07.11.13, 18:30
Dowiedziałem sie ze moja żona w trakcie studiów miała romans z wykładowca. Teraz twierdzi ze wykorzystał fakt ze sie obawiała ze nie zda egzaminów. Ten palant jest prokuratorem w stanie spoczynku z dużymi koneksjami. Co teraz z tym fantem zrobić? Dac mu w pysk?, nie ma sensu po co mam sie pózniej z jego koleżkami ciagać po sadach. Prosze o radę
Obserwuj wątek
    • gustavo.fring Re: Zdrada 07.11.13, 18:36
      Jeśli nadużył uprawnień, to zgłosić sprawę prokuraturze.

No chyba, że jednak nie nadużył, no to wtedy chyba źle adresujesz żale.
    • triss_merigold6 Re: Zdrada 07.11.13, 19:02
      A ile lat temu to było? Jak fefnaście to daj sobie spokój, już Cię chyba rogi nie uwierają.
    • mayenna Re: Zdrada 07.11.13, 19:03
      Dawno to było?
      Czemu chcesz bić obcego człowieka? Zonę tez tak potraktowałeś? Bo to ona ci ślubowała wierność, nie pan prokurator w stanie spoczynku.
    • kami_hope Re: Zdrada 07.11.13, 19:32
      Jesli to byl romans, to pretensje mozesz miec do zony i z nia rozwiazywac problemy.
      Jesli zona padla ofiara molestowania, badz dla niej wsparciem. Niech zglosi sprawe, itd.
      Dawanie komukolwiek w pysk jest najgorszym rozwiazaniem.

P.S. Romans, a molestowanie to zupelnie rozne sprawy!
      • triss_merigold6 Re: Zdrada 07.11.13, 19:44
        Aha. I żona powie, że X lat temu dała wykładowcy d..y za zdanie egzaminu. I jak sądzisz, co zrobi prokurator oprócz zabicia pani śmiechem?
        • kami_hope Re: Zdrada 07.11.13, 19:49
          smile
    • zawszekacperek Re: Zdrada 07.11.13, 20:33
      Zdarza się tak. Gogol opisał taki przypadek. Cytuję:

Jeden tam tylko jest porządny człowiek – prokurator, ale i ten, prawdę mówiąc – świnia.

Kacperek
      • yoma Re: Zdrada 07.11.13, 20:45
        Kacperek, lubię cię smile
    • dreemcatcher Re: Zdrada 08.11.13, 09:33
      biedna żona musiała się oddać żeby zdać egzaminy , takie poświęcenie dla rodziny . Ale zdała te egzaminy czy ją uwalił bo była słaba w łóżku?
      Powinna być szczęśliwa ze to ją wlasnie wykładowca wybrał , no chyab ze to był buhaj i wiele u niego tak zaliczało.
    • mulka Re: Zdrada 08.11.13, 17:52
      ja.10 napisał:

> Co teraz z tym fantem zrobić? Dac mu w pysk?

Fantowi dać w pysk? Trudne zadanie. Gdyby to był frant to można by mu dać. Ale fant?

> , nie ma sensu

No, sam widzisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka