puniek46 06.07.06, 12:46 Witam! Mam pytanie dotyczace internetu ponieważ wybieram się do ukochanego świnoujścia na 3 tygodniowy urlop. Czy są (gdzie) bezpłatne, ogólnodostępne hotspoty z dostępem do Internetu poprzez WiFi? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hgf Re: Bezprzewodowy Internet w Świnoujściu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:35 Ja nie słyszałam o żadnym... w niektórych wielkich polskich miastach nie ma, a tutaj to już pierwsze słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
puniek46 Re: Bezprzewodowy Internet w Świnoujściu 06.07.06, 13:42 Gość portalu: hgf napisał(a): > Ja nie słyszałam o żadnym... w niektórych wielkich polskich miastach nie ma, a > tutaj to już pierwsze słyszę. Wiem, że w niektórych miastach czy gminach są hotspoty w urzędzie miasta czy innych uczęszczanych miejscach np rynek (w świnoujsciu dobrym miejscem byłby deptak/promenada..... A czy jest jakaś Internet Cafe w dzielnicy nadmorskiej? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sadok99 Re: Bezprzewodowy Internet w Świnoujściu 07.07.06, 23:59 Oj, w naszym zadupiu, czgoś takiego nie uświadczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
puniek46 Re: Bezprzewodowy Internet w Świnoujściu 10.07.06, 09:23 A w Ahlbeck? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Bezprzewodowy Internet w Świnoujściu 11.07.06, 00:09 Czy ktos moze mi blizej wytlumaczyc co to te hot spoty? I ile kosztuje mozliwosc podlaczenia sie do nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Bezprzewodowy Internet w Świnoujściu IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 11.07.06, 08:59 wlasnie o to chodzi, ze nic... :) jest to miejsce objete zasiegiem nadajnika radiowego, dostarczajace darmowy internet do komputerow posaidajacych odpowiedni odbiornik. Odpowiedz Link Zgłoś
puniek46 Re: Bezprzewodowy Internet w Świnoujściu 11.07.06, 12:20 Gość portalu: autor napisał(a): > wlasnie o to chodzi, ze nic... :) jest to miejsce objete zasiegiem nadajnika > radiowego, dostarczajace darmowy internet do komputerow posaidajacych odpowiedn > i > odbiornik. Zgoda ale z jednym zastrzeżeniem- dostę nie musi byc darmowy i tak wiele dostepów tego typu maja np operatorzy komórkowi i u nich dostęp jest płatny ale jest też wiele miejsc gdzie dostęp darmowy (np w urzędach, niektórych hotealach, miejscach turystycznych np rynek (chyba w warszawie)....itp) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poprawa Re: Bezprzewodowy Internet w Świnoujściu IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 11.07.06, 09:00 pl.wikipedia.org/wiki/Hotspot Odpowiedz Link Zgłoś