Dodaj do ulubionych

zainteresowana

08.06.06, 15:24
witam wszystkich!czytam wasze relacje prawie codziennie jestem pod wrazeniem
wybieram sie do dziwnowa około 13 lipca z cała rodzina iwszystko sobie
skrzetnie lokuje w mojej głowie .Moje wielkie uznanie dla tej osoby która tak
pieknie opisuje swoja miejscowosc moze mi powie jak mozna dotrzec do tych
pysznych lodów o których była mowa bede dalej przegladac to forum duzo mozna
sie dowiedziec pozdrawiam wszystkich i nie moge doczekac sie urlopu byle by
było ciepło
Obserwuj wątek
    • netbot Re: zainteresowana 09.06.06, 05:36
      ja chętnie też się dowiem jak dotrzeć do tych lodów.
    • przedziwna1 Re: zainteresowana 09.06.06, 12:54
      Dzieki wielkie :) ciesze sie, ze tak mile odnosicie wrazenia z mojej pisaniny.
      Lody u Kapitana sa w centrum Dz. na ul.Mickiewicza obok kiosku z totolotkiem i
      naprzeciwko kwiaciarni. Nie pomylic z cukiernia Bojzan zaraz obok, tam sa dobre
      ciasta i pieczywo, a lody ciensze. U Kapitana jest ogrodek letni i bardzo mila
      obsluga. Sprobujcie tam tez nalesnikow, mniam! sa duze i sycace. A jak takie z
      Was lakomczuszki to radze wpasc tez do Kamienia Pomorskiego do cukierni kolo
      Netto i pizzerii ( po schodkach ), tam to maja ciasta...mozna tez usiasc przy
      stoliku i wypic kawe czy herbate. Smacznego! A pogoda dzis piekna, idzie lato...
    • przedziwna1 Re: zainteresowana 09.06.06, 13:00
      Mazia, jedziesz na pole Zacisze, tak? Rzeczywiscie jest ono kolo cmentarza w
      bardzo zacisznym miejscu, stoi tam kilka domkow campingowych, jak na moj gust
      troche tam ciasno. Ale na plaze rzut beretem, bo to prawie zaraz za wydma jest...
    • mazia75 Re: zainteresowana 09.06.06, 16:50
      dzieki za namiar tych lodów a moj maz ma w czasie urlopu imieniny wiec bedzie
      okazja do skosztowania pysznosci a on je uwielbia .Pochodzimy z okolic Olkusza
      koło krakowa iteraz moge jechac spokojnie nie obawiajac sie niczego jak tam
      jest wiem juz prawie wszystko ale bede dalej sledzic to forum pozdrowienia
      • mo1717 my też pójdziemy na lody :) 06.07.06, 18:56
        Uwielbiamy lody a najbardziej czekoladowe więc napewno nie odpuścimy tej wizyty
        na lodach "U Kapitana" :)
        relacje zdamy po powrocie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka