Dodaj do ulubionych

Piękne jest, ale

IP: *.szcz.gazeta.pl 13.06.01, 14:39
Jestem urodzonym swinoujscianinem, kazdy wolny weekend spedzam w tym miescie, bo negdzie nie ma takich
parkow (nawet tych zaniedbanych), plaz, wydm, nabrzezy, ale...
szlak mnie trafia, jak sobie pomysle, ze od 90 roku nic sie w S. nie zmienilo na lepsze, jesli chodzi o atrakcyjnosc
turystyczna. Nie ma pomyslow, inwstorow - nic. Plac Wolnosci ciagle wygglada jak po wojnie. A w tym czasie
Miedzyzdroje jak poszo do przodu; molo, promenada, amber, apartemantowce, festiwal gwiazd, nawet mlode
wilki
Obserwuj wątek
    • szpiro Re: Piękne jest, ale 16.06.01, 03:41
      Gość portalu: born napisał(a):

> Jestem urodzonym swinoujscianinem, kazdy wolny weekend spedzam w tym miescie, b
      > o negdzie nie ma takich
      > parkow (nawet tych zaniedbanych), plaz, wydm, nabrzezy, ale...
      > szlak mnie trafia, jak sobie pomysle, ze od 90 roku nic sie w S. nie zmienilo n
      > a lepsze, jesli chodzi o atrakcyjnosc
      > turystyczna. Nie ma pomyslow, inwstorow - nic. Plac Wolnosci ciagle wygglada ja
      > k po wojnie. A w tym czasie
      > Miedzyzdroje jak poszo do przodu; molo, promenada, amber, apartemantowce, festi
      > wal gwiazd, nawet mlode
      > wilki

Ja tez od czasu do czasu wpadam do Swinoujscia.Napisz do mnie.

• gosia-s Re: Piękne jest, ale 12.03.02, 15:00
      Mogłobym za Tobą powtarzać. Świnoujście to kawał mojego życia i na widok ulic w
      moim rodzinnym mieście skręca mnie na dziesiątą stronę. Ta sama uwaga odnośnie
      mojego dawnego osiedla (zgroza) i szkoły podstawowej nr 7.
      • Gość: delfi Re: Piękne jest, ale IP: *.cnet.iton.pl 13.03.02, 12:10
        a wlasnie szkola podstawowa nr 7.milo wspominam pania Piwonii i reszte chodzilam
        tam w latach 93-97 bodajze
        • Gość: gosia-s Re: Piękne jest, ale IP: *.stat.gov.pl 13.03.02, 12:26
          Ja trochę wcześniej, ale p. Piwoni nie znałam. Ale fakt, że szkoła się
          zaniedbała, odstrasza wyglądem, a przecież zarabia w lecie na koloniach i
          schronisku młodzieżowym!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka