Dodaj do ulubionych

forumprawne.org

23.02.11, 18:08
Czy ktokolwiek miał do czynienia z tym forum?
forumprawne.org/
Jakieś opinie, komentarze?
Ja miałem jednorazowe, bardzo nieprzyjemne, ale jeszcze nie chcę o tym pisać..
Znacie takie forum?
Obserwuj wątek
    • ro35 Re: forumprawne.org 23.02.11, 19:00
      chyba najlepsze prawnicze forum,
      moderatorzy starają się pilnować porządku,
      bo tu www.forum.prawnikow.pl/ to wolna amerykanka suspicious
      ale jak się odfiltruje troli, można uzyskać właściwą informację
      • jarkoni Re: forumprawne.org 23.02.11, 19:19
        Widać ja, mimo uprzejmego i niezobowiązującego pytania zostałem uznany za trolla i zbanowany po pierwszym poście, zresztą w mało uprzejmy, żeby nie powiedzieć chamski, sposób..
        Napisałem oficjalnego maila, z czym? Z reklamacją? Z zastrzeżeniami co do sposobu prowadzenia forum? Z żalami swoimi? Wszystko naraz, czekam na odpowiedź.
        O efektach poinformuję..
        • jarkoni Re: forumprawne.org 23.02.11, 19:21
          PS. A wydawało mi się, że po wielu poszukiwaniach i sprawdzaniach wielu forów prawnych trafiłem na najlepsze możliwe.. A tu upsss..
          • nana_nanana Re: forumprawne.org 12.08.16, 23:56
            najlepsze big_grin hahaha wątpię
        • ro35 Re: forumprawne.org 23.02.11, 19:45
          ja akurat się tam nie udzielam, ale czytam interesujące mnie tematy.
          w miarę przestrzegana jest netykieta, bluzgi są wycinane, nie ma "osobistych wycieczek"
          ps.
          trafiłem na twój zmoderowany "reklamujący" wątek suspicious
          trole a w zasadzie psychopaci to na tym drugim forum
    • sonia_30 Re: forumprawne.org 23.02.11, 19:42
      Bardzo sensowne forum.... A że bana dostałeś... hmmmm jeśli w odpowiedzi na prośbę Mayenny chciałeś zaprosić prawnika z forumprawne.org do udzielania się na RiCD, chyba nie jestem zdziwiona. Udzielają bezpłatnych porad tam, dlaczego mieliby to robić tutaj?
      • jarkoni Re: forumprawne.org 24.02.11, 18:53
        A dlaczego ktoś z ich szacownego forum nie mógłby do nas zajrzeć czasami?
        Ale nie w tym rzecz, rzecz w tym, że zostałem zbanowany bez słowa wyjaśnienia.
        Potraktowany jak troll.. Chciałabyś, żeby jakikolwiek prawnik tak Cię potraktował?
        • sinsi Re: forumprawne.org 24.02.11, 20:28
          z regulaminu tamtego forum:

§8a Zabronione jest umieszczania na forum postów, które zawierają propozycję udzielania pomocy prawnej poza forum, jak i postów, z treści których wynika, że użytkownik poszukuje pomocy prawnej poza forum. Powyższy zakaz obejmuje również sygnatury oraz wiadomości prywatne.

może po prostu zanim się gdzieś zaczniesz udzielać, to przeczytaj obowiązujący regulamin a potem dopiero się obrażaj? P:
    • nana_nanana Re: forumprawne.org 12.08.16, 23:55
      ja miałem niekłamaną nieprzyjemność i jedno mogę powiedzieć, że odpowiadający tam uważają się za najmądrzejszych na świecie a to zwykłe jajogłowe burasy. Nieprzyjemni, piszesz na forum, liczysz na człowieka po drugiej stronie a tam maszyna, która ma wkodowane we łbie tylko przepisy i zarzuca cie nimi, bez sądu, bez podstaw, bo według przepisów jesteś złodziej, naciągacz itd. On może cię obrazić bo zrobił to przepisem a ty nie możesz wyrazić swojego zdania bo jesteś troll i łamiesz regulamin. Gorąco nie polecam tego syfu forumprawne.org
      • niunia19851 Re: forumprawne.org 15.08.16, 19:01
        Ja czasem z niego korzystam - jestem zarejestrowana od kilku lat - ale fakt b. mało się udzielam (a raczej nie udzielam tylko pytam) i zawsze odpowiedzi były sensowne. Oczywiście nie każda mi się podobała ale przecież to nie kółko wzajemnej adoracji tylko forum prawne i liczę na konkretne paragrafy itp. .... jeżeli ktoś zostaje "obrażony" przepisem to po prostu działa wbrew niemu .... tam łamania przepisów czy ich naginania się nie pochwala. Ot i tak w sumie powinno być, wolę te forum niż pomoc prawnika w realu, który często mówi to co chcę usłyszeć w danym momencie (już się kiedyś tak naciełam) i nie powiem to forum 2 razy skórę mi uratowało.
      • hateuall Re: forumprawne.org 16.08.16, 17:38
        nie to co tutaj czy na emamie, każdy pocieszy, pogłaszcze i poklepie po pleckach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka