycięzcami i wiem, że to żadna ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
red.matylda Re: Loteria "Pusty SMS" 17.06.10, 11:17 No właśnie ale wiadomo ze Ci co nie wygrali zawsze będą mówili że to ściema. Loteria to loteria, jedna osoba wygrywa druga nie i trzeba sie z tym liczyc podejmujac decyzje o grze. Odpowiedz Link Zgłoś