Dodaj do ulubionych

Tak mi się nie chce....

21.06.02, 09:35
1. Siedzieć w pracy
2. Pić tej czwartej, lurowatej kawy
3. Wyglądać za okno w celu stwierdzenia że nadal zimno i ciemno
4. Myśleć o sobocie w robocie
5. Odbierać wrednych telefonów od nie mniej wrednych osób
6. Nerwowo odliczać, że do wypłąty jeszczedwa tygodnie...
cdn...
Obserwuj wątek
    • gosia-s Re: Tak mi się nie chce.... 21.06.02, 10:19
      ga napisał(a):

> 1. Siedzieć w pracy - siedzieć w pracy.
      > 2. Pić tej czwartej, lurowatej kawy - no, powiedzmy, trzeciej.
      > 3. Wyglądać za okno w celu stwierdzenia że nadal zimno i ciemno - wyglądać
      przez okno w celu stwierdzenia, że jest cholerny upał.
      > 4. Myśleć o sobocie w robocie - nie szkodzi, już piątek.
      > 5. Odbierać wrednych telefonów od nie mniej wrednych osób - odbierać telefonów
      od szefostwa (co wymyśli...) tudzież dzwonić gdziekolwiek.
      > 6. Nerwowo odliczać, że do wypłąty jeszczedwa tygodnie... - trochę krócej, ale
      wysokosć wypłaty pozostawia wiele do życzenia.
      > cdn... - URLOPU!!!!!

• Gość: wook Re: Tak mi się nie chce.... IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 13:39
        gosia miałaś rzucić dzisiaj robotę, zrzucić szmatki i nad wodę jak już nie na
        basen to może do fontanny:)))
        • gosia-s Re: Tak mi się nie chce.... 21.06.02, 13:59
          Do fontanny? Zgroza, tam można dopiero zarazę złapać. I przestań mnie kusić,
          żebym rzuciła robotę.

PS. Niejaki Norbert na forum Przemyśl (Gofa to...) twierdzi, że mój brak
          wykształcenia utrudnia nawiązywanie przyjaznych kontaktów. Buhahahahaha!!!
          • ga Re: Tak mi się nie chce.... 21.06.02, 14:36
            Na pewno miał na myśli inną Gosię!
            • gosia-s Re: Tak mi się nie chce.... 21.06.02, 14:50
              Nie, chodziło mu o mnie. Widzisz, doszło między nami do, (delikatnie mówiąc)
              wymiany zdań. W jednym ze swoich postów zauważył, że imię pisze się z dużej
              litery, więc ja dyskretnie zwróciłam mu uwagę, że chyba jego zainteresowania
              idą w złym kierunku.
              • ga Re: Tak mi się nie chce.... 21.06.02, 15:07
                Wieeem, czytałam. Chciałam Cię pokrzepić, bo tylko losowo trafiły tamte pomyje
                na Twoją głowę!
                • gosia-s Re: Tak mi się nie chce.... 21.06.02, 15:17
                  Dzięki, dzięki! Wymyślił sobie, że nie znoszę krytyki, czy on myślał, że ja
                  argumentów nie znajdę? Poza tym Koleś (z całym szacunkiem) szybko
                  powiedział "żegnam", skoro nie lubi konfrontacji, to po jakie licho szuka
                  zaczepki?
                  • wook Re: Tak mi się nie chce.... 21.06.02, 19:26
                    haha to taka natura to samo wyrabia u Jaślan, na drugi raz mu powiedz że to nie
                    imię tylko nick:))), mnie on wkurza dlatego się nie odzywam:)
                    • gosia-s Re: Tak mi się nie chce.... 22.06.02, 16:34
                      Póki co zakończyliśmy pogadankę, pożegnał tą wredną jędzę, która odważyła się
                      cokolwiek mu powiedzieć.
          • wook Re: Tak mi się nie chce.... 21.06.02, 19:28
            gosia-s napisał(a):

>I przestań mnie kusić,
            > żebym rzuciła robotę.
            >

Przecież ja nie chcę żebyś całkiem rzuciła tą cholerną robotę, tylko powiedz
            swojemu szefostwu że to grzech w takie skwary siedzieć przy kompach i należy się
            trochę ochłody, aha a czy dostajecie wodę mineralną?
            • gosia-s Re: Tak mi się nie chce.... 22.06.02, 16:36
              wook napisał(a):

czy dostajecie wodę mineralną?

Akurat. Można sobie kupić w bufecie, mamy dwa w gmachu.

Ale za to mamy najlepszą klimatyzację pod słońcem - stare mury i okno od północy.

• Gość: Muminek Re: Tak mi się nie chce.... IP: *.polpak-karton.pl 22.06.02, 21:27
                NO co was wzieło? Ludzie przecież jest pięknie!!! Zamiast myśleć o problemach
                pomyślcie o walorach wypływajacych z waszej pracy.
                GA i Gosia - przecież stukacie z roboty a dzieki temu jesteście tutaj z nami i
                juz jest powód do radości reszta to betka....
                Dalsze problemy typu gość nieprzyjemniaczek o nicku zmienającym na każdą okazję
                - dajcie spokój i nie ciągnijcie wątku bo tylko na to czeka, Gosiu po co te
                nerwy jak poczytasz jego posty to Ci się odechce wogóle z nim dyskutować, i
                tutaj ukłon w stronę Wooka - ja przestaje wchodzić w tematy gdzie odzywają się
                tacy goście /nawet jeżeli odezwie się w ich wypowiedziach jakś nutka przyjemnej
                inteligencji/ ponieważ w dalszej rozmowie i tak Cię obrażą więc po co sie dać
                prowokować.
                • gosia-s Re: Tak mi się nie chce.... 23.06.02, 13:15
                  Żadne nerwy, drogi Muminku, po prostu chciałam się trochę podładować
                  adrenaliną. On mnie wcale nie wkurza, według mnie jest on tylko nieszkodliwym
                  pośmiewiskiem.
                  • ga Re: Tak mi się nie chce.... 24.06.02, 09:20
                    O.K! Bojkot nieprzyjemniaczków!
                    • gosia-s Re: Tak mi się nie chce.... 24.06.02, 11:17
                      Ciesz się, że tu takiego nie mamy.
                      • gofa Re: Tak mi się nie chce.... 24.06.02, 17:21
                        a qq :) wrocilam z szalenstw we Wro...zagladam na zaprzyjaznione fora a tam...
                        krew ogien plucie...jejku...tlumacze to upalem...przykro tylko ze spotyka Was
                        to takze w Przemyslu...mnie tak swierzbi klawiatura ;)...ale sie
                        powstrzymuje...bo szkoda nerwow i postow...lepiej zagladnac wtedy do Was i
                        zapytac z usmiechem co slychac? :)))
                        • gosia-s Re: Tak mi się nie chce.... 25.06.02, 08:26
                          U nas po staremu. Tylko Oliwka wpadła z Wrocka.
                          • Gość: Muminek Re: Tak mi się nie chce.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 09:50
                            Gosia nie kłam! Zapomniałaś dodać swoich zwolenników.. qrna chyba nie
                            powinienem tego pisać bo jak mie Borys z Mixeruje to bedzie ze mną źle..hehehe
                            • gosia-s Re: Tak mi się nie chce.... 25.06.02, 10:20
                              Gość portalu: Muminek napisał(a):

> Gosia nie kłam! Zapomniałaś dodać swoich zwolenników..

Ups.

qrna chyba nie
                              > powinienem tego pisać bo jak mie Borys z Mixeruje to bedzie ze mną źle..hehehe

Ciekawe, jak będą wyglądały Twoje posty po zmixerowaniu... :-)))
                              • Gość: Mu Re: Tak mi się nie chce.... IP: *.polpak-karton.pl 26.06.02, 00:30
                                • gosia-s Re: Tak mi się nie chce.... 26.06.02, 08:23
                                  E tam, myślałam, że będą ciekawsze. Spróbuj jeszcze raz.
                                  • gofa Re: Tak mi się nie chce.... 26.06.02, 10:08
                                    zmixerowany Muminek? mam straszne wizje...brrr...
                                    • gosia-s Re: Tak mi się nie chce.... 26.06.02, 10:24
                                      Uważaj, coby Ci się po nocach nie śnił :o
                                      • gofa Re: Tak mi się nie chce.... 26.06.02, 13:01
                                        ooo...straszny sen...Muminku odezwij sie - bo bedziemy miec koszmary ;)
                                        • Gość: Muminek Re: Tak mi się nie chce.... IP: *.polpak-karton.pl 26.06.02, 20:49
                                          Wydawało misię że wysłałem posta,
                                          Ale po mixerze kawałek tylko został :))))
                                          • gosia-s Re: Tak mi się nie chce.... 27.06.02, 08:29
                                            Nie dość, że zeżarł Ci posta, to jeszcze nicka.
                                            • Gość: Muminek Re: Tak mi się nie chce.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 22:32
                                              No to musiał być niezły mixer...hahaha
                                              • gosia-s Re: Tak mi się nie chce.... 28.06.02, 09:06
                                                chyba sam się zmikserował, bo go ostatnio nie ma :(
                                                • Gość: Muminek Re: Tak mi się nie chce.... IP: *.polpak-karton.pl 28.06.02, 13:28
                                                  Wybacz mu pewnie ma wolne, ale wróci :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka