Dodaj do ulubionych

Restauracja Dune

IP: *.uznam.net.pl 03.08.13, 17:22
Wystruj i jedzenie calkiem dobre, ceny rozne. Kazdy znajdzie cos dla siebie. No ale dziwny gosc podobno menager tej restauracji sprawil ze byl to moj ostatni raz. Arogancki, chamowaty pajac latajacy po calym tarasie od stolika do stolika z solami, pieprzami, oliwami. Kelnerki ladne ale ubrane jak by dopiero co zeszly z trasy Swinoujscie-Berlin. Dwa ostatnie agumenty psuja cakowicie wizerunek restauracji
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: Restauracja Dune IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.13, 08:02
      czyzby Rysiu?
    • Gość: miejscowy Re: Restauracja Dune IP: *.uznam.net.pl 04.08.13, 11:12
      celna uwaga - też mnie drażnił gość (menager) latający z pięciolitrowym olejem i pokazującym w swoim telefonie HTC towar jaki kupują w Berlinie. Z naszej godzinnej kolacji zajął nam około 15 minut to zbyt wiele jak dla mnie , no i brak strojów dla bardzo młodych kelnerek też mi się rzucił w oczy - ładny widok jednak nie pasujący do restauracji
      Jednak karta menu oraz wybór ryb skusi mnie jeszcze nie raz do wyboru właśnie tej restauracji ale dopiero jesienią jak będzie nieco miej ludzi w Świnoujściu
      • Gość: gosc Re: Restauracja Dune IP: *.uznam.net.pl 05.08.13, 10:53
        Wlasnie zastanawialo mnie co to jest ten baniak , a to olej !! He he
        • Gość: Doti Re: Restauracja Dune IP: *.uznam.net.pl 05.08.13, 22:01
          Hehehe, to na bank Rysiek:))))Od lat niezmienny i taki sam:)))
          • Gość: turysta Re: Restauracja Dune IP: *.adsl.xs4all.nl 06.08.13, 20:56
            zawitalem tam z rodzina, menadzer jakis "'glupol""nie pasuje do tej dzialalnosci,a ceny jak na zachodzie, czyli w Holandi, sledz holenderski matjas to przebija cene w Holandi 2 razy, ktory glupek da sie nabrac znowu? odradzam tych matjasow i innych specjalow rybich za takie wygorowane ceny! nigdy tam nie wejde!
      • Gość: Anonim Re: Restauracja Dune IP: *.uznam.net.pl 18.08.13, 22:54
        A ja uważam ze bez Ryśka knajpa padnie , bo właściciel nie ma wiedzy na temat takiego biznesu i niech się modli żeby manager nie rzucił pracy :)
    • Gość: Ola i Jan Re: Restauracja Dune IP: *.kol.tke.pl 07.08.13, 00:05
      Byłam z mężem w tej restauracji , jedzenie pyszne a i ten niby ''menadżer'' jest ok bardzo tego gościa polubiliśmy ,fakt widać było, że dba o wizerunek tej restauracji ale to raczej pozytywne, więc opinia w/w gościa nie podoba nam się ,hmmm.. cóż każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Pozdrawiamy piękne Swinoujście , menadżera oraz kelnerki restauracji Dune
    • Gość: urlopowiczka Re: Restauracja Dune IP: *.mofnet.gov.pl 08.08.13, 14:53
      Świeża ryba w tej restauracji jest pyszna ale niesamowicie droga ( oczywiscie na moją kieszeń). Urlop nad morzem spędzamy w kazdym roku ale pierwszy raz jadłam tak pysznego dorsza (raz w roku mozna sobie pozwolić :) dzięki włascicielowi za to. Do obsługi poza tym ,ze na danie długo czeka się ( nam nie spieszylo się ) nie mamy uwag, a Pan elegancko wyglądający na temat ryb udzielił nam szczegołowej informacji za co też mu dzięki :)
    • Gość: mara Re: Restauracja Dune IP: *.uznam.net.pl 09.08.13, 15:11
      On nie jest zadnym menagerem pracuje tam za dlugi...no w jego wieku jak ma sie nazwac kelnerem to mowi ze jest menagem to chory czub terroryzujacy mlode kelnerki i kelnerów. Niech go ktos nagra jak on sie zachowuje bo wyglada to tragicznie lata jak ze sraczka zagladajac ludziom w talerz
      • Gość: po urlopie:( Re: Restauracja Dune IP: *.kol.tke.pl 09.08.13, 19:57
        ten złośliwy komentarz i w/w 4 - pisze ta sama osoba ,,, sprawdziłem IP kompa, OJ mara i pozostałe nicki: '' IP* uznam.pl '' nieładnie, nieładnie opluwać drugiego człowieka, Jezeli nie podoba Ci się jego postępowanie zwróć grzecznie uwagę a nie plujesz jadem po necie, Pozdrawiam serdecznie tegoż Pana , ja tam byłem , rozmawiałem z tym gościem i oceniam jego zachowanie pozytywnie, a ryba była piszna :)
        • Gość: mara Re: Restauracja Dune IP: *.uznam.net.pl 09.08.13, 21:18
          A zapytaj czy czasem ten mily pseudo menager nie oplul drugiego czlowieka i co wyprawia z pracownikami ..napisalam czysta prawde znana rowniez temu panu jak widać jest wiecej na nie niz tak
    • Gość: gosc Re: Restauracja Dune IP: *.play-internet.pl 10.08.13, 08:28
      Piekny lipcowy wieczor , chcemy znalesc stolik w jakiejs restauracji przy promenadzie. Jest taki w Dune. Chcemy usiasc ale " mloda dama" ztrudniona jako kelnerka. Wlasnym cialaem zaslania go i nie pozwala zajac miejsc poniewaz stolik jest czteroosobowy a my jestesmy we dwoje. W pierwszej chwili nie zrozumialam o co chodzi. Panienka dosc ostrym tonem powiedziala "nie bo stolik jest na 4 osoby". Na moja argumentacje ze to nie ma nic do rzeczy i my chcemy usiasc wlasnie tu od odleglego stolika donosnie zaczal sie odzywac jakis. gosc ( to pewnie ten slynny "menadzer") ze mozemy usiasc sobie przy dwuosobowym stoliku ... w srodku.! Nie polecam Dune!
      • Gość: gość Re: Restauracja Dune IP: *.uznam.net.pl 10.08.13, 08:52
        A to to iuz wogole jest wiesniactwo i nie tylko w tej restauracji ale w wiekszosci ma promenadzie wlasciciele kaza klamac kelnerka ze niby byly rezerwacje. ..jak ktos zamawia samo piwo to juz lataja 10razy z pytaniem czy cos podac więcej bo niby jest rezerwacja. ..czyste kłamstwa. .ja pracuje kupe lat po stronie niemieckiej i tam czegos takiego nie ma niewazne ile osobowy stolik zajelo sie to ok
        Właściciel zawsze tlumaczy ze dzis moze zamówienia goscie tyko piwo ale nastepnym razem przyjda z cala rodzina
        • Gość: Stali bywalcy Re: Restauracja Dune IP: *.uznam.net.pl 14.08.13, 22:07
          Od początku działalnosci Dune jestesmy tu czestymi konsumentami.Brakowalo w Swinoujsciu takiej restauracji.Dotrzymuje jej poziomu byc moze jedynie Toscana.
          Wspaniałe nie przeładowane menu,zupelnie inne, co raz to nowe pozycje.
          Jakosć i smak potraw na najwyzszym poziomie.Byc moze czas oczekiwania troszke długi ale warto-zapewniam.Do tego wystrój i muzyka-brawo.
          Widze tu jakąś nagonke na P.Ryszarda który to własnie wprowadzil nas w arkana wiedzy gastronomicznej.W profesjonalnym opisie potrafi powiedziec o produktach jakich uzywa się w Dune.Jestem pewna ze nie wielu gosci zdaje sobie z tego sprawe iz smazy sie na najlepszych olejach,uzywa najlepszej na swiecie oliwy oraz wspanialych soli.Widać ze żyje Pan tą testauracją i bardzo jest tu zaangażowany co byc moze inni odbierają opacznie.
          Wiele tu komentarze miejscowych a wiadomo -to Swinoujscie radze sie nie przejmować.
          Trzymamy kciuki za Dune i Pana oraz czekamy na nowe jesienne menu-gęsine,pyszne udo kacze oraz nie zapomniane kluski slaskie.
          Teresa i Robert

• Gość: do teresy i robert Re: Restauracja Dune IP: *.lantech.com.pl 31.08.13, 20:42
            a po takiej autoreklamie jak piszecie to chyba przez miesiac wejsciowka na zarlo dune macie jak w banku gratis! smierdzi na odleglosc te przechwalki, a o cenach nie wspomne matjas 1 lub 2 szt. 25-30 zl czyli zwykly sledz a wsklepie masz za 7 zl kursiozum!
    • Gość: Marcin Re: Restauracja Dune IP: *.uznam.net.pl 17.08.13, 21:12
      Bardzo klimatyczna restauracja ..miałem tę przyjemność tam gościć.
      1.Bardzo charyzmatyczny manager
      2.Miła obsługa
      3.Genialne jedzenie
      Zachęcam prawdziwych smakoszy świeżych oraz wyszukanych dań.
      Odwiedzę będąc w pobliżu-koniecznie.
      • Gość: Smakoszka Re: Restauracja Dune IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.13, 13:04
        Nie wiem, dlaczego tutaj w komentarzach tyle jadu - komentujemy restaurację, a nie wieszamy psy na konkretnych osobach i to anonimowo na forum - jeśli jest jakiś problem powinno załatwiać się go osobiście, zgłaszając skargi bezpośrednio do osób, o których mowa. Nie rozumiem, o co tyle szumu. Ja wraz z chłopakiem miałam przyjemność być w Świnoujściu przez okres około tygodnia i trafiliśmy właśnie na tą restaurację. Jesteśmy ze Szczecina i przyznam szczerze, że pierwszy raz mieliśmy styczność z prawdziwą knajpą rybną - z wymyślnymi (i bardzo dobrymi) potrawami. Byliśmy tam dwa razy - fakt, ceny nie są niskie, ale jakość potraw, podanie, wystrój i klimat knajpy powoduje, że potrawy warte są swojej ceny. Nasze wrażenia były jak najbardziej pozytywne i nie rozumiem ani narzekań na kelnerki (bardzo sympatyczne, ładne i młode dziewczyny) ani też na managera (który osobiście nam - ani nie zabierał czasu, ani tym bardziej nie był nachalny, w zasadzie to kręcił się gdzieś obok, zajmował się swoimi sprawami i robił to, co do niego należało), już o kucharzu nie wspominając - potrawy spełniły nasze oczekiwania i nigdzie w swoim życiu czegoś takiego nie jedliśmy - BRAWA. Bardzo nam smakowało i z pewnością wrócimy tam ponownie, kiedy znowu przyjedziemy do Świnoujścia. Pozdrawiamy ;)
    • Gość: Janina Re: Restauracja Dune IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.13, 11:42
      ulinks.net/ranking_sale
      Dune jest na 34 pozycji, opinie.
    • Gość: Kasia Re: Restauracja Dune IP: *.uznam.net.pl 10.11.13, 20:53
      A ja wiecej do tej nory nie pujde, Riki to byl dusza tej restauracji. Wywalajac go ( znam cala sprawe) pozbyli sie duszy. Chodzilam tam dla niego i dla tych dan co wymyslal. Teraz co tam jest , wielkie gowno ! Sernik mini na wielkim talezu zeby optycznie zwiekszyc jego porcje do tego kawa .Cena za komplet 5 euro !!! Dla porownania w Niemczech koszt takiego zestawu z mega pysznym ciachem to koszt od 3,5 do 5 euro.
    • Gość: Magda Re: Restauracja Dune IP: *.uznam.net.pl 19.11.13, 08:13
      byłam tam dwa razy - a dwa dlatego żeby pokazac koleżance tego wlasnie pajaca:) Po pierwsze nie maja karty anglojęzycznej. Bo ten pan stwierdził ze nie ma takiej potrzeby.. on "na Niemcach może jedynie zarobić". Jedzenie nie jest wcale takie rewelacyjne. Facet jest jakis nawiedzony... po co sprowadza ryby - nie wiem? z Australii jak ma pod nosem świeże!! po jedzeniu w Dune dostałam rozstroju żołądka! Długo czekałam na danie! I cena też pozostawia wiele do życzenia... Polecam gorąco restaurację Mistral.. jest kawałeczek dalej ale żarcie maja REWELACYJNE! Zreszta co swiadczy o zawsze pelnych stolikach. Pysznie i cena przystepna.
      • Gość: Kasia Re: Restauracja Dune IP: *.uznam.net.pl 19.11.13, 11:08
        Pokaz mi choć jedna restauracje co serwuje świeże ryby. Wszyscy jadą na mrozonkach !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka