romkalee 25.08.06, 11:50 szukam kogoś kto zna kolesia co śpiewa w Clifie w Dziwnowie...bardzo wane to dla mnie jest... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dudan Re: Dziwnów -Clif IP: *.swn.vectranet.pl / *.swn.vectranet.pl 25.08.06, 21:41 zatem zapytaj kogoś... z Dziwnowa a nie Świnoujścia! Odpowiedz Link Zgłoś
romkalee Re: Dziwnów -Clif 26.08.06, 10:58 pytltalam ale on nie meiszka w dziwnowie dlatego mylslam ze moze ktos tu go zna...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuś Re: Dziwnów -Clif IP: *.swn.vectranet.pl / *.swn.vectranet.pl 26.08.06, 11:02 wiesz, gdyby ten śpiewający gościu był np. Krzysztofem Krawczykiem, to zapewne byłby znany:) Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Dziwnów -Clif 26.08.06, 22:40 A co zakochalas sie w nim i chcesz sie dowiedziec, czy jest do wziecia? PS Jesli to Cliff Richard to znam go osobiscie ... Odpowiedz Link Zgłoś
decitos Re: Dziwnów -Clif 26.08.06, 23:23 a on Ciebie też, czy tylko Ty jego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
romkalee Re: Dziwnów -Clif 27.08.06, 11:02 boze znasz go??:)mam nadzieje ze myslimy o tej samej osobie...Takie ciemne wloski ma na zel i super spiewa:) w Dziwnowie zawsze od 19.00 jak ma na imie?? jak bedziesz to blagam odpisz mi Odpowiedz Link Zgłoś
romkalee Re: Dziwnów -Clif 27.08.06, 21:54 nie zakochalam sie to za mocne slowo bo z nim nie rozwialam ....ale spodobalo mi sie bardzo jak spiewa jaki ma glos barwe glosu jak sie zachowuje na scenie i ogolnie:):)jak bedziesz to prosze odezwij sie do mnie Odpowiedz Link Zgłoś