Gość: Artur IP: *.slowianin.pl 16.01.09, 19:59 Orientuję się może ktoś czy w Świnoujściu są jakieś biura (osoby) załatwiające pracę za granicą ? A jeśli tak, to prosiłbym o jakieś opinię o nich. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: orczyk Re: Praca za granicą IP: 80.54.123.* 17.01.09, 00:08 To zależy jakiej pracy szukasz. Znam osoby, co siętym zajmują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Praca za granicą IP: *.slowianin.pl 17.01.09, 10:43 Prawdę mówiąc interesuję mnie wszystko, wybredny nie jestem, pracy fizycznej się nie boję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orczyk Re: Praca za granicą IP: 80.54.123.* 18.01.09, 00:30 Wszystkiego nie możesz robić, bo nie umiesz. Napisz co umiesz i jakie znasz języki obce (minimum w stopniu kontaktowym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maczo znam jezyk mongolski i troche perski IP: *.bredband.comhem.se 18.01.09, 07:17 dobrze kopie doly, lopata lezy mi w dloniach jak ulal, zbijanie tynków, wyburzanie scian, mlot pneumatyczny-udarowy mam opanowany, prosze o namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Praca za granicą IP: *.slowianin.pl 18.01.09, 10:07 Szczerzę mówiąc to jakiś specjalnych umiejętności nie mam, ale szybko się uczę. Pracowałem jako pomocnik budowlany przy wykończeniówce, z tym że byłem tam raczej od noszenia, była też praca w hurtowni, w sklepie jako sprzedawca. Język angielski mam opanowany w stopniu podstawowym, tak że mogę się dogadać z innym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: Praca za granicą 18.01.09, 12:36 nie wiem czy to najlepszy czas na wyjazd za granice, nawet jak ktos da robote to nie na stale bo teraz to roznie moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
donar44 W Afganistanie poszukuja miesa armatniego. Hameryk 18.01.09, 13:21 anski jezyk opanowany ? Lacina ( kuchenna) tez sie przyda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koń Re: Praca za granicą IP: 80.54.123.* 18.01.09, 18:06 czyli gó... umiesz a chciałbyś zarabiać w funciorach:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re:zostaw te scie i agencje qwa stado baranow IP: 41.232.217.* 24.01.09, 11:50 daj a luz z agencjemi w sciu to darmozjady bez szkoly nie chodz nie szukaj powiedz jakiej pracy ci trzeba za ile ja dam ci namiary zostaw tych idiotow bo cie okradna wpisowym itd,im trzeba nogi lamac a nie pytac....jak ktos nie ma szkoly to otwiera agencje albo sprzedaje auta wez to pod uwage...napisz czego szukasz moze pomoge dam ci adresy i nie bede pisal zaplac za @ hehe kaminski biedrnka z tylu office masz to sa najwieksze darmozjady w miescie baba bez szkoly a kaminski burak z policjii qwa slowa po angielsku nie potrafi ale agencje ma i na kontrakty wysyla hehe a jego kolesie przymykaja oko na lapowki qwa gdzie my zyjemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re:zostaw te scie i agencje qwa stado baranow IP: *.slowianin.pl 24.01.09, 15:36 No więc myślałem o kierunku Skandynawskim bo słyszałem że tam teraz lepiej o pracę, np. na budowie i takie właśnie zajęcia mnie interesują, bo nie oczekuję pracy biurowej lekkiej i przyjemnej jak niektórzy, a pracy fizycznej się nie boję. Byłbym wdzięczny na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hochlik biurowej lekkiej ? co ty bierzesz? IP: *.bredband.comhem.se 28.01.09, 16:45 jakiej biurowej? bez jezyka...bez znajomosci kraju, itp. na pole buraki zbierac i kartofle, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: biurowej lekkiej ? co ty bierzesz? IP: *.slowianin.pl 28.01.09, 18:53 Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem i się zastanów zanim, Ty coś napiszesz. Czytanie ze zrozumieniem się kłania, bo wyraźnie napisałem że nie oczekuję pracy biurowej jak niektórzy, a pracy fizycznej się nie boję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Praca za granicą IP: *.slowianin.pl 24.01.09, 15:34 No więc myślałem o kierunku Skandynawskim bo słyszałem że tam teraz lepiej o pracę, np. na budowie i takie właśnie zajęcia mnie interesują, bo nie oczekuję pracy biurowej lekkiej i przyjemnej jak niektórzy, a pracy fizycznej się nie boję. Odpowiedz Link Zgłoś