15.12.12, 22:43
po rozprawie o alimenty przyjdzie pocztą? Czy mam sama udać się do sądu? Jest płatny czy nie?
Sędzina poinstruowała mnie tylko w kwestii tytułu wykonawczego a nie wiem jaka jest procedura sądu. Dajcie znać, póki jestem na L4 to bym tę sprawę załatwiła.
Obserwuj wątek
    • mysz1978 Re: Czy wyrok 15.12.12, 22:57
      ponoc jak sa orzeczone alimenty to wyrok przychodzi poczta. Ja tak mialam w przypadku wyroku o rozwod gdzie byly tez orzeczone alimenty. o ale co z tego, skoro byl tam "blad drukarski" i odeslalam no i juz kolejny raz nie dostalam big_grin Moze uznali ze skoro sprawa jest w apelacji to nie oplaca sie slac mi ponownie. Miejmy nadzieje ze po apelacji dostane juz bez bledow.
      • inna_nowa_ja Re: Czy wyrok 15.12.12, 23:06
        zadzwonie w poniedziałek do Pruszkowa. Znowu kuźwa mam zapalenie płuc(: a już myślałam, że trochę lepiej, no cóż za młodu latałam do roboty chora i w końcu samo przechodziło, starość nie radość. Plus jest taki że nie kibluje w szpitalu a i tak ominął mnie wątek o facetachwink Fajnie sobie pooglądać.
        • logicman Re: Czy wyrok 16.12.12, 04:24
          Jak masz zapalenie płuc to lepiej leż w łóżku i nigdzie nie biegaj po sądach.
    • bylemrogaczem Re: Czy wyrok 15.12.12, 23:53
      jeśli miałaś pełnomocnika to przyjdzie do niego a jeśli nie to do Ciebie pocztą powinni przysłać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka