Dodaj do ulubionych

Bezprzewodowy Internet w Świnoujściu

06.07.06, 12:46
Witam!
Mam pytanie dotyczace internetu ponieważ wybieram się do ukochanego
świnoujścia na 3 tygodniowy urlop.
Czy są (gdzie) bezpłatne, ogólnodostępne hotspoty z dostępem do Internetu
poprzez WiFi?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: hgf Re: Bezprzewodowy Internet w Świnoujściu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:35
      Ja nie słyszałam o żadnym... w niektórych wielkich polskich miastach nie ma, a
      tutaj to już pierwsze słyszę.
      • puniek46 Re: Bezprzewodowy Internet w Świnoujściu 06.07.06, 13:42
        Gość portalu: hgf napisał(a):

> Ja nie słyszałam o żadnym... w niektórych wielkich polskich miastach nie ma, a
        > tutaj to już pierwsze słyszę.

Wiem, że w niektórych miastach czy gminach są hotspoty w urzędzie miasta czy
        innych uczęszczanych miejscach np rynek (w świnoujsciu dobrym miejscem byłby
        deptak/promenada.....
        A czy jest jakaś Internet Cafe w dzielnicy nadmorskiej?

Pozdr
        • sadok99 Re: Bezprzewodowy Internet w Świnoujściu 07.07.06, 23:59
          Oj, w naszym zadupiu, czgoś takiego nie uświadczysz.
          • puniek46 Re: Bezprzewodowy Internet w Świnoujściu 10.07.06, 09:23
            A w Ahlbeck?

Pozdr
            • pia.ed Re: Bezprzewodowy Internet w Świnoujściu 11.07.06, 00:09
              Czy ktos moze mi blizej wytlumaczyc co to te hot spoty?
              I ile kosztuje mozliwosc podlaczenia sie do nich?
              • Gość: autor Re: Bezprzewodowy Internet w Świnoujściu IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 11.07.06, 08:59
                wlasnie o to chodzi, ze nic... :) jest to miejsce objete zasiegiem nadajnika
                radiowego, dostarczajace darmowy internet do komputerow posaidajacych odpowiedni
                odbiornik.
                • puniek46 Re: Bezprzewodowy Internet w Świnoujściu 11.07.06, 12:20
                  Gość portalu: autor napisał(a):

> wlasnie o to chodzi, ze nic... :) jest to miejsce objete zasiegiem nadajnika
                  > radiowego, dostarczajace darmowy internet do komputerow posaidajacych odpowiedn
                  > i
                  > odbiornik.

Zgoda ale z jednym zastrzeżeniem- dostę nie musi byc darmowy i tak wiele
                  dostepów tego typu maja np operatorzy komórkowi i u nich dostęp jest płatny ale
                  jest też wiele miejsc gdzie dostęp darmowy (np w urzędach, niektórych hotealach,
                  miejscach turystycznych np rynek (chyba w warszawie)....itp)

Pozdr
              • Gość: poprawa Re: Bezprzewodowy Internet w Świnoujściu IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 11.07.06, 09:00
                pl.wikipedia.org/wiki/Hotspot

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka