Dodaj do ulubionych

Już wkrótce urlop w Dziwnowie :)

31.07.07, 21:30
Witam wszystkich :) W tym roku na odpoczynek nad naszym pięknym Bałtykiem
wybrałem właśnie Dziwnów. Razem z dziewczyną i jej siostrą wybieramy sie już
niedługo bo 11 sierpnia. Kwatera już jest i właśnie chciałbym się coś o niej
dowiedzieć. Mianowicie znajduje się ona na ulicy Pionierskiej numer 1,
najbardziej interesuje mnie czy jest blisko do morza, bo patrząc na mapkę to
wydaje sie, że jest kawałek. Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź i serdecznie
pozdrawiam :) Paweł z Kłodzka

P.S. Niechcący wpisałem to samo w innym temacie, więc bardzo przepraszam - mam
jeszcze pytanie - czy macie tak przy okazji fotki tej ulicy?
Obserwuj wątek
    • przedziwna1 Re: Już wkrótce urlop w Dziwnowie :) 31.07.07, 22:20
      Witaj :) No troszke jest stamtad do zejscia na plaze ale max 400m chyba, wiec
      nie jest zle. Ja fotek Pionierskiej nie mam, ale to spokojna willowa czesc Dz.
      Same domki i domeczki. Moze ktos wklei.
      Fajnie bedzie, czego Wam zycze :)
      • cyberfly77 Re: Już wkrótce urlop w Dziwnowie :) 01.08.07, 21:18
        Dzięki bardzo za odpowiedź - jak dla mnie to nie jest daleko :) a polecisz coś
        co warto zobaczyć i czy w tym terminie zapowiadają sie jakieś ciekawe imprezy?
        Jeszcze raz prosiłbym kogoś o wklejenie fotek Pionierskiej - dzięki
        • fan_dziwnowa Już wkrótce urlop w Dziwnowie :) 23.05.08, 22:37
          tak tak właśnie nie bede pisał że się nie mogę doczekać bo to standard!=D.Ale ma jedno pytanie czy ktoś z Was zna jakąś stronę internetową na której są informacje jakie lato będzie tego roku nad morzem nie wspominając już o tym że chciałbym wiedzieć jak to ma sie do Dziwnowa=)
          • przedziwna1 Re: Już wkrótce urlop w Dziwnowie :) 24.05.08, 08:08
            Witaj Fanie :)

Dobrze wiesz ze prognozy dlugoterminowe sa niskosprawdzalne...a tym bardziej nad
            morzem gdzie panuje specyficzny mikroklimat. Wiec przyjmij z duza doza
            niepewnosci to co teraz napisze.
            Ja slyszalam gdzies czy czytalam, ze lipiec ma byc cieply ale burzowo-deszczowy,
            a sierpien - upalny i suchy. Ale kto to wie jak bedzie? Dla mnie najlepsza
            wyrocznia pogodowa jest ICM, jednak tam prognoza jest tylko trzydniowa. Za to
            podawana osobno dla Dziwnowa i mozna porownac sobie parametry dla Dz. i
            Szczecina - sa spore roznice , a w prognozie ogolnopolskiej podawane sa
            temperatury dla Szczecina. Ludzie nie wiedza o tych roznicach. Tutaj sa duze
            roznice temperatur nawet w odleglosci kilku- kilkunastu km od morza. Np. w
            Kamieniu Pom. 20st i slonce a w Dz. 12st i chmury...czasem jest odwrotnie, ale
            rzadko...
            Wiec Fanie, wez ciuchy na rozne pogodowe niespodzianki i przyjezdzaj :))
            • ham3r78 Pogoda ICM 25.05.08, 00:45
              Witam,
              to prawda ICM pogoda sprawdza sie prawie w 100%. Kiedy mam natchnienie drukuję
              sobie meteogram i obserwuję pogodę. Najwięcej emocji jest kiedy planowane jest
              załamanie pogody, a "niebo" na to nie wskazuje. Polecam wszystkim, a już w
              zupełności wyjeżdżającym na weekendy nad morze...
              PS obowiązkowo w zimie przed wyjazdem w trasę samochodem sprawdzam czy w
              godzinach wieczornych nie nastąpią przymrozki...
              Brrr ale się mroźno zrobiło. Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka