rainm 02.12.03, 22:35 Chciałbym zaciągnąć szybki kredyt, bez żyrantów itp. Taki o jakich wspomina multum ogloszen na slupach. Jakie formalnosci trzeba spelnic, na czym on polega ? PILNE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziut19 Re: SZYBKIE KREDYTY 03.12.03, 10:07 Dwa dokumenty tozsamosci, zaswiadczenie o zarobkach, ewentualnie ostatni rachunek telefoniczny. Odpowiedz Link Zgłoś
robert.g5 Re: SZYBKIE KREDYTY 03.12.03, 11:26 --Zadzwon do Raiffeisen Bank. Robert PARTNER 0602306737 Kontakt:serwis internetowy www.grodzki.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: SZYBKIE KREDYTY 03.12.03, 17:40 rainm napisał: > Chciałbym zaciągnąć szybki kredyt, bez żyrantów itp. Taki o jakich wspomina > multum ogloszen na slupach. Jakie formalnosci trzeba spelnic, na czym on > polega ? PILNE. Na słupach to głownie Provident - uważaj bo popłyniesz na takim 'kredycie' - zreszta celowo to się nie nazywa 'kredyt' tylko pożyczka... Lepiej już poszukaj w jakimś Geancie czerwonego stanowiska Eurobanku albo oddział SKOK'u - licz się z 20-30% w skali rocznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: SZYBKIE KREDYTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 13:17 Ja tez mysle o szybkim kredycie-takim naprawde ekspresowym i oferta Eurobanku bardzo mi sie podoba ale niestety moge dostac tylko pozyczke bezgotowkowa! A to mnie niestety nie urzadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zboczeniec Re: SZYBKIE KREDYTY IP: *.proxy.aol.com 12.12.03, 17:21 franzmaurer napisał: > oddział SKOK'u - licz się z 20-30% w skali rocznej. O K(...a) Odpowiedz Link Zgłoś