aalinka 08.08.11, 14:30 Witam proszę o informacje o dobrych adwokatach w Warszawie, sprawa rozwodowa+ alimenty. Ktoś ma kogoś sprawdzonego? Proszę o info Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliza.f Re: POMOCY!!! Adwokat Warszawa 10.08.11, 17:53 Z całą odpowiedzialnością polecam Adwokat Ewę Porycką (606 644 666) z Kancelarii Adwokackiej przy ulicy Wilczej 44 lok. 1. Bardzo profesjonalna, skuteczna i uczciwa. Już na pierwszym terminie rozprawy miałam zabezpieczone alimenty dla mnie i dla dzieci. Z resztą sprawa wbrew wcześniejszym przewidywaniom zakończyła się szybko i z takim wynikiem jakiego nawet nie przewidywałam. Dodatkowo jest to osoba ciepła i ujmująca swoją osobowością. Szczerze polecam! Odpowiedz Link
aalinka Re: POMOCY!!! Adwokat Warszawa 16.08.11, 13:58 Witam serdecznie dziękuję i proszę jeszcze czy ta Pani mecenas jest bardzo droga? oczywiście zawsze te koszty inaczej wyglądają, ale w przybliżeniu? Mnie na przykład jeden adwokat powiedział 5 tys. zł. za dwie sprawy(bez orzekania o winie) Odpowiedz Link
eliza.f Re: POMOCY!!! Adwokat Warszawa 20.08.11, 10:38 Pani mecenas jest bardzo elastyczna, więc myślę, że spokojnie będzie mogła Pani z nią ponegocjować. Nie chcę "rzucać" kwotami, bo każda sprawa jest nieco inna, ale honorarium dla Pani mecenas przy mojej sprawie było niższe niż to, które Pani podała. Najlepiej będzie po prostu zadzwonić i o wszystko wypytać Panią mecenas. Powodzenia! Odpowiedz Link