Dodaj do ulubionych

przez granice

IP: 80.51.242.* 16.07.04, 14:08
No i co ? Nawet jak sie w Swinoujsciu mieszka, nie da sie przejsc przez
granice na dowód mamy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Halina Re: przez granice IP: *.ip-pluggen.com 22.07.04, 19:55
      Probowales i nie wpuscili???
      Moze nie wierzyli, ze ta mloda pani na zdjeciu to Twoja MAMA!
      • Gość: ja@ Re: przez granice IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 22.07.04, 21:21
        dobre;-)))
        ciekawe jak ja bym wzięła dowód mojej mamy co by powiedzili to raczej ja
        musiałabym sie tłumaczyć,że jestem świerzo po serii kilkunastu operacji
        plastycznych.
        • Gość: Halina Re: przez granice IP: *.ip-pluggen.com 24.07.04, 12:52
          Jakbys byla SWIEZO PO OPERACJI PLASTYCZNEJ to bys raczej wygladala jak topielec
          lezacy od kilku miesiecy w wodzie, tzm opuchniety!
          • Gość: ja@ Re: przez granice IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 26.07.04, 16:59
            bez komentarza;-)
            • Gość: Halina Re: przez granice IP: *.ip-pluggen.com 26.07.04, 21:10
              Czy ktoras z dziewczyn moze mi podac adres najlepszego salonu fryzjerskiego w
              Swinoujsciu?
              • Gość: ja@ Re: przez granice IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 26.07.04, 22:41
                Halinko ja chodzę na Plac Wolności do pasażu jak dotąd jestem super zadowolona.
                Pozdrawiam ja@
                • pia.ed Re: przez granice 27.07.04, 20:04
                  Chcialam sie zapytac jak sie ten salon nazywa, poniewaz moja znajoma ktos
                  skierowal do NAJLEPSZEGO SALONU FRYZJERSKIEGO w Swinoujsciu na rozjasnianie jej
                  dlugich, pieknych wlosow i kobieta do tej pory rozpacza, bo popalili jej
                  wlosy, a kolor jest posredni miedzy siwym a zielonym!
                  Teraz musi czekac pare lat, aby jej wlosy odrosly, bo zadna fryzjerka nie
                  chce sie podjac poprawki!!!
                  • pia.ed Re: przez granice 27.07.04, 20:22
                    Przy okazji chce sie zapytac czy ktos sluchal wczoraj przegladu prasy w
                    radiowej jedynce, chyba miedzy osma a dziewiata rano.
                    Za jakas niemiecka gazeta powtorzono, ze w Berlinie jest kilkadziesiat
                    noclegowni dla bezdomnych i 40% klientow to Polacy!
                    Poza tym wspomniano o historii ze Polacy przyjechali wynajetym autobusem do
                    Niemiec aby oddac krew (pisano o tym na szczecinskim forum i stamtad wzielam
                    link).
                    • Gość: ja@ Fryzjer IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 27.07.04, 23:16
                      jutro przejde się w kierunku Armii Krajowej i sprawdzę nazwę fryzjera.

a swoja drogą to musi paskudnie wyglądać zielonkawy odcień afe...;-( Bardzo
                      współczuję twojej znajomej.

Pozdrawiam ja@
                      • Gość: Halina Re: Fryzjer IP: *.ip-pluggen.com 28.07.04, 02:35
                        Ta nazwa byla jednowyrazowa, cos tak jak fryzura czy elegancja, brzmiala
                        dobrze, chyba cos na E.
                        Kolezanka mi mowila, ale zapomnialam.
                        Napisze do niej majla i jesli gdzies nie wyjechala, to mi jutro odpisze.
                        • Gość: Halina Re: Fryzjer IP: *.ip-pluggen.com 28.07.04, 23:11
                          To nie bylo w Pasazu.
                          Zaklad nazywa sie SALON 5, a wlascicielka jest p. Malgosia, uczennica
                          fryzjerki, ktora wlasnie pracuje w Pasazu.
                          Kolezanka poszla tam aby ratowac swoje wlosy, ale powiedzieli ze sie nie da
                          nic zrobic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka