miloja 07.07.07, 23:43 Wiem,że w dziwnowie jest Biedronka,ale ciekawi mnie gdzie miejscowi zaopatrują się w sezonie,skoro jest drogo? Przedziwna,jak jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyjter_rsl Re: Tanie sklepy ? 08.07.07, 09:18 Właśnie przedziwna gdzie miejscowi się zaopatrują w tych samych sklepach płać i płacz czy jednak mają inną taryfę bądź poza Dziwnowem?? Odpowiedz Link Zgłoś
smutna66 Re: Tanie sklepy ? 08.07.07, 09:19 Byłam rok temu w Dziwnowie i nie ma tam Biedronki. Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Re: Tanie sklepy ? 08.07.07, 10:07 Biedronka miala byc u nas, ale nie ma jej jeszcze. Kto ma autko ten robi duze zakupy poza Dz. w Kamieniu, Wolinie, Szczecinie, Gryficach...zalezy gdzie pracuje. Kto nie ma - ten cierpi i unika rozmow na temat cen gdzie indziej :) Niestety nie mamy zadnej cenowej taryfy ulgowej :) A roznica cen miedzy Dz. a inymi miejscowosciami - np Kamieniem P. - utrzymuje sie caly rok Odpowiedz Link Zgłoś
miloja Re: Tanie sklepy ? 08.07.07, 20:44 Ojej,to ktoś wprowadził mnie w błąd z tą Biedronką. A jest może w Dziwnowie jakiś taki większy sklep,w którym można zrobić większe zakupy i jest tanio? Dzięki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Re: Tanie sklepy ? 08.07.07, 21:12 Niestety nie ma. Najblizszy w Kamieniu Pomorskim: Netto i Biedronka wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś