Dodaj do ulubionych

Młodszy partner-dlaczego warto?:)

19.05.11, 10:44
A tak dla równowagismile
Obserwuj wątek
    • blackglass Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 19.05.11, 10:56

Moja kumpela ma młodszego od siebie o 10 lat. Bardzo sobie chwali.
      Przede wszystkim młodsi są w stanie się zmienić i dopasować, chce im się pracować nad sobą.
      I duży plus ze nie są "zdziadziali" wink

Dla przykładu: będąc nad morzem, jest chłodno ale masz ochotę wskoczyć do morza w ubraniu- młodszy wskakuje z tobą, straszy nawet nie zdejmie butów bo boi się, ze się zaziębi wink

To moje osobiste doświadczenia wink
      • ewela1_1 Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 19.05.11, 11:13
        No ładnie! a ja się oglądam za 10 lat starszym, chyba mnie "porypało"wink
    • malgolkab Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 19.05.11, 11:24
      mój młodszy o niecałe 2 lata, nie wiem czy to też się liczy??wink czy chodzi o takich 10 lat młodszychsmile)
      • to.ja.kas Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 19.05.11, 11:31
        Nie wiem dlaczego warto zapytam eks mojego chłopa ona ma takiego młodszego o jakieś 16 lat smile
        • noname2002 Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 19.05.11, 11:35
          Może być młodszy nawet i rok. Pamiętacie ?Kobieta po 25roku życia jest już sflaczała, pomarszczona i sfrustrowana, a jej rówieśnik jest coraz atrakcyjniejszy i młodszy(duchem)smile
        • riki_i Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 20.05.11, 11:40
          o.ja.kas napisała:

> Nie wiem dlaczego warto zapytam eks mojego chłopa ona ma takiego młodszego o ja
          > kieś 16 lat smile

Import z Egiptu czy z Tunezji? smile
      • tiresias Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 19.05.11, 11:34
        niedawno w wątku o 'młodych gąskach' pisano o zaletach młodszej partnerki. o młodym ciele, podatnym na kształtowanie charakterze, itp.
        jednocześnie sugerowano, że mężczyźni wolą te młodsze, bo nie są w stanie sprostać wysokim wymaganiom swoich rówieśnic...
        to może w tym kontekście?
        całuski i papatki
    • maheda Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 19.05.11, 11:33
      Ma plemniki jeszcze bez tylu błędów genetycznych, co równolatek, zatem i dzieci, jeśli się ich nie wyklucza, mają większe szanse urodzić się zdrowe tongue_out
      • tricolour Plemniki produkowane sa na bieżąco... 19.05.11, 11:57
        ... wady genetyczne dotyczą ich w mniejszym stopniu niż komórek jajowych całe dziesięciolecia poddawanych wpływom środowiska i czkającym na zapłodnienie. Np. testy na trisomię zależą głownie do wieku kobiety.
        • maheda Niestety, Tri, to, co napisałam, to prawda. 19.05.11, 12:30
          Właśnie dlatego, że są produkowane na bieżąco, mają z wiekiem coraz więcej błędów.

Polecam artykuł:
          www.medserwis.pl/?p=4097,1622,10
          • scibor3 Re: Niestety, Tri, to, co napisałam, to prawda. 20.05.11, 12:39
            Ten który cię uczył biologii powinien ci zwrócić pieniądze.
            • maheda Ale znaczy, że komu 20.05.11, 12:45
              tej pani, która przeprowadziła eksperyment?
        • triss_merigold6 Re: Plemniki produkowane sa na bieżąco... 19.05.11, 18:14
          Ale podeszły wiek ojca zwiększa ryzyko autyzmu u dziecka.
          • scibor3 Re: Plemniki produkowane sa na bieżąco... 20.05.11, 12:38
            Jak na razie, to są badania oparte na statystyce a nie wskazanie konkretnej przyczyny, więc nie wiadomo czy to jest korelacja czy koincydencja.
            • maheda O, to całkiem, jak ze spadaniem owoców z drzewa 20.05.11, 12:55
              Czyli dopóki nie odkryto powodu, dla którego zawsze spadają w dół zamiast na ukos, to nie wiadomo było, czy to korelacja, czy też koincydencja.
              Urocze.
    • piotr-wwa Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 19.05.11, 11:49
      Ja odpowiem może troszkę inaczej - dlaczego młodszy się decyduje na starszą:
      - wie czego chce - taka kobieta przede wszystkim szuka faceta dla związku, a nie żeby się nim pobawić.
      - modzi chcą być postrzegani dorosło - taka partnerka im to umożliwia
      - starsza jest bardziej kobieca od tej młodszej, a duchem jeżeli młoda, to można tak samo dobrze się bawić jak z młodszą.
      To z takich poważniejszych argumentów, są jeszcze takie na wpół żartem, ale też mają coś w sobie:
      - doświadczenie - można się czegoś nauczyć?

Mi osobiście lepiej się rozmawia ze starszymi (nie tylko kobietami). Wiadomo jest kiedy się żartuje, a kiedy rozmawia poważnie. Jakoś bardziej naturalnie się czuję.

• blackglass Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 19.05.11, 11:57
        noname2002 napisała:
        > Może być młodszy nawet i rok. Pamiętacie ?Kobieta po 25roku życia jest już sfla
        > czała, pomarszczona i sfrustrowana, a jej rówieśnik jest coraz atrakcyjniejszy
        > i młodszy(duchem)smile

Przepraszam ale oplułam ze śmiechu monitor jak to czytałam smile
      • nangaparbat3 Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 19.05.11, 23:31
        dlaczego młodszy się decyduje na starszą:
        > - wie czego chce - taka kobieta przede wszystkim szuka faceta dla związku, a n
        > ie żeby się nim pobawić.
        Eeeeee.....
        • nowel1 Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 20.05.11, 08:51
          nangaparbat3 napisała:

> Eeeeee.....

Dokładnie coś w tym stylu chcialam napisać, Nanga smile))
    • zabelina Osobiście preferuję równolatków:) n/t 19.05.11, 14:01

• limonka69 Młodszy partner-dlaczego warto?:) 19.05.11, 15:27
      Po prostu im częściej i łatwiej staje
      • ewela1_1 Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 19.05.11, 17:45
        hehe, nie wiem jak to jest mozliwe, ale za kazdym razem gdy wchodzę poczytać to forum mam niezły ubawbig_grin. Oczywiscie bez ironii(Bron Boze!)smile
    • triss_merigold6 Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 19.05.11, 18:17
      Zawsze preferowałam rówieśników, aktualny jest młodszy o rok. Nie bardzo wiem co mogłabym robić z gościem kilkanaście lat starszym tj. po 50-tce., wydolność, kondycja i estetyka jednak słabsze zdecydowanie.
      • jarkoni Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 19.05.11, 18:46
        Młodsi są fajowi, szczególnie ci dużo młodsi..
        Można ich zostawić w domu przy strzelankowej grze komputerowej, albo wypuścić na przepustkę do dyskoteki.
        A same szur szur do biblioteki, albo do lekarza..
        • szizumami Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 19.05.11, 19:08
          amoże byc i tak
          --szur,szur--na drugi etat--bo młody ma achcianki i lubi być miłym utrzymankiem

• errormix Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 19.05.11, 19:45
          jarkoni napisał:

> A same szur szur do biblioteki, albo do lekarza..

Albo do kościoła.
          • triss_merigold6 Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 19.05.11, 19:50
            Poczuliście się urażeni czy co?
            Lubię ładnie zbudowanych, jurnych, szczupłych mężczyzn (nie wymieniając innych zalet), zawsze lubiłam. Na młodszych miałam fazę przed 30-tką, najmłodsze przelotne chłopię miało 17 lat - czułam się jak Mrs. Robinson. P
        • rubarom Panie Jarkoni... 19.05.11, 21:31
          jarkoni napisał:

> Młodsi są fajowi, szczególnie ci dużo młodsi..
          > Można ich zostawić w domu przy strzelankowej grze komputerowej, albo wypuścić n
          > a przepustkę do dyskoteki.
          > A same szur szur do biblioteki, albo do lekarza.

Powyższe (choć celowo przekoloryzowane i pełne ironii) dotyczy w równym stopniu układu
          młoda dziewczyna - starszy partner.
          Słowa pana Jarkoniego to typowa wypowiedź faceta o urażonej ambicji - faceta, któremu w głowie się nie mieści, że kobiety ośmielają sie oceniać ród męski tymi samymi kategoriami, co oni kobiety.
    • mola1971 Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 19.05.11, 20:34
      Ale o ile lat młodszy? Bo ja ostatnio miałam zaproszenie na kawę od takiego o 15 lat ode mnie młodszego big_grin Nie skorzystałam choć ciacho z niego nieziemskie. Ale co z tego skoro ja w nim syna (znaczy dziecko) a nie mężczyznę widzę uncertain
    • ewela1_1 Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 19.05.11, 20:42
      A ja napiszę jeszcze inaczej- duzo młodych mężczyzn cechuje seksualna fascynacja starszymi kobietami. Ja tam w sumie "stara" bardzo nie jestem, ale zauważyłam z doswiadczenia i z obserwacjismile.

P.S. Nie skorzystałamsmile.
    • xciekawax Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 19.05.11, 21:17
      ja co prawda jestem z o dwa lata i piec miesiecy (tylko) mlodszym, ale osobiscie imponuje mi energia, pomyslowosc, ciekawosc zycia, ciekawosc aby eksperymentowac, poznawac nowe miejsca, robic cos nowego. W dodatku docenia to jezeli pokaze mu cos nowego (restauracjie, Opere, nowe miejsce) zamiast minimalizowac to (jak moj ex robil). Mlodych meskosc i ego nie jest zagrozona przez niezalezne kobiety. A dla wielu starszych facetow - niestety jest.

No i ta chec aby sprawiac mi przyjemnosc...... nie ma nic bardziej pociagajacego. No moze tylko te boskie cialo wink
    • rubarom Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 19.05.11, 21:34
      Ma ładne ciało, świetną kondycję i duże możliwości (w wiadomym aspekcie).
      • jarkoni Rubarom (płeć nieznana) 20.05.11, 13:39
        rubarom napisała:

> Ma ładne ciało, świetną kondycję i duże możliwości (w wiadomym aspekcie).

40-latek może mieć i świetne ciało i świetną kondycję, a w wiadomym aspekcie nie tylko duże możliwości, ale i masę doświadczenia (czyt: nie jest 30-sekundowcem)
        • malwina654 Re: Rubarom (płeć nieznana) 20.05.11, 16:16
          jarkoni napisał:

>
          > 40-latek może mieć i świetne ciało i świetną kondycję,

"moze miec" - to nie jest koncert zyczensmile

a w wiadomym aspekcie ni
          > e tylko duże możliwości, ale i masę doświadczenia (czyt: nie jest 30-sekundowce
          > m)

Co prawda to prawda z tymi 30 sekundami. Na szczescie z mlodym na drugi, trzeci, czwarty, i piaty raz nie trzeba czekac kwadransami albo i dniamismile
        • rubarom Do Jarkoniego 20.05.11, 18:03
          Problem w tytule wątku był ogólny, ogólna była też moja odpowiedź.
          Co do „płeć nieznana”, to domyślam się, do czego pijesz. Założyłam konto już dawno, i właściwie tylko dlatego, że mój mąż chciał się wypowiedzieć w jakimś temacie z forum, o czym mu akurat czytałam. Najpierw parę razy wypowiadał się, choć b. rzadko, potem już właściwie zostałam tylko ja. Kwestia „płeć nieznana” może dotyczyć zatem tylko wcześniejszych wpisów (łatwo ją jednak rozpoznać po końcówce czasownika...).
          Nie chciało mi się - i nie chce - likwidować loginu tylko dlatego, że nie pasuje bezwzglednie do zasady „jeden do jednego”.
          Pozdrawiam szanownego admina
          R., i z pewnością kobieta

• heksa_2 Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 19.05.11, 22:21
      Mozna się podzielić doświadczeniem życiowymwink
      I jest się wtedy na bieżąco z trendami.
    • demon_hrabiego Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 19.05.11, 22:56
      Może także dlatego, że mężczyźni z reguły żyją krócej.
      Mam wrażenie, że mojej pannie koleżanki czasem zazdroszczą, że jest z parę lat młodszym facetem. Najzabawniejsze, że to ona ma w tym związku większy apetyt na ślub, dziecko, budowanie domu i całej otoczki, a ja czuję się wypalony. Wcześniej miałem przygodę z dziewczyną o kilka lat młodszą, dwudziestolatką - swoją drogą było bardzo miło i energetycznie, ale przewaga była zbyt druzgocąca, na dłuższą metę nie zdzierżyłbym tej asymetrii.
    • malwina654 Re: brak kredytów n/t 20.05.11, 07:24
      • ladyhawke12 metryka 20.05.11, 12:05
        Moim zdaniem istnieje metryka ciała i metryka ducha, czasem te metryki sie zgrywaja czasem jest pomieszanie. Widziałam juz facetów i kobiety lat od 17 wzwyż zaniedbanych i szurających nogami jak 70-cio latki, i znam parę 50-cio latków wzwyz z niesamowita energia pasjami no i z ciałkiem takim ze tylko patrzec i podziwiać, pisze tym razem o samych facetach. Co do kobiet kobiety bardziej o siebie dbaja, strają sie byc atrakcyjne w każdym wieku, dlatego często jest tak że wiek metrykalny ni jak ma sie do wieku wizualnego i mentalnego, są poprostu piekne zadbane i do tego pelne energi gotowe na wyzwania, i wiedzace czego chcą, a taka kobieta imponuje mlodszym, bo jak ja zdabedzie to jak puchar mistrzostw świata, a z latwa 17-stka to jak puchar podwórka ( cytat kumpla).
        • szizumami Re: metryka 20.05.11, 12:28
          potwierdzam lady!

wczoraj masowałam całkiem apetycznego pana kolo 70 tki...

a i dużo młodych nic ze sobą nie robi ..a powinni

• anbale Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 20.05.11, 14:14
      Młodszy partner nie jest dla kobiety, która operuje jedynie stereotypami, jak również dla tej, która będzie się w nocy zrywać się z krzykiem, że łamie ogólnie przyjęte normy obyczajowe i nie przeistoczyła się, jak trzeba, w szacowną matronę...
      Jak również nie dla tej zasiedziałej w ciepłym grajdołku życiowego dorobku.
      Jednym słowem młodszy partner zmusza do poszerzenia horyzontów.
      Jak również ma wiele innych zalet smile
      • jarkoni Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 20.05.11, 15:35
        anbale napisała:

"młodszy partner zmusza do poszerzenia horyzontów."

Oj zmusza, zmusza.. smile
        Trza go nauczyć,że istnieje inny rodzaj pożywienia poza McDonaldem, trza mu uświadomić, że komputer może też służyć do innych celów poza Mortal Kombat czy inny Counter Strike.. Z klapą od sedesu będzie spoko, każdy się w swoim czasie nauczył.. Trochę gorzej będzie z tłumaczeniem różnic między operą, operetką, operacją i grą Operation Flashpoint.. Teatr raczej łyknie, ale trza go będzie namówić na zdjęcie bluzy z kapturem, niezabieranie szalika w barwach teatru, tudzież rac.. Do kina raczej pójdzie, na początku repertuar się nie będzie zgrywał, ale spoko.. Filharmonii raczej nie proponuję, nie ma nawet żadnej strzelanej gry z "philharmonic" w nazwie.. Książki jakoś łyknie, ale radzę zacząć od komiksów, potem przejść do cienkich, ale z obrazkami.. Nie warto od razu tłumaczyć różnic między Chopinem, Schopenhauerem a szopenfeldziarzem, bo się pogubi..

"Jak również ma wiele innych zalet smile"

Rozumiem ten uśmieszek na końcu..
        Potrafi rozbawić towarzystwo (nie powiem jak), seks kończy z dokładnością stopera jak w biegu na 200 metrów, jak się nie skupi to przedłuży do 200 metrów przez płotki.. Nauczony już zakładać krawat, ale jeszcze nie wiązać, już nie zmusza partnerki do noszenia dresu..
        Marzy o sportowym autku lub motorku.. Non stop chce do pubu albo na jakiekolwiek imprezy, tam jest duszą towarzystwa wśód kumpli i kumpelek, potrafi rozbawić byle czym, nawet puszczeniem..(ups, miałem nie mówić)..

Czekam na gromy..
        Ale skoro w "młodych gąskach" takie były, to czemu nie tu.. smile
        • anbale Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 20.05.11, 15:51
          Ależ ja nie miałam na myśli chłopca z gimnazjum :]
          Aż tak niekonwencjonalna nie jestem...
        • noname2002 Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 20.05.11, 16:05
          Oj, Jarkoni, zapomniałeś dodać, że na randce postawi co najwyżej herbatę bez cukru, a dojrzały mężczyzna po operze zabierze na sushismilesmilesmile
          • jarkoni Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 20.05.11, 17:22
            Wcale nie o to mi chodziło...
            Nie o kasę tu chodzi
            • xciekawax Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 20.05.11, 21:09
              Jarkoni, chyba nutka zazdrosci w Tobie jest, co? wink
              • marta.lang Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 22.05.11, 07:29
                Jarkoni to nie gromy ale młodsi faceci też są bogaci
                Trzeba szukać takich z bogatych rodzin. Mają wszystko : kupione mieszkanie przez rodziców, samochód, kończą lub ukończyli niezłe kierunki na studiach, odebrali staranne wychowanie i nie pierdzą w towarzystwie ani nie dłubią w nosie
                To są inteligentni mężczyzni
                Przyszli piloci, inżynierowie, prawnicy itd
                Mają swoje zainteresowania i przemyślenia , są ciekawi kobiet
                To jest też wyzwanie dla kobiety aby zainteresować takiego faceta i utrzymać go możliwie długo (jak się chce)
                Oczywiście ja np czułam się skrępowana facetem 26-30 lat ale oni mną wcale.
                Ostatecznie mam faceta trochę przed 40tką i jest ok
    • marcepanna Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 21.05.11, 18:30
      Są to faceci odważni, samodzielni, niezależni, o otwartych umysłach.
      Pozornie niepoważni i szaleni ale kiedy trzeba skoncentrowani na kobiecie i bardzo jej oddani.
      Są radośni bardzo.
      Trzeba niestety z takimi wkalkulować że być może kiedyś odejdzie -)))

Ale kiedyś może nie być bo można już być wyautowanym z życia więc ja zaryzykowałam i jestem bardzo zadowolona
    • ona_37 Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 21.05.11, 21:58
      Wiadomo ,że chodzi tylko o sex bez zobowiązań .
      Dlatego dla niektórych nie ważne z kim i ile ma lat .
      Wspólna przyszłość z partnerem i o 7...10 lat starszej kobiecie jest nierealna chyba, że z czysto "technicznych" powodów taki związek może przetrwać.`
    • der1974 Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 22.05.11, 00:55
      Ja mam starszą żonę. Jest dla mnie wzorem radości i młodości ducha. Nigdy nie marudzi, z zadowoleniem jeździ ze mną rowerem, wskakuje w auto i daje się zawieźć ni stąd ni z owąd do Austrii na narty, gania ze mną po górach. Szczerze mówiąc ma kondycję lepszą ode mnie. Jest osobą poważną, dojrzałym partnerem, na którego zawsze mogę liczyć. Osobą, która potrafi pokazac mi spojrzenie na świat mądrzejsze od mojego. Dba o mnie i stara się troszczyć. Dokładnie tak jak ja o nią.

Nie czuję tej różnicy wieku. Od dawna nie przychodzi mi do głowy - ojej mam starszą żonę. Umiem być dla niej wzorem, szefem który decyduje, autorytetem w wielu dziedzinach. Podobnie jak ona dla mnie w wielu sprawach jest guru.

Kompletnie nie rozumiem, jak wiek ma definiować związek, podobnie jak wiek ma wyznaczać zadowolenie z seksu. Kolega Jarkoni jest niezadowolony, kiedy kobiety piszą, że młodszy partner jest lepszym kochankiem. Pozwolę sobie nie komentować smile
      • jarkoni Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 22.05.11, 06:23
        Ależ Der, ta przejaskrawiona ironia była tylko odpowiedzią na wątek "doświadczony mężczyzna i młoda gąska"..
        Nie wolno uogólniać i ulegać stereotypom, co niektórzy chcieli tu zrobić.
        Nie każdy młodszy facet łazi w bluzie w kapturkiem i tylko gra w strzelanki na komputerze..
        Nie każda młodsza kobieta jest "gąską", która poleciała li tylko na kasę starszego od niej faceta..
        Tylko tyle chciałem powiedzieć.
        Stereotyp związków z różnicą wieku, gdzie jedna ze stron funkcjonuje w takim związku tylko dla własnych egoistycznych korzyści, wypalił się już dawno temu. Nie wszyscy to zauważyli..
        Może i istnieją takie związki, ale na krótką metę. Na dłużej jest jasny i klarowny układ - albo się kochamy, szanujemy, rozumiemy, mamy podobne poglądy, bawią nas podobne rzeczy.. Albo nie.. I różnica wieku nie tu nic do tego..
        • pandora81 Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 22.05.11, 08:48
          Młodszemu facetowi się chce np: iść na rower, basen, ściankę wspinaczkową, do knajpy, na jeden dzień nad morze i w milion innych miejsc. Wyciągnąć starszego faceta na jakieś szaleństwa jest niezwykle trudno uncertain
      • ona_37 Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 22.05.11, 15:18
        der1974 napisał:

> Ja mam starszą żonę......
        nie napisałeś ile jest od ciebie starszawink i jak wynika z tekstu, potrzebowałeś "stera" pod każdym względem.
        Ale tak poważnie to lepiej mieć dużo młodszą żonę niż męża.
        Przychodzi taki etap w życiu ,że chciałaby się młodszą /ego bo jest się w sile wieku.
        I o tym czy był to dobry wybór , możecie powiedzieć za ładnych parę lat.
        Kobiety szybciej się starzeją niż mężczyźni i z czasem ta różnica jest bardzo widoczna.
        Niektóre watki mówią o aktywnym spędzaniu czasu:góry, narty ,basen,rower podróże ale kiedyś ta starsza żona , mąż czy partner będą potrzebowali spokoju i co wtedy zrobi ta druga strona kiedy nadal będzie potrzebowała aktywnie spędzać czas zostawi ją, jego w ciepłych kapciach przy piecuwink
        To tylko moje obserwacje z otoczenia nikt nie musi się ze mną zgadzać.
    • gazeta_mi_placi Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 22.05.11, 10:13
      Młode ciałko, większa płodność niż u np. 40-latki jeżeli planuje się jeszcze dzieci to ważne, większy luz, świeżość itp.
      • marcepanna Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 22.05.11, 10:26
        Gazeta Tobie coś na mózg się rzuca chyba płodność....

W Polsce panowie chcą tak nagminnie wychowywać tuziny dzieciarni?

Widzę że masz przewagę estrogenów nad progesteronami dzisiaj
        • anbale Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 22.05.11, 18:56
          Jak również mogłaby się zdziwić, dowiadując się, że istnieją mężczyźni czujący ulgę, że nie obcują z kobietą z "jazdą na dzidziusia"...
      • szizumami Re: Młodszy partner-dlaczego warto?:) 22.05.11, 18:25
        zdiwiłby sie niejeden--gdyby miał dostep do kart ginekologicznych przychodni-
        ile młodych ma problem z zajściem w ciąze
        i ile 40 latek musi bardzo uważać by nie zajść w ciąże-bo w domu juz enough!

stary ,a 40tka---to naprawde śmieszne stwierdzenie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka