forevergirl 26.03.07, 20:44 czy forty są juz czynne ? ---------------------------------------------------------------------------------------------------- www.faberlicc.wizytowka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jusytka Re: Forty 26.03.07, 21:52 No pewnie, a były nieczynne? Jutro wybieram sie do fortu Anioła. Odpowiedz Link Zgłoś
forevergirl Re: Forty 26.03.07, 22:34 chodzi mi o te forty na warszowie jak cos,wydawalo mi sie ze zima nie mozna bylo zwiedzac ------------------------------------------------------------------------ www.faberlicc.wizytowka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Forty 27.03.07, 21:21 Dzisiaj byłam na Forcie Anioła - zapytałam by się upewnić - nie są zamykane zimą, choć wtedy ich dzierżawcy maja najwięcej pracy. Dla turysty jednak znajdą czas - tak jak dla mnie znalazła dziś czas pani Kośmider :) Powiem wam w tajemnicy, że powstaje tam fajna winiarnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
decitos Re: Forty 31.03.07, 12:17 No to faktycznie tajemnica się zrobiła ;] hehe Odpowiedz Link Zgłoś