Dodaj do ulubionych

Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Kato?

21.02.13, 22:29
Bo może trzeba kobietę pocieszyć?
Obserwuj wątek
    • kaswei Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 22.02.13, 16:10
      Ja bym bardzo chciała - choc z reguly jak jak mi zalezy to zawsze cos innego wyskoczysmile
      • ewela1_1 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 22.02.13, 16:55
        Ja w razie czego się piszę, jak również nic nie wyskoczy...

-------------
        "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa

"Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą"
        • mysz1978 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 22.02.13, 17:08
          ech... moze i ja sie skusze i przybede smile
          a kiedy?????????????? bo miejsce to samo co zawsze????
    • heksa_2 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 22.02.13, 19:24
      Miejsce to samo, chodź ostatnio z kobietą prawie zamarzłyśmy. To może zaproponujcie termin, bo ja w zasadzie nie mam preferencji.
      • blue_ania37 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 22.02.13, 20:10
        Dzwońcie Hanyski i Góralki do kobiety bo źle z nią.
        A
        • babag Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 22.02.13, 22:13
          Niestety numer telefonu Marty który mam, jest już nieaktualny sad
          • heksa_2 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 22.02.13, 22:25
            Też się przekopałam przez sterty papierów, żeby odszukać numer, bo po utopieniu komórki straciłam bazę danych, znalazłam i jest nieaktulny. Kobieto, przeczekaj, proszę.
            • kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 12.02.14, 22:55
              Jestem.
              I KONIECZNIE chcę się spotkać w WAMI. Liczę na pocieszenie. Znowu się posypało choć było już dobrze ( bo była praca, starczało na opłaty, na jedzenie, na ciuch dla Młodszego).
              Spotkajmy się tak jak zawsze.
    • heksa_2 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 12.02.14, 23:28
      Super. Jestem za.
      • kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 13.02.14, 09:49
        To może 21.02- piatek, g. 18, Kato?
        To byłoby dobre spotkanie bo 22.02 mam imieniny więc poplotkujemysmile)
        • ewela1_1 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 13.02.14, 20:10
          Zrobie tak, zeby mi pasowało smile

-------------
          "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa

• heksa_2 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 13.02.14, 21:10
          Ok. Mnie pasi.
          • kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 13.02.14, 21:17
            To jesteśmy już trzy.smile)
            Babag nie da rady.
            Która jeszcze?
            • eluthiena Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 14.02.14, 17:13
              To może ja się nieśmiało wproszę?.....
              • kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 15.02.14, 05:38
                Eluthiena, serdecznie zapraszamy. jeszcze z nami się nie spotkalaś. Super będzie, bo ZAWSZE tak jest.

Przeważnie widzimy się w centrum Kato, w Gaudi, ale tam ostatnim razem z Heksą zmarzłyśmy na kość (awaria ogrzewania),a nie chciałyśmy zmieniać lokalu bo miałyśmy nadzieję że ktoś jeszcze dołączy.
                Miejsce dokładnie ustalimy. Heksa, rozejrzyj się ( NIEDROGO i przyjemnie by było).
                • kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 17.02.14, 09:43
                  Dziewczyny, to może zamiast w Gaudim to może Galeria Katowicka?? tam są chyba ze 2 lub 3 kawiarnie? No nie wiem.
                  Heksa, Ty się bardziej orientujesz gdzie możemy w spokoju poplotkować. Daj jakąś propozycję.
                  M.
                  • ewela1_1 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 17.02.14, 12:06
                    Z chęcią zobaczę jak jest w tej Galerii Katowickiej, jeszcze nie miałam okazji tam być.
                    -------------

• 2traktory Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 19.02.14, 21:01
                  i ja chętnie dołączę. Można?
                  • kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 20.02.14, 06:08
                    Pewnie, że można.
                    Jeszcze z nami nie piłaś gorącej czekolady. Supersmile)

• kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 20.02.14, 09:48
                      Nasze spotkanie (kolejne) już jutro.
                      Podsumowując:
                      21.02.2014
                      g 18.00 - bez spóźnień!!
                      Kawiarnia Starbugs-na parterze

Do zobaczenia

ps macie namiary do kaswei?
                      • ewela1_1 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 20.02.14, 11:28
                        Obecna smile

-------------

• heksa_2 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 20.02.14, 12:44
                          Obecna.
                          • kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 20.02.14, 20:10
                            Obecna. smile)
                    • 2traktory Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 21.02.14, 05:13
                      A po czym poznaje się bandę rozwódek? smile
                      • kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 21.02.14, 05:31
                        Kochana, gwarantuję że poznasz..smile)
                        Pamiętam, że przy pierwszym organizowanym spotkaniu umówionym znakiem sygnał była "Angora" na stoliku. I która ją widziała podchodzila do stolika.

Ale ok. Skoro nie wiemy jak wyglądasz to na stoliku bedze lezała ulotka reklamowa (gazetka) jakiegoś sklepu.

Do zobaczenia
                        • ewela1_1 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 21.02.14, 10:59
                          Dla lepszego rozpoznania. Ja będę miała kremową bluzkę i ciemne dżinsy/rurki. smile
                          -------------

• kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 21.02.14, 11:41
                            Dla lepszego rozpoznania. Ja będę miała brązowe kozaki i brązową torebkę.
                            Na ustach błyszczyksmile)
                            • kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 21.02.14, 21:50
                              Melduję bezpieczny powrót do domu.
                              Heksa, Ewela, 2traktory - dziękuje za miło spędzony czas.

ps. niedługo powtórka z babskiego spotkaniasmile)
                              ps2. eluthiena niestety nie dotarła ( choć widziałyśmy krążącą nieśmiało kobietę, nawet machałysmy ulotką..zagadką będzie czy to była Ona)
                              • heksa_2 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 21.02.14, 21:51
                                Dzięki dziewczyny za miłe spotkanie. Fajnie Was widziec w dobrej formie.
                                • 2traktory Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 23.02.14, 10:36
                                  I ja dziękuję za spotkanie. Niezmiernie miło było Was poznać.
                                  • ewela1_1 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 23.02.14, 19:31
                                    Ja równiez dziekuje smile

-------------

• kobieta-000 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 23.02.14, 21:30
                                      I ja rownież.
                                      Ewela, rzeczywiście "miałaś" kremową bluzkę..no nooosmile) Cię heksa podsumowała..

dziewczyny, do następnego razu..
                                      • ewela1_1 Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 24.02.14, 08:43
                                        Oj tam, oj tam tongue_out.

Beż, krem...są do siebie podobne smile Do następnego... smile
                                        -------------

• 2traktory Re: Hanyski i Gorolki, może jakieś spotkanie w Ka 24.02.14, 10:06
                                          Już sama nie wiem, po czym Was poznałam: po błyszczyku, kozakach, beżowej bluzce, czy "gazetce ze sklepu" smile))
                                          • eluthiena cholera jasna 25.02.14, 12:06
                                            wyobraźcie sobie że normalnie przeoczyłam to spotkanie, miałam takie zamieszanie ostatnie parę dni, cały weekend w pracy i w ogóle tu nie wchodziłamsad((( Jakoś mi się chyba wydawalo, że ta data spotkania odleglejszasad((( Bardzo Was przepraszam i mam nadzieję że spotkanie powtórzycie, proponuję może wino zamiast gorącej czekoladywink
                                            • kobieta-000 Re: cholera jasna 25.02.14, 19:17
                                              Eluthiena, a my myslalłsmy żeTy to taka babka, która krążyła, stała, rozglądała się i zasiadła sama przy stoliku..
                                              A wiesz że ja nawet machałam w górze umówionym znakiem sygnał, tzn ulotką.??smile)

Koniecznie musisz zapisać sobie w terminarzu następny termin spotkania.
                                              ..hmm..wino.. a jeszcze jak powiesz: portugalskie czerwone półwytrawne.. ehh cała w to wchodzę..
                                              ps. a gorąca czekolada była pychotka. Duża filiżanka, bita śmietana. Ojjj poszło nam w biodra.. Trzeba było nastąpnie w/w spalać..
                                              • ewela1_1 Re: cholera jasna 25.02.14, 19:25
                                                Wino, wino....smile Jak bedzie wino to Marta jedziemy tą "D", przynajmniej już nie bedę krążyła jak UFO po parkingu big_grin

-------------

• 2traktory Re: cholera jasna 26.02.14, 06:09
                                                  Jak będzie wino, to po ewelę, kobietę i mnie przyjedzie szofer smile
                                                  Ja bladego pojęcia nie mam jak się miejską komunikacją za granicę jeździ.
                                                  • ewela1_1 Re: cholera jasna 26.02.14, 10:45
                                                    Ha ha smile Dobrze, że "zagramanice" paszport już nie obowiązuje, wystarczy bilet smile Wiem, ze z centrum D.G. na pewno się jeździ autokarem(?) "D" i autobusami zaczynającymi się cyfrą"8...", z 10 lat albo wiecej nie jechalam autobusem, pewnie od razu przypomniałyby mi się okres szkoły średniej. To były czasy wink
                                                    -------------

• kobieta-000 Re: cholera jasna 26.02.14, 21:43
                                                    ja mam pomysl ( ewela, rozmawialyśmy o tym wracając samochodem): nas z DG sztuk 3, a Heska sztuk 1. Wie jeśli nie w DG to moze bedziemy się spotykac w polowie drogi czyli w SC np CH Plaza. Tam też są przyjemne miejsca do plotek. Prosty dojazd. Samo centrum SC.
                                                  • ewela1_1 Re: cholera jasna 28.02.14, 08:02
                                                    Jestem oczywiście za, dla mnie bardzo ok. To musimy ustalić kolejne spotkanie smile, Eluthiena mam nadzieję, że też się pojawi smile
                                                    -------------

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka