Dodaj do ulubionych

Meldowanie dziecka

17.12.18, 22:32
Witam serdecznie potrzebuje odpowiedzi na pytanie nie jestem zamerzna ale żyjemy razem ieszcze mieszkamy w moim rodzinnym domu. Ale muszę go sprzedać i przeprowadzić się do partnera, ale dowiedziałam się że mnie tam nie zamelduje tylko nasze dziecko. Czy tak można „mama bezdomna a dziecko ZAMELDOWANIE u taty “dziękuję serdecznie za jakie kolwiek odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • koronka2012 Re: Meldowanie dziecka 19.12.18, 21:36
      Oczywiście, że można, tylko... to nie brzmi dobrze w kontekście związku. Czy partner zakłada że jesteś tam przelotem...?

Może przemyśl jeszcze decyzję o sprzedaży, bo przy takich klimatach jakoś nie czułabym się bezpiecznie.
      Nie pytam ze wścibstwa - ale co zamierzasz zrobić z pieniędzmi ze sprzedaży domu? mam nadzieję, że nie zamierzasz inwestować w jego nieruchomość i kupisz sobie za to coś swojego (choćby miało być wynajmowane).
      • suender KONKUBENCJA to bardzo kryminogenny układ ......... 26.12.18, 11:10
        koronka2012 19.12.18, 21:36

> Czy partner zakłada że jesteś tam przelotem...?

Nie wykluczone, że on sam też jest przelotny, że ma jeszcze inne na boku .....

Widźmy Koronko, że nazywasz go PARTNER, a to nic innego jak KONKUBENT, a KONKUBENCJA to bardzo kryminogenny układ. Strzeż się!!!

Pozdr.
    • gosiawojcik79 Re: Meldowanie dziecka 04.02.19, 11:52
      te meldunki to skomplikowana sprawa i najlepiej zapytac prawnika.... zadzwon sobie na drogowskaz prawny, oni ci wszytsko wytłumaczą i nie będziesz musiała się głowić, ja zawsze pyta się specjalistów, bo tak jest najbezpieczniej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka