Dodaj do ulubionych

Co polecacie ???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 14:15
Wybieram sie w lipcu do waszego miasta i mam pare pytań: Ile jest z
ul.Malczewskiego do plaży ??? Oraz co polecacie,chodzi mi o puby, gdzie można
iśc wieczorkiem oraz gdzie jest dobre jedzenie ???
Obserwuj wątek
    • Gość: sin Re: Co polecacie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:23
      Z Malczewskiego do plaży ok 6 km, pubów w Sciu nie ma, wieczorkiem to nie łaź
      bo mogą złapać i zrobić lewatywę, a dobre jedzenie... no cóż polecam wiatę pt
      Gryf. Zapraszamy
      • shuja Re: Co polecacie ??? 02.05.07, 07:45
        hehe..wyżej to chyba właściciel gryfa się odezwał....to mordownia-wiata na
        paręset ludzi gdzie większość podaje się z mikrofali:( więc zdajesz sobie
        sprawę co to za jedzenie.... jest parę lokali gdzie można zjeść i pizzę i
        pierogi domowe czy schabowego,ale to na miejscu lepiej spytać innych turystów:)
        a jeśli chodzi o,, puby '' to jest kilka w mieście ale w sezonie na
        promenadzie zawsze coś się dzieje i jest parę lokali...np albatros , w sieci
        itp...
      • niunianiu Re: Co polecacie ??? 02.05.07, 10:55
        też mam ochotę wybrać się do Świnoujścia, a raczej miałam.
        cóż za reklama miasta
    • Gość: Colin Re: Co polecacie ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 12:12
      A ile jest z ul.Malczewskiego do plaży ???
      • monisia98 Re: Co polecacie ??? 02.05.07, 18:24
        z malczewskiego bedzie jakies 1,5 km - jesli szukasz czegos bliszej szukaj na
        ul. Paderewskiego, reja, narutowicza, pilsudzkiego - tam tez sa bloki lata 60 -
        i do morza jest jakies 400-600 m to blisko , blizej sa juz tylko domy wczasowe
        ale najgorsze sa kwatery na posejdonie cena 25-30 zl ale trzeba daleko dymac
        aby dojsc do wlasciwej plazy, poza tym polecam swine jezdze tam od 5 lat co
        roku z moimi dzieci na wczasy i jest super, jadlodajnie tanie to gospodnik na
        ul rybaki - centrum miasta, blisko promenady jest jadlodajnia wojskowa tania 10-
        15 zl obiad ( w tym zupa i picie )poza tym jest duzo atrakcji mozna jechac
        autobusem za pare zl do niemiec, poplynac statkiem wolnoclowym do najblizszych
        niemieckich kurortem cena za bilet to jakies 8-10 zl , jest tez mnostwo knajp i
        knajpek i nie jest niebezpiecznie - malczewskiego to calkiem nowe budynki
        jakies 3-4 letnie - poza tym mozna poplynac na wycieczke dookola wyspy uznam i
        wolin jest co robic - przy osiedlu posejdon do granicy ciagnie sie tzw.
        balcerek ale w wydaniu niemieckim - duzo rzeczy ale ceny dostosowane do
        kieszeni niemieckich.
        • monisia98 Re: Co polecacie ??? 02.05.07, 18:28
          www.mapa.swinoujscie.wmr.pl/
          tu jest mapa kliknij na ulice i sam znajdziesz
          • Gość: Colin Re: Co polecacie ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 11:56
            Wielkie dzięki Monisiu98 za odpowiedz na moje pytanie :):):) Już zarezerwowałem
            na Malczewskiego bo nie chciałem dłużej czekac ! ! !
            • Gość: bronka Re: Co polecacie ??? IP: *.swn.vectranet.pl 05.05.07, 02:10
              Jestem swinoujszczanka od urodzenia. Bywalam tu i tam . Nie pisze ile mam lat, bo to wstyd!
              Promenada jest fajna, ale dla niedzielnych turystow. Gofry,lody.szaszlyk i podla dyskoteka! nie wiem
              czego szukasz? Plaza jest ok wszedzie na kazdej dlugosci.jak w kazdym miescie sa perelki, ktorych
              zwyczajny turysta nigdy nie odkryje, bo i skad ma sie o nich dowiedziec, nikt ich nie reklamuje a i
              czesto nie dbaja o to same kluby. Maja tylu gosci, ze co im zalezy.Nie bede ci nic polecac - proponuje
              tylko wypad do miasta w glab , nie tylko promenada to swinoujscie!!!
              • Gość: sin Re: Co polecacie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 11:14
                O widzisz, Bronka-biedronka ma rację. Tu się z nią zgodzę. Pozdrawiam
              • Gość: allla Re: Co polecacie ??? IP: *.eranet.pl 11.05.07, 01:27
                a ja może polecę. Teatralna, Piwnica. Centrala to knajpy w miescie to tam sie
                chodzi zimą. Teatralna - kiedyś??!!!!tam było centrum ,było mineło nowi
                właściciele, teraz to klub dla dresiaży !Piwnisa- szafa grajaca- 100 krzysztof
                awczyf krawczyk, do bulu. centrala? sam nie wiem? świetny klimat,koncerty na
                poziomie, wystroj? nie wiem kto to robi? ale ogolnie jest ok. , dyskoteka alibi
                piekna sala, niedrogo, małolaci! ALE JEST JESZCZE BAR U KAZIKA I I U ERYKA
                miejscowe menelownie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka