Dodaj do ulubionych

Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

01.11.10, 19:43
20 listopad, sobota, Lolek, godz 19.00

Proszę wpisywac się kto będzie i wpisywac osoby których na forum nie ma ale o których wiemy, że będą na pewno.
Mola MUSI zarezerwować stoliki i musi mieć rozeznanie ile nas będzie.
Pomóżmy jej w tej niewdzięcznej robocie.

A więc na pewno będę:
ja
Sonia30 (zgłaszam ją bo ona na wyjezdzie).
Obserwuj wątek
    • mola1971 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.11.10, 19:47
      To, że ja będę to oczywiste wink
      Wpisywać się ludziska - jutro lub pojutrze chciałabym móc zarezerwować stolik/i.
      • dsz27 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.11.10, 20:14
        Powinnam byćsmile Ale Mola jak coś to dam znaka wcześniej.
    • cathy_bum Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.11.10, 20:13
      Dopisuję siebie i prawie.jak.
      • panda_zielona Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.11.10, 21:47
        Ja też się meldujęsmile
        • zielonaorchidea Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.10, 08:48
          Proszę i mnie zapisać
    • z_mazur Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.10, 08:50
      Ja na 90% będę.
    • mola1971 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.10, 11:21
      Wstępnie zarezerwowałam stoliki dla 18 osób.
      Jeśli stan ostateczny bardzo będzie odbiegał od tej liczby to zmienię rezerwację.
      Dopisujcie się proszę dalej.
      • nangaparbat3 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.10, 11:42
        Będę na 50%. Niestety realność nie pozwala mi obstawiać więcej sad
        • zabelina Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.10, 12:01
          Mnie się chyba niestety nie uda dotrzeć. Żałuję, bo chciałabym Cię Nanga poznaćsmile
          • nangaparbat3 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.10, 16:41
            Ja też bym Cie chciała poznać, myślę że to spotkanie to nie jedyna szansa smile
            • mola1971 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.11.10, 13:52
              Bardzo byłoby mi miło gdyby udało Ci się Nanga dotrzeć bo bardzo chętnie bym Cię poznała smile
              • nangaparbat3 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.11.10, 19:13
                Zrobię co się da smile
    • to.ja.kas Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.10, 12:08
      zgłaszam jeszcze jedną osobę na 90% i nazwijmy tą osobę osobą X albo kobieta_tajemnica. wink)))
      • obrazo-burca Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.11.10, 16:14
        Samce też są zaproszone?
        • mola1971 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.11.10, 16:20
          Oczywiście, że tak smile
          • obrazo-burca Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.10, 10:04
            To ja na 50%, jeszcze potwierdzę.
            Ale na 100% się spóźnię.
            • mola1971 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.10, 10:27
              Łoki. Czuj się dopisany do listy smile
    • mola1971 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.10, 23:34
      Up.
    • achy2 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.11.10, 17:34
      Witajcie. Dwa lata po rozstaniu, tydzień po rozwodzie. Dziś Was odkryłam. Jak wyglądają takie spotkania? O czym rozmawiacie?
      • mola1971 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.11.10, 19:16
        A to się dopiero okaże o czym będziemy rozmawiać wink
        Takie spotkania nie odbywają się zbyt często, moje w tak dużym gronie będzie pierwsze.
        Plan jest taki, że spotykamy się 20 listopada o 19 w Lolku a potem to już zobaczymy o czym będziemy gadać (pewnie o wszystkim i o niczym wink) i jak długo takie spotkanie potrwa.
        W każdym razie na pewno nie będzie smutno smile
        • to.ja.kas Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.11.10, 21:41
          O niedobrych chłopach gadamy i o tych fajnych tez i o pracy, dzieciakach, miłosciach, seksie, hobby, kotach, psach, pasjach itd itp.
          Do wyboru do koloru.
          ja na takich spotkaniach yłam kilka razy i za każdym razem było sympatycznie.
          • achy2 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.11.10, 12:36
            Dziękuję... Na razie sobie poczytam, zobaczymy. Ale fajnie wiedzieć, że jest więcej takich osób jak ja.
          • noboru_terao Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 11:41
            wypraszam sobie, to ja dla rownowagi bede mowil o zlych kobietach big_grin
    • noboru_terao Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.11.10, 21:52
      Ja bym chcial przyjsc, pogadac z ludzmi o "tych" problemach. Ale nikogo nie znam, czytam forum ale sie nie udzielam uncertain
      • to.ja.kas Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.11.10, 22:17
        Oj tam...jak masz ochote przyjsc to poprostu powiedz ze bedziesz i przyjdz. Nie Ty pierwszy z tych co czytaja a nie pisza co zjawili sie na spotkaniu forumowym smile
        • noboru_terao Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.11.10, 22:20
          Przyjde chetnie, nie ma to jak pogadac z "doswiadczonymi". Mam nadzieje ze nie bede siedzial wyalienowany i nie bedzie to sad "faceci to swinie"
          • to.ja.kas Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.11.10, 22:30
            Ach, że usłyszysz o facetach kilka ciepłych słow to niewątpliwe. Wyalienowany? Wśród nas? big_grin Nie ma na to szans. Jak sie sam nie wyalienujesz to gwarantuję Ci świetną zabawę.
            Czyli co, dopisujemy Cię do listy? wink
            • noboru_terao Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.11.10, 22:48
              Dopisz, zaryzykuje. Mam tez przyklady w druga strone, nie ma tak ze tylko jedna plec jest zla ;P.
              Wogole pojawiaja sie jacys panowie?
              • to.ja.kas Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.11.10, 22:50
                Bedzie Mazur i Obrazoburca. Oni sie zapowiedzieli. No i Ty.
                Och, za dorosła jestem y wierzyc iz zło i głupota tyczy sie tylko jednej płci.
                No to sam widzisz....juz nie bedziesz całkiem anonimowy bo w końcu coś napisałes smile
              • obrazo-burca Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.11.10, 10:32
                Przyjdź, nie bój się! Poczytaj forum Pokój bez klamek, to się mniej bedziesz koleżanek obawiał smile
                • ladyhawke12 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.11.10, 12:56
                  obrazo-burca napisał:

> Przyjdź, nie bój się! Poczytaj forum Pokój bez klamek, to się mniej bedziesz ko
                  > leżanek obawiał smile

Hmm moze sie okazac odwrotnie, że poczyta i sie wystraszy, wszak częśc bedzie z dawnego i obecnego klubu WW.
                  -------------------------------------------
                  "Z kobietą nie ma żartów - w miłości czy w gniewie. Co myśli, nikt nie zgadnie; co zrobi nikt nie wie"

Piąte koło
    • superemka Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.11.10, 12:23
      To jeśli można to ja też się dopisuję do listysmile
      • mola1971 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.11.10, 13:18
        Pewnie, że można smile
        Jesteś dopisana.
    • mola1971 Małe podsumowanie... 09.11.10, 14:26
      Podaję listę osób, które wezmą udział w naszym spotkaniu:
      to.ja.kas
      sonia_30
      kobieta_tajemnica
      ladyhawke12
      mamba234
      dsz27
      cathy_bum
      prawie.jak
      panda_zielona
      zielonaorchidea
      z_mazur
      nangaparbrat3
      obrazo-burca
      achy2
      noboru-terao
      superemka
      no i ja smile

Jest nas 17 osób, rezerwację zrobiłam dla 18.
      Bardzo proszę dopisujcie się ci, którzy chcą się wybrać, ale się wahają bo jeśli będzie nas sporo więcej będę musiała zmienić rezerwację.
      • 17lipiec1976 Re: Małe podsumowanie... 10.11.10, 16:10
        mogę do Was dołączyć?
        • mola1971 Re: Małe podsumowanie... 10.11.10, 16:18
          Pewnie, że możesz smile
          • 17lipiec1976 Re: Małe podsumowanie... 10.11.10, 16:20
            a stolik jest na hasło?
            • mola1971 Re: Małe podsumowanie... 10.11.10, 16:53
              Na razie tego nie ustalałam w Lolku. Na początku przyszłego tygodnia tam zadzwonię by potwierdzić ostatecznie rezerwację to i to ustalę.
              Zaglądaj proszę do tego wątku.
              • 17lipiec1976 Re: Małe podsumowanie... 10.11.10, 18:33
                dobrze, dziekismile
                • e-stworek Re: Postuluję.. 13.11.10, 22:56
                  o wzniesienie toastu za nieobecnych..bo z Trójmiasta chyba nikt nie jedzie?
                  • mola1971 Re: Postuluję.. 13.11.10, 23:29
                    Ale ten toast to może dopiero 20 listopada po 19? suspicious
                    Trójmiasto ma jeszcze caaały tydzień na zorganizowanie sobie imprezy alternatywnej u siebie lub... na decyzję by stolycę odwiedzić i bawić się z nami smile
                    • e-stworek Re: Postuluję.. 14.11.10, 10:55
                      Wiem kiedy jest spotkaniesuspicious ale w tydzień nie wybrnę z długów..
                      • mola1971 Re: Postuluję.. 14.11.10, 12:24
                        Zatem walcz dzielnie z długami byś mogła przyjechać na następne spotkanie smile
                        • e-stworek Re: Postuluję.. 14.11.10, 14:09
                          Chciałabym,ale musiałabym przestac jeść,choć to i tak niewiele by zmieniło....ehhh....
                          • to.ja.kas up .... 14.11.10, 23:18
                            zapisywać się, zapisywać.....!!!!
                            Każdy mile widziany smile
                            • ladyhawke12 Organizatorki kochane 16.11.10, 08:40
                              Niestety i z ogromna przykrościa muszę napisać że ja nie przyjade, w czwartek wyjeżdżam służbowo i wracam dopiero w niedzielę. Będę o was ciepło mysleć bawcie sie dobrze i wypijcie moje zdrowie.
                              • mola1971 Re: Organizatorki kochane 16.11.10, 09:46
                                Buuu... sad
                                • jarkoni Re: Organizatorki kochane 16.11.10, 10:12
                                  Za moje zdrowie też wypijcie, jeśli można prosić...
                                  Chłopaku z_mazur nie daj się zakrzyczeć kobietom.
                                  A tak w ogóle to chyba będzie można też wypić za ćwierć miliona postów na forum..
                                  Pozdrawiam bardzo serdecznie, zdacie szczegółową relację?
                                  Fotki też będą?
                                  • mola1971 Re: Organizatorki kochane 16.11.10, 10:18
                                    Jarkoni, wypijemy i za Twoje zdrowie i za ćwierć miliona postów smile Ino nie zapalimy bo zakaz jest wink
                                    Relację pewnie zdamy (o stopniu szczegółowości zdecydują uczestnicy wink) a i fotki też pewnie jakieś zrobimy smile
                                  • sonia_30 Re: Organizatorki kochane 16.11.10, 11:32
                                    Za zdrowie wypijemy, relację zdamy, ale fotki??? Jak chcesz nas pooglądać, to wsiadaj w dowolny środek lokomocji i przybywaj.
                              • cathy_bum Re: Organizatorki kochane 16.11.10, 13:11
                                ladyhawke12 napisała:

> Niestety i z ogromna przykrościa muszę napisać że ja nie przyjade, w czwartek w
                                > yjeżdżam służbowo i wracam dopiero w niedzielę. Będę o was ciepło mysleć bawcie
                                > sie dobrze i wypijcie moje zdrowie.
                                Lady, a ja tu dla Ciebie specjalną wygodną miejscóweczkę bunkrowałam sad(
                                • ladyhawke12 cathy 16.11.10, 14:17
                                  Teraz muszę myslec o zapewnieniu rodzinie bytu, mam nadzieje ze do wiosny skonczy sie ta cała zawierucha i bede mogla spokojnie przyjechac, i pogadać. Dzieki wielkie bede o was myslec, moze nawet uda mi sie cos napisac w wolnej chwili. trzymacie sie cieplutko.
                                  • to.ja.kas Lady 16.11.10, 19:11
                                    bardzo mi smutno sad((((
    • mola1971 Hasło 16.11.10, 09:52
      Wiele osób się zna osobiście i ci nie będą mieli problemu z identyfikacją odpowiedniego stolika, ale dla potrzeb tych, którzy nikogo z uczestników nie znają osobiście podałam w Lolku hasło.
      Hasło brzmi GAZETA i na to hasło zostanie wskazany stolik.
      Jeśli ktoś jeszcze ma ochotę do nas dołączyć to serdecznie zapraszamy smile
    • lilyrush Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.10, 13:04
      Zostałam osobiście poinstruowana przez Cathy, ze mam wejść i sie zapisać.
      Rany..ja jak dawno na spotkaniu nie byłam...chyba ostatni raz w Melodii???
      • cathy_bum Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.10, 13:13
        lilyrush napisała:

> Zostałam osobiście poinstruowana przez Cathy, ze mam wejść i sie zapisać.
        > Rany..ja jak dawno na spotkaniu nie byłam...chyba ostatni raz w Melodii???
        Brawo, zapisałaś sięsmile)
        Ja potwierdzam zaproszenie noclegowe, tylko odzywajcie się do mnie, bo ja straciłam niedawno wszystkie numery telefonow i poruszam się przez to jak dziecię we mglesad
        • lilyrush Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.10, 13:43
          jakby ktoś zupełnie nie mial sie gdzie podziać to u mnie tez sie jakoś będzie można przekimać...ewentualnie w otoczeniu pluszaków i kota wink
          • cathy_bum Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.10, 14:03
            lilyrush napisała:

> jakby ktoś zupełnie nie mial sie gdzie podziać to u mnie tez sie jakoś będzie m
            > ożna przekimać...ewentualnie w otoczeniu pluszaków i kota wink

Spoko, po coś sobie te hektary kupiłam, nie? wink Wszyscy się pomieszczą i nawet śniadanie dostaną. Warunek jeden - karimaty i śpiwory własne, bo ja mam tylko 6 własnych miejsc noclegowych (przy założeniu, że w podwójnych łóżkach spią po 2 sztuki). Dziki pies idzie na wygnanie, dzikie dziecię też. Cała chata dla nas. big_grin
            • lilyrush Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.10, 15:29
              uważaj bo jeszcze ja sie wkręcę na nocleg..albo to cos, co ise będzie tak nazywało tongue_out
              • cathy_bum Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.10, 15:36
                lilyrush napisała:

> uważaj bo jeszcze ja sie wkręcę na nocleg..albo to cos, co ise będzie tak nazyw
                > ało tongue_out
                A proszę bardzo: bierz karimatę, śpiwór, szczoteczkę do zębów i dobry humor. Resztę zapewniamsmile))
                • to.ja.kas Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.10, 19:13
                  U mnie na prowie zapisało sie jeszcze dwoch facetów wink
                  • cathy_bum Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.10, 20:28
                    Hyyy, ale bierzesz ich też do mnie?? tongue_out Będzie wesoło. Tylko dlaczego ja znów muszę się pompowac sterydami tuż przed imprezą??
                    • to.ja.kas Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.10, 20:33
                      A wiez, że nie wiem. Musze ich zapytac i dam znac smile
                      • cathy_bum Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.10, 20:40
                        to.ja.kas napisała:

> A wiez, że nie wiem. Musze ich zapytac i dam znac smile
                        Lepiej spytaj, bo z rozpędu obcych ludzi wpuszczę. wink Kiedyś koleżanka robiła imprezę, gdzie sporo osób przyprowadzało swoich znajomych. W tłumie wszystkim umknęło trzech obcych facetów, co wleźli przez okno widząc dobrą zabawę. Na szczęście okazali się bardzo sympatyczni.smile
                        Kroi się mnie abstynencja na ten wieczór. Chlip..... I jeszcze trochę tych prochów, to w namiocie przylezę, bo ubrania oddam potrzebującym uncertain
                        • to.ja.kas Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.10, 20:43
                          Ty nie pijesz, Sonia nie pije, Lady nie bedzie, Debesta nie bedzie,...super uncertain
                          • cathy_bum Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.10, 20:46
                            Hy, Mamby też nie będziesad(( Ale ja może się napiję, tylko sobie przerwę w tych cukiereczkach zrobię.
                            • to.ja.kas Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.10, 21:09
                              jak to Mamby nie bedzie?!??!?!?!?
                              uncertain uncertain uncertain
                              • cathy_bum Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.10, 21:16
                                Ano nie będzie - dziś się dowiedziałam. uncertain
                                • pandora81 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.10, 21:32
                                  Ja tez bym chętnie przyszła jak jest jeszcze miejsce (jest? )
                                  Miałam dół i nie włączałam kompa, telewizora, no nic, no i nie wchodziłam na forum więc zobaczyłam dopiero teraz
                                  • to.ja.kas Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.10, 21:38
                                    Pandora, jest miejsce. Wpadaj smile
                                    • pandora81 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.10, 21:52
                                      to.ja.kas napisała:

> Pandora, jest miejsce. Wpadaj smile

Super smile To się szykuję (głównie psychicznie smile )
    • kajtek03 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.11.10, 15:46
      Znajdzie się jeszcze jedno miejsce ??????
      • mola1971 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.11.10, 15:53
        Pewnie, że tak.
        Straciłam już rachubę ile nas w końcu będzie, ale jakoś się wszyscy pomieścimy smile
        • cathy_bum Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.11.10, 18:19
          Zawsze w ramach integracji możemy siadac sobie na kolanach tongue_out
          • lilyrush Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.11.10, 18:32
            Tylko i wyłącznie jak to będą kolana rodzaju męskiego wink
            Z Toba Cathy to ja sie mogę poprzytulać smile
            • cathy_bum Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.11.10, 19:09
              lilyrush napisała:

> Tylko i wyłącznie jak to będą kolana rodzaju męskiego wink
              > Z Toba Cathy to ja sie mogę poprzytulać smile
              Propozycja warta rozważeniawink Po kuracji sterydowej i urlopie w Londynie raczej nikt nie weźmie mnie na kolanabig_grin
              • kasiekgo Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.11.10, 20:13
                Niestety nie dam rady być na spotkaniu, mam imprezkę rodzinną (imieniny taty). Dzwoniłam do Zuzki, a ona ma szkołę w weekend i też nie da rady.

pozdrawiam gorąco i życzę miłej zabawy
    • noboru_terao Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 11:46
      to co z tym spotkaniem? jest? nie ma? ile ma byc osob?
      • sonia_30 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 11:51
        Oczywiście że jest. Ile osób nie wiem, straciłam rachubę, ale myślę że min 10 na pewno. Dobrze strzelam Mola?
        • noboru_terao Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 11:52
          Dobra, czyli jest po co jechac? smile jak ja was poznam
          • jarkoni Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 12:01
            noboru_terao napisał:

> Dobra, czyli jest po co jechac? smile jak ja was poznam

Bo to będą najweselsze stoliki w całej knajpie smile
            • sonia_30 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 12:07
              Dokładnie tak. Jakbyś miał jednak problem z identyfikacją (Lolek jest spory), stolik jest zarezerwowany na hasło 'gazeta'.
              • cathy_bum Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 12:10
                Pisałyśmy równoczesniesmile
                • sonia_30 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 12:55
                  Pełna synchronizacja wink
          • cathy_bum Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 12:09
            noboru_terao napisał:

> Dobra, czyli jest po co jechac? smile jak ja was poznam
            Pewnie, że jest po co jechać. smile
            Wyżej Molka napisała co i jak:
            forum.gazeta.pl/forum/w,24087,118214647,118766085,Haslo.html
            • jarkoni Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 12:13
              Dobrze, że się nie deklarowałem, leżę w łożku z wysoką gorączką, katarem i kaszlem..
              Pewnie pomoże po wypiciu mojego zdrowia smile
              PS. Niby leżę, a kicham przy komputerze...
              • cathy_bum Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 12:14
                Tylko nas przez łącza nie zaraźwink
                Wobec tego pierwszy toast będzie za zdrowie Ojca Założycielasmile
              • sonia_30 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 12:56
                A jaka to jest "wysoka gorączka" w męskim wydaniu? ;-P
                • nangaparbat3 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 13:12
                  Jak ex miał 40 stopni to dopóki mu nie powiedziałam "masz gorączkę" i nie wsadziłam termometra pod pachę nie rozpatrywał w ogóle takiej możliwości.
                  • jarkoni Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 13:26
                    Ja mam zdrowie po ojcu, do 39 nie czuję w ogóle, powyżej zaczynam dopiero.. smile
                    • sonia_30 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 14:22
                      Fiuuuu to ewenement kolejny. Mój ex był umierający już przy 37 i paru jeszcze znam odczuwających podobnie
                • panda_zielona Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 13:28
                  sonia_30 napisała:

A jaka to jest "wysoka gorączka" w męskim wydaniu? ;-P
                  Oj to różnie,mój znajomy prawie umiera przy 37,3smile
                  • sonia_30 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 14:23
                    No właśnie.. dlatego zapytałam Jarkoniego, by uwierzyć móc że słusznie chorobą się zasłania wink
                    • to.ja.kas Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 20:59
                      Ja umieram przy 37,3 st wink
                      Serio. Wpadam w tryb "nik mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, wszystko mie boli, chce umrzec i potrafie leżeć i płakać " smile Wczoraj tak miałam, ale dzis mi przeszło.
              • nangaparbat3 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 13:11
                To wszystkiego dobrego, życzę zdrowia, ale czasem pochorować też dobrze - takie wymuszone spowolnienie - mnie przynajmniej - dobrze robi. Pozdrawiam serdecznie.
                • jarkoni Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 14:43
                  E tam, laptop nie ma Wi-Fi, była wtyczka biała wystająca do internetu z TP SA, ale się urwała smile
                  Taka to już firma smile No i siedzę w polarze przy biurku.. Mówią, że uzależniony jestem niektórzy smile
        • mola1971 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 20:34
          sonia_30 napisała:
          > Oczywiście że jest. Ile osób nie wiem, straciłam rachubę, ale myślę że min 10 n
          > a pewno. Dobrze strzelam Mola?

Soniu, ja też już straciłam rachubę, ale min 10 osób nas będzie. Stolik nadal jest zarezerwowany na 18 osób, więc jeśli ktoś się zdecyduje w ostatniej chwili to zapraszamy smile
          • jarkoni Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.10, 18:19
            Czuję się jak w Lolku:
            www.gastronauci.pl/2829-pub-lolek-warszawa
            Zdajcie relację plizzzz smile
            • mola1971 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.10, 19:10
              Ja juz jestem w Lolku i czekam na spoznialskich smile
              Jako organizatorka nie moglam sie spoznic wink
              • jarkoni Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.10, 19:16
                Telefon czy laptop?
                Będzie relacja on-line? smile
                Pozdrów wszystkich proszę...
                • zmeczona100 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.10, 19:27
                  jarkoni napisał:

> Telefon czy laptop?
                  > Będzie relacja on-line? smile

Najlepiej z fonią i wizją tongue_out

> Pozdrów wszystkich proszę...

od wrednej Zmęczonej też pozdróffffki wink
                  • jarkoni Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.10, 08:01
                    Wszystkie imprezowiczki i imprezowicze na bank jeszcze śpią.
                    Pewnie pierwsze relacje tak około 14... smile
                    • superemka Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.10, 08:57

jarkoni napisał:

> Wszystkie imprezowiczki i imprezowicze na bank jeszcze śpią.
                      > Pewnie pierwsze relacje tak około 14... smile

a tu zmyłkawink pierwsze relacje będą przed 9 smile)
                      co nie znaczy, że pierwsza wyszła z imprezy...

Osobiście bardzo dziękuję za to forum i za spotkanie.

A teraz do rzeczy wink
                      Impreza bardzo udana, co prawda nikt (przynajmniej do 1:00) nie tańczył na stole, ale były skoki przez ławkiwink

Ktoś wcześniej napisał, że będzie to najweselszy stolik w całym pubie - wiedział co pisze smile

Myślę, że koledzy forumowicze podnieśli się nieco na duchu, bo mimo że duch na forum jest zazwyczaj mocno feministyczny to w rozmowach przy stolikach potrafiliśmy spojrzeć 'trzeźwo' na każdy temat.

Pozdrowienia dla wszystkich obecnych i nieobecnych na wczorajszym spotkaniu.

Zapomniałabym jeszcze - będą zdjęciasmile)
                      • noboru_terao Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.10, 09:02
                        Fajnie by bylo wiedziec KTO byl, bo ja do teraz nie wiem wink)
                        • superemka Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.10, 09:17
                          Padł taki pomysł, żeby na następną imprezę przyjść w koszulkach z nadrukowanym nickiemsmile

A może powinniśmy zrobić sobie czapeczki z daszkiem...

noboru_terao
                          ja siedziałam tak mniej więcej na przeciwko Ciebie i rozwiodłam się w ostatnią środę
                          • noboru_terao Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.10, 09:20
                            A dobra, jedna osobe mam juz zidentyfikowana smile)
                            I podziwiam ze mialas sile po czyms takim
                            • superemka Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.10, 09:34
                              zaraz siłę, mi się chce żyć po prostusmile wegetowałam prawie 5 lat

poza tym jest trochę tak jak pisałeś wcześniej czy mówiłeś, że osoba, która składa pozew jest przygotowana wewnętrznie na to i myślę, że mimo że starałam się rozmawiać z moim mężem na ten temat, sam też deklarował, że nie chce ze mną być i chce rozwodu to jednak nie był na to emocjonalnie przygotowany tak jak ja.

poza tym dochodzi element zaskoczenia jak dostanie się pozew

a jeszcze co do identyfikacji to tak naprzeciwko Ciebie siedział kajtek03
                              • noboru_terao Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.10, 10:13

> a jeszcze co do identyfikacji to tak naprzeciwko Ciebie siedział kajtek03

O dzieki wink Juz dwie osoby namierzone big_grin
                              • sonia_30 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.10, 10:27
                                A kiedy Wy tak rzeczowo o rozwodach zdołaliście podgadać? Bo ja siedziałam niby niedaleko i rżałam jak dzika przez całe spotkanie (jak ktoś ma problemy z identyfikacją - rozczochrana blondyna, obsciskująca się co chwilę z Kaś wink), o rozwodach było i exach było, ale niewiele i na wesoło.
                                Spotkanie cudowne, dzięki Wszystkim obecnym smile Ludzi było sporo, ewakuacja nastąpiła chyba (?) po 2. Do mojego bolida zapakowało się 7 osób i po krótkiej acz emocjonującej podróży dotarliśmy do innego 'lokalu'. Tam dopiero się działo! Picie, dmuchanie, hulanki swawole, nie wiem na ile sobie mogę pozwolić w ujawnianiu szczegółów, w każdym razie dokumentacji zdjęciowej z tej części imprezy nie ma wink
                                Podsumowując - było przednio, zdecydowanie do powtórzenia smile
                                • superemka Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.10, 11:16
                                  Sonia, to ja już się chyba pogubiłam...
                                  Kaś - fascynatka góralszczyzną
                                  Cathy_bum - ta od extra policjanta i też "blondyna, obściskująca się co chwilę z Kaś"?

czy to Ty jesteś od extra policjanta?

Spotkanie koniecznie do powtórkibig_grin
                                  • mola1971 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.10, 11:23
                                    Ja dopiero teraz dotarłam do domu po imprezie big_grin
                                    Było SUUUUUPER! Zdecydowanie do powtórzenia za czas jakiś.
                                    Dziękuję bardzo wszystkim obecnym za przemiłe towarzystwo smile A ci, którzy nie byli niech żałują tongue_out
                                    • nangaparbat3 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.10, 11:36
                                      Ja bardzo żałuje, i zazdroszczę smile
                                  • noboru_terao Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.10, 11:25
                                    > Spotkanie koniecznie do powtórkibig_grin

Ja jestem bardzo za, bo fajnie jest sie spotkac i pogadac o wszystkim, nie tylko o TYCH sprawach wink Lepsze to niz siedzenie w domu i mysleniu ze tylko mnie spotkaly nieszczescia.
                                    Wszystkich namawiam zeby przy najblizszej okazji sami sie wybrali na spotkanie wink
                                    • jarkoni Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.10, 11:46
                                      Zazdroszczę to mało powiedziane.
                                      Więcej szczegółów plizzz...
                                      • to.ja.kas Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.10, 12:31
                                        Wróciłam.
                                        Bosze jak mnie głowa boli !!!! Głos straciłam. Piszczę jak dziewica.

Szczególy?
                                        Hahahahaha.....piliśmy, paliliśmy papierosy na zewnatrz ja ubrana w sama marynarkę bo mi było goraco, gadalismy, smielismy sie, skakalismy przez ławki (bo inaczej sie wyjsc od stolika nie dało), obściskiwałam sie z Cathy (tak, to ta roztrzepana od policjanta) i z Sonią i z Pandą. Była Krezzzz i jest cuuuuudooooownaaaa, subtelna, delikatna, spokojna, ładna smile, objadałam Cathy z frytek, pozarłam deskę serów i okazało sie, ze smarowanie krakersów twarożkiem jest ponad moje umiejetności, jak nic gadałam masę głupot ale miałam fazę na wygłupy. Było BOSKO. A potem wsiedliśmy w siedem osób w auto Soni (ja siedziałam na kolanach Cathy na pierwszym siedzeniu, mimo iz marzyła mi się podróż w bagażniku smile ) i pojechalismy na kolejne, bardziej kameralne miejsce imprezy gdzie już było gadanie do 4 rano. Królowała opowieść o "harpii z przygłupem" czyli pewnym arcydziele co stoi u Cathy smile))).
                                        Było fantastycznie, dawno sie tak nie uśmiałam, mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam i nie obraziłam. Jesli by sie tak stało przepraszam i tłumaczyc sie bede upojeniem alkoholowym wink

I dlaczego ja mam taki problem z głosem ?!?!?! wink
                                        • cathy_bum Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.10, 13:29
                                          Potwierdzam: jestem blondyną obściskującą się z Kas, tą od ekstra policjanta. Dla ułatwienia jeszcze dodam, że tą wariatką, co skakała jak konik polny wte i wewte przez ławki wink Co ja poradzę, że mnie zawsze nosi?? Tańców na stole nie było tylko dlatego, że zabrakło podkładu muzycznego, a Sonia śpiewać nie chciała.
                                          Za to zapakowała 7 sztuk ludu do swojego samochodu i wywiozła nas na dalszą część imprezy, kiedy Lolek dziwnie opustoszał. Kas na moich kolanach wierciła się niemożebnie i chichotała na wszystkich zakrętach... niemniej dojechaliśmy na miejsce, gdzie jeden pan całą noc dmuchał;P

Mam cichą nadzieję, że moja widoczna głupawka nikomu nie dała się zanadto we znaki. Jak ktoś ucierpiał... to musi z tym dalej żyć wink

Fajnie było pogadać, choć nie ze wszystkimi miałam okazję. Mam nadzieję, że będzie szybko okazja, by to nadrobić.
                                          Soniu, publicznie składam Ci pokłony za dowiezienie moich zwłok pod sam dom na drugi koniec Warszawy i zapewnianiu mnie, że "to po drodze".
                                          P.S. Kas - jak piszczą dziewice?????
                                          • cathy_bum Zdjęcia 21.11.10, 13:45
                                            Poza trenowaniem skoków przez ławki, robiłam też zdjęcia. Odgrazałam się, że na facebooku zamieszczę i na pierwszą stronę Gazety wrzucę...
                                            Możecie jednak spać spokojnie (Kas, Ciebie to nie dotyczy!). Jak ktoś zainteresowany dokumentacją, to dawajcie znać na mejla.
                                            • mola1971 Re: Zdjęcia 21.11.10, 13:55
                                              Ja poproszę, stosownego maila już wysłałam wink
                                              I dawaj to Cathy na facebooka big_grin
                                              Niech Kaś drży tongue_out
                                            • sonia_30 Re: Zdjęcia 21.11.10, 17:38
                                              Ja bardzo proszę na gazetowego smile
                                              • jarkoni Re: Zdjęcia 21.11.10, 17:52
                                                Ja też poprosiłem, dostanę? smile
                                                W zamian łódzkie sprzed 3 lat smile
                                                • to.ja.kas Re: Zdjęcia 21.11.10, 18:01
                                                  Ooooo , no nie wiem Jarkni...tu musi byc zgoda wszystkich tongue_out
                                                  • sonia_30 Re: Zdjęcia 21.11.10, 18:04
                                                    Nieobecnym zdjęcia pokażemy na kolejnym spotkaniu smile
                                                  • mola1971 Re: Zdjęcia 21.11.10, 18:06
                                                    O! I to jest dobry pomysł.
                                                    Będą mieli motywację by następnym razem do nas dołączyć smile
                                                  • jarkoni Re: Zdjęcia 21.11.10, 18:23
                                                    Właśnie znalazłem płytkę z imprezy forumowej z 2007, jest Crazy Rabbit, Miś Baskerwill, Z Mazur, Ivone, nawet ja i wiele nieznanych nicków... Ale była impreza, i palić wolno było, i masa tańców, a nad ranem wszyscy mieli oczka jakby mieli po 4 promile...
                                                    Nie chcecie, to nie wysyłajcie, właśnie odmłodziłem się o 3 lata smile
                                                  • mola1971 Re: Zdjęcia 21.11.10, 19:06
                                                    Jarkoni, Ty się nie odmładzaj tylko myśl o tym kiedy nowe spotkanie zorganizujesz smile
                                                  • kasiekgo Re: Zdjęcia 22.11.10, 18:20
                                                    Cathy ja z chęcią zobaczę zdjęcia, bardzo żałuję, że mnie nie było.
                                          • panda_zielona Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.10, 14:38
                                            Cholera,takiego ładnego posta napisałam i mi go wcięłosmile
                                            No więc jeszcze raz.
                                            Witajcie wszyscy!!!Dziękuję wszystkim i każdemu z osobna za miłe przyjęcie,chociaż miałam obawy,że będę trochę jak słoń w składzie porcelany:Myliłam się.Oczywiście nie wszystkich zdążyłam zidentyfikować,a szkoda,bo Krezz bylam bardzo ciekawa.Sonia,Kas,Caty,Mola,Mheda/szkoda,że była tak krótko/,Kajtek,Marcin,Robert -od Kas-niezrzeszony,Obrazo-burca,tyle zamamiętałam.Okazuje się,że świat jest mały i sąsiadów zza miedzy można spotkaćsmile Specjalne podziękowania dla Obrazo-burcy za dostawęsmile
                                            Pomysł z nickami na koszulkach supersmile
                                            • cathy_bum Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.10, 10:56
                                              Panda, teraz już chyba nie będziesz się wahać przed kontaktami bliższego stopnia z forumową zgrają? wink Zwłaszcza, że rzeczywiscie świat okazuje się bardzo mały. A ja Ci bardzo dziękuję za miłe słowa o mojej postrzelonej Małolacie - to tak na gorąco.

Zdjęcia najwcześniej w środę, bo na razie jestem "wyjechana" i z cudzego kompa korzystam. Poza tym muszę przejrzeć spokojnie i material do szantażu wybrać. wink
                                              • sonia_30 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.10, 12:11
                                                Heheheh jak to dobrze że mnie na zdjęciach nie ma smile
                                              • prawie.jak Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.10, 17:39
                                                że świat jest mały to zawsze wiedziałam, ale nie przypuszczałam, że aż tak bardzotongue_out. Panda, mam nadzieję, że będzie jeszcze niejedna okazja do pogadania. Cathy, uważaj, bo ja zacznę piątki dokumentować celem szantażutongue_out. Sonia, wierzę, że szybko uporasz się ze wszystkimi problemami. Kas, możesz mnie dopisać do grona swoich faneksmile. Supremka (chyba) wielkie dzięki za podwiezienie. Mola, wyrazy uznania za cierpliwość w sporządzaniu listy obecnoścismile więcej nicków nie pamiętam więc całej forumowej zgrai dziękuję z baaaardzo wesoły wieczórsmile))
                                                • to.ja.kas Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.10, 21:41
                                                  Prawie.jak...dziekuje i wice wersal smile)))
                                                • mola1971 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.10, 21:58
                                                  Nie ma sprawy, polecam się na przyszłość smile
                                                  Okazało się, że z ilością osób trafiłam w 10 big_grin

Bardzo miło, że byłaś i koniecznie przybywaj na następne spotkanie!
                                                • superemka Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.11.10, 21:14
                                                  Tak, to ja Cię (wiem teraz kogowink) podwoziłam i cała przyjemność po mojej stroniesmile)
                                • obrazo-burca Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.10, 10:41
                                  >cryingjak ktoś ma problemy z iden
                                  > tyfikacją - rozczochrana blondyna, obsciskująca się co chwilę z Kaś wink

Sonia jak Ty byłaś rozczochrana, to jaki Ty musisz mieć fryz jak Ty jesteś uczesana wink
                                  • sonia_30 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.10, 12:10
                                    Taki stan jak uczesana Sonia w przyrodzie nie występuje wink Nie pogadaliśmy cure'cze.
                                    • obrazo-burca Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.10, 12:14
                                      Już się pożaliłem na 2-gim forum, ale co się odwlecze to nie uciecze smile
                                      • jarkoni Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.10, 18:38
                                        Coś mało opowiadacie sad
                                        • mola1971 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.10, 22:01
                                          Jarkoni, a jakich opowieści Ty chciałbyś posłuchać? smile
                                          Trzeba było do nas dotrzeć (lub chociaż brata w zastępstwie przysłać) to miałbyś informacje z pierwszej ręki wink
                                          • jarkoni Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.11.10, 17:57
                                            Po łódzkim spotkaniu było komentarzy na tydzień..
                                            • kajtek03 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.11.10, 20:57
                                              Impreza była przednia. Na następna nie jadę samochodem i rezerwuję czas do rana, bo fajnych knajp jest mnóstwo a w Waszym towarzystwie można spędzić nie jedną noc, ale mnóstwo
                                              • mola1971 Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.11.10, 21:04
                                                Kajtek, skoro znasz w Wawie mnóstwo fajnych knajp to następnym razem zaangażujemy Cię do organizowania imprezy wink
                                                No i może uda mi się z Tobą pogadać bo tą razą jakoś zabrakło czasu uncertain
                                                • to.ja.kas Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.11.10, 22:42
                                                  Jarkoni, malkontencisz smile

Kajtek, my też bylismy wszyscy samochodem....jednym big_grin big_grin big_grin
                                              • superemka Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.11.10, 21:18
                                                Popieram przedmówczynie smile

A co myślicie o klubie, w którym można byłoby też trochę potańczyć??
                                                • to.ja.kas Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.11.10, 21:44
                                                  Myślimy pozytywnie smile
                                                  • jarkoni Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.11.10, 06:25
                                                    Kaś, ja nie malkontenciłem, ja zazdrościłem..
                                                    Zobaczyć ekipę 7 osób w jednym aucie - bezcenne.. smile
                                                  • to.ja.kas Re: Spotkanie Warszawskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.11.10, 23:55
                                                    jarkoni napisał:

> Kaś, ja nie malkontenciłem, ja zazdrościłem..
                                                    > Zobaczyć ekipę 7 osób w jednym aucie - bezcenne.. smile

Oj tak big_grin I chichoczącą jak wiedzmę Sonię która prowadzi i wrzeszczy na mnie "nie chuchaj mi na szybę!!!!"
                                                    big_grin big_grin big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka