india8 25.04.05, 19:39 podpisano: jeszcze nie rozwódka DDDDDDDD i to wcale nie jest śmieszne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
india8 kawał mi sie przypomniał tak na marginesie:) 25.04.05, 19:44 Przychodzi Iwanow do Petrowa i pyta: - Jak to jest, że twoja krowa daje 100 litrów na dzień? Petrow na to: - Widzisz... cała rzecz w czułości. Przychodzę do niej co rano, co by czule zagaić na zasadzie: co tam dziś mamy, mleczko czy wołowinkę? Odpowiedz Link
marta.sama Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 20:39 wcale sie nie smieje Odpowiedz Link
india8 Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 20:44 to tragifarsa jakaś jakieś rady? Odpowiedz Link
india8 Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 20:54 chodź się upijemy, co? Odpowiedz Link
marta.sama Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 20:56 nie pomaga ... Odpowiedz Link
india8 Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 21:03 mi już trochę pomaga nawet bałtroczyk w telewizorze mi się zaczął podobać DD Odpowiedz Link
marta.sama Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 21:06 No i co z tego, skoro on nadal w telewizorze ... Odpowiedz Link
india8 Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 21:09 jak jeszcze wypiję to może wyjdzie... a może ja wejdę albo, wiesz co, przyjdź - przez telewizor - to sobie go tu ściągniemy i będzie nas rozsmieszał i się seksił a swoją drogą ciekawe, czy facet z takim gadanym jest dobry w te klocki, hmm... to możnaby odnieść do innych też ;DDD niektórych tutejszych na ten przykład DD Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Wystarczy jeden znak! 25.04.05, 22:55 np. zgraja bezecników z Dolnego Śląska DDDDDd Odpowiedz Link
india8 Re: Wystarczy jeden znak! 26.04.05, 00:42 ja rozumiem, ze jeden, ale jaki - oto jest pytanie Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Wystarczy jeden znak! 26.04.05, 12:40 niewielki problem...wystarczy się umowić Odpowiedz Link
gosiaas25 Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 23:42 India!!!! w takim razie chlooopppaaaaaaaaa!!!!!!! Odpowiedz Link
india8 Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 23:55 Gosiu, chłop - po co mi chłop - tylko głowe zawraca. Ja mam bardzo precyzyjne i konkretne - streszczone w temacie topiku - zapotrzebowanie Chłop jako taki w tej chwili nie jest mi potrzebny DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
vertigo5 co to jest ten seks ??? 26.04.05, 00:20 warto sobie przypominać ??? bo trochę zapomniałem ... Odpowiedz Link
vertigo5 Re: co to jest ten seks ??? 26.04.05, 00:55 jak chodzi o mnie to kilkanaście miesięcy... Odpowiedz Link
bezecnymen Re: co to jest ten seks ??? 26.04.05, 12:41 mam chyba jakieś edukacyjne CDki...pożyczyć?? Odpowiedz Link
julka1800 Re: co to jest ten seks ??? 26.04.05, 15:37 Vertigo chyba zartujesz jasne ze warto!!!! Odpowiedz Link
vertigo5 Re: co to jest ten seks ??? 26.04.05, 21:27 te wykrzykniki na końcu mówią chyba o głębokim przekonaniu co do wpisywanych słów )) wierzę Ci, Julka wierzę )) Odpowiedz Link
scriptus Re: co to jest ten seks ??? 13.05.05, 12:33 vertigo5 napisał: > warto sobie przypominać ??? > bo trochę zapomniałem ... To bardzo rozumne rozwiazanie, tez bym tak chcial... zapomniec, i juz Odpowiedz Link
india8 pełnia? 26.04.05, 00:52 księżyc wygląda tak, jakby dziś była pełnia, hmmmm............ Odpowiedz Link
gotyma Re: pełnia? 26.04.05, 09:40 india... w czwartek bylam w bardzo ciekawym miejscu... szkoda, ze Cie nie bylo, bo bym Cie zabrala tam moze znalazla bys to czego szukasz Odpowiedz Link
india8 Re: pełnia? 26.04.05, 09:58 Gotyma, jesli juz tak zaczęłas to opowiadaj, bo mnie ciekawość zżera - tu albo na poczcie, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz jakis adresik? DD Odpowiedz Link
gotyma Re: pełnia? 26.04.05, 11:31 zadzwonie do ciebie pozniej, bo teraz zarobiona jestem... Odpowiedz Link
gosiaas25 Re: pełnia? 26.04.05, 15:03 chłopa Indio do sexu a nie do inych celów,zdecydowanei się może na tym polu sprawdzic, na innym nie musi chyba ze sexu bez chłopa - wtedy kobiete albo jakies inne rozwiazania.. Odpowiedz Link
india8 Re: pełnia? 26.04.05, 15:19 gosiu, czy cos konkretnego proponujesz?! DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
gotyma Re: pełnia? 26.04.05, 16:13 dziewczyny uspokojcie sie!!! bo bezecny lub jeden z pozostalych panow bedzie musial podjac sie misji- sexmisji! kto chetny? Odpowiedz Link
bezecnymen Re: pełnia? 26.04.05, 18:11 no to nie jest takie oczywiste... czasem lepiej się utopić niż wpaść w łapy ratownika Odpowiedz Link
marta.sama Bezecny 26.04.05, 19:08 ... bedziesz swiadkiem??? A Tri i Vertigo przeniosa nas przez próg DDDDD Odpowiedz Link
india8 Re: Bezecny 26.04.05, 19:16 a jarkoni zagra nam na trąbce: ...mendelsonem grają kopyta... Odpowiedz Link
india8 Re: Bezecny 26.04.05, 19:18 a wszystkie dziewczyny przebierzemy w suknie druhen i będą wyglądać jak wielkie różowe bezy ....... Odpowiedz Link
latoja Re: India i Marta 26.04.05, 19:20 Tylko dajcie znać kiedy, to przygotuję jakieś bąbelki na toast. Takie święto trzeba dobrze uczcić ) Odpowiedz Link
marta.sama Re: India i Marta 26.04.05, 19:31 Niech tylko chlopaki sie zgodza, to dobierzemy jakis termin... Odpowiedz Link
gosiaas25 Re: India i Marta 26.04.05, 19:54 to ja wam udziele ślubu!! i moge zaśpiewać?? ))) Odpowiedz Link
india8 to jedna wielka ściema 26.04.05, 21:43 tak naprawdę to ja miłości chcę, przez takie wielkie M, takiej ze zrozumieniem, czułością, trzymaniem za rekę, wiarą w tego kogosia ech... Odpowiedz Link
marta.sama Re: to jedna wielka ściema 26.04.05, 22:23 ... ...nie sciema, tylko proba robienia sobie jaj z rzeczy, ktore bola. Taka forma samoobrony ;-( ucieczki przed rzeczywistoscia przepraszam za zepsuty zart Odpowiedz Link
india8 Re: to jedna wielka ściema 27.04.05, 00:10 Martuś, sorry, chyba mnie teraz nie zrozumiałaś - żaden zepsuty żart... proba robienia sobie jaj z rzeczy, ktore bola. > Taka forma samoobrony ;-( ucieczki przed rzeczywistoscia Ja dokładnie myślę to samo i własnie to robię - tylko czasem mnie niestety myślenie serio nachodzi (to ten ostatni post - bardzo serio i z wielkiej potrzeby) Nie chciałam Cię urazić. Przepraszam Odpowiedz Link
india8 Re: to jedna wielka ściema 27.04.05, 06:34 zresztą, przecież wiesz, że ten topik to nie żart dla mnie to po prostu niepełna prawda nie umiem rozdzielić tych dwóch spraw, jak się okazuje no, nie gniewaj się już... Odpowiedz Link
julka1800 Re: to jedna wielka ściema 27.04.05, 09:54 no jasne Indio, bo dla nas kobiet seks nierozłącznie łaczy się z uczuciem jakkolwiek je nazwiemy: bliska znajomość, przyjażń, coś wiecej niż przyjażn, czy w koncu miłość dla mężczyzn seks to seks, a uczucie to uczucie dwie rozne sprawy mozna je łaczyć ale niekoniecznie Odpowiedz Link
md0512 Re: to jedna wielka ściema 27.04.05, 10:07 Cześć !! julka1800 napisała: > dla mężczyzn seks to seks, a uczucie to uczucie > dwie rozne sprawy > mozna je łaczyć ale niekoniecznie Polemizował bym, bo nie dla wszystkich Odpowiedz Link
julka1800 Re: to jedna wielka ściema 27.04.05, 10:59 łłłaaaaaaaaaaaaaaaa wiedzialam ze mi sie dostanie jasne napisałam ze tak moim zdaniem jest generalnie, a wiadomo ze od kazdej reguły są wyjątki i oby było ich jak najwięcej Odpowiedz Link
bursztynowe Re: to jedna wielka ściema 27.04.05, 20:31 Coż znam całą masę kobiet, dla których seks nie tylko nie wiąże się z uczuciem, ale wręcz uczucie jest zabronione. Niech żyje hedonizm!!!! I emancypacja!!! I generalizacja!!! Make love, not fuck Odpowiedz Link
gosiaas25 Re: to jedna wielka ściema 28.04.05, 13:34 hmm muszę, po części chociaż, zgodzić sie z bursztynowe znam kobiety dla których sex to sex znam mężczyzn dla których sex musi wiązać się z jakimś rodzajem bliskości, uczucia to kwestia człowieka, jego osobowościowych uwarunkowań, a także bagażu wychowania, niestety... Odpowiedz Link
clio11 Re: to jedna wielka ściema 28.04.05, 14:47 A mnie w nawiązaniu do tematu wątku przypomniał sie kawał: -Panie doktorze, wszystko mi się kojarzy z seksem! -A brom pani brała? -Nie, dziś jeszcze nie brombrałam! Odpowiedz Link
india8 Re: to jedna wielka ściema 28.04.05, 14:51 DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD się kawą poplułam... Odpowiedz Link
gotyma Re: to jedna wielka ściema 28.04.05, 15:11 I ZNOW MNIE SIE W PRACY PYTAJA: CO JA SIE TAK DO TEGO MONITORKA SMIEJE DDDDD Odpowiedz Link
clio11 Re: to jedna wielka ściema 28.04.05, 15:52 Kurczę, sorki. Powinnam była w temacie ostrzec, żeby odstawić napoje, żarełko i używki (gdyby się któraś np papierosem zatchła albo co)... Odpowiedz Link
wyrazny do indii8 06.05.05, 11:51 zdaje się, że mamy wspólne tematy - może się poznamy? też jeszcze nie rozwiedziony Odpowiedz Link
india8 Re: do indii8 06.05.05, 11:58 oczywiście, możemy się poznać i ... pogadać? DDDDDDDD a żeby Cię uradować donoszę, że owe wspólne tematy interesują tu niemal wszystkich marynarzu! do dzieła! ;D Odpowiedz Link
gotyma Re: do indii8 06.05.05, 12:10 nie sadze, ze chodzi tu o pogadanie DDDDDDDDDDDDDDD raczej o ten sex! india - ty szzczesciaro! Odpowiedz Link
india8 Re: do indii8 06.05.05, 12:14 gotyma, ależ zapraszam!!! DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link
bellima powoli, powoli, nie tłoczcie się :DDD 06.05.05, 12:15 moze starczy dla wszystkich DDDDDDDDD Odpowiedz Link
india8 Re: powoli, powoli, nie tłoczcie się :DDD 06.05.05, 12:17 zrobimy grafik dyżurów dla chłopaków DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
india8 Re: powoli, powoli, nie tłoczcie się :DDD 06.05.05, 12:18 bellima, myślisz, że sterczy dla wszystkich!!!!?????? och! DDDDDDDDD Odpowiedz Link
gotyma Re: powoli, powoli, nie tłoczcie się :DDD 06.05.05, 12:22 "bellima, myślisz, że sterczy dla wszystkich!!!!?????? och! DDDDDDDDD" nie wiem , gdzie popelnilas literowke? ale daje to do myslenia, hmmmm.... DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
india8 Re: powoli, powoli, nie tłoczcie się :DDD 06.05.05, 12:24 rozumiem, że mówisz o literówce bellimy... ;D Odpowiedz Link
gotyma Re: powoli, powoli, nie tłoczcie się :DDD 06.05.05, 12:27 no to dziewczyny - warszawianki odbierzcie poczte, trzeba ten grafik czym predzej ustalic Odpowiedz Link
bellima Re: powoli, powoli, nie tłoczcie się :DDD 06.05.05, 12:43 india8 napisała: > bellima, myślisz, że sterczy dla wszystkich!!!!?????? > och! > DDDDDDDDD ach! rozmarzylam sie DDDDDDD niewatpliwie tak byc powinno DDD ps. co do grafiku dla panow: postuluje o przydzielenie im obowiazkowych nadgodzin, i zadnych wolnych sobot! maja sporo do zrobienia, w koncu pelnia sezonu! DD Odpowiedz Link
plathess Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.05.05, 15:33 india8 napisała: > podpisano: jeszcze nie rozwódka > > DDDDDDDD > > i to wcale nie jest śmieszne To poczekam aż będziesz Nie będę 'rozbijał' małżeństwa )))) Odpowiedz Link
jarkoni Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.05, 14:56 no proszę, mówiłem że tu zajrzę, ale kompletnie zaskoczony jestem....Nie załapałem, albo zapomniałem kto jest autorem tego wątku ))))))))))))) Indio miła, piszę się na te kursy ( te z innego wątku).... Odpowiedz Link
bezecnymen Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.05, 14:59 no dobra, czego się nie robi dla przyjaciół... najpierw ja dokształcę indię praktycznie a potem ona Ciebie teoretycznie hehehehe Odpowiedz Link
india8 Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.05, 17:12 bezecny, a skąd pomysł, że mnie trzeba dokształcać DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no tak, zapomniałam, facet mnie rzucił Odpowiedz Link
bezecnymen Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.05, 17:46 Jezuuuuu nic takiego nie miałem na myśli a douczyć się zawsze można Odpowiedz Link
jarkoni Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.05, 19:42 Jeszcze trochę i zaczniemy o trójkątach hehehe...Co za bezeceństwo... Odpowiedz Link
india8 Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.05, 20:08 ależ jarkoni - to dopiero na kursie DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
jarkoni Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.05, 23:35 indio kontynuuj ten wątek proszę ))) Jakieś bliższe informacje o kursie?? Daty, terminy, rozkład zajęć?? Pomoce naukowe?? Odpowiedz Link
india8 Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.05, 23:37 jarkoni, ależ Ty upart jesteś...)))))) a ja odrobinę wstawiona, więc...hmmmm........nie jest dobrze, chyba musimy te grafikimprzełożyc na jakis inny trzeźwy termin DD Odpowiedz Link
bezecnymen Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.05.05, 07:20 a gdyby tak na chybcika przed wyjściem do pracy???? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
india8 Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.05.05, 09:25 nie wiem chłopaki czy dacie radę - przecież jeszcze nie zamieszkaliście chyba razem, a między Łodzią a Głogowem kilka kilometrów jest ale czego sie nie robi w imię miłości......... szczęścia Wam życzę ;D Odpowiedz Link
gosiaas25 Re: PORADY!! 13.05.05, 15:15 chłopcy kochani jak spławic meżczyzne...bez sexu ale tak skutecznie, bo mi sie przyplątał i nijak sie nie da.. nie skutkuje zem zwiazana, zem niezainteresowana, a pracowac z indywiduum musze... i juz nei wytrzymuje, powaznie Odpowiedz Link
julka1800 Re: PORADY!! 13.05.05, 15:19 zainscenizuj scenkę Ty + co najmniej 4 dzieciaczków niech On to zobaczy to powinno skutecznie go odstraszyć ))))) Odpowiedz Link
jarkoni Re: PORADY!! 13.05.05, 16:39 Gosia Pudziana wytnij z gazety i zacznij się wypłakiwać w mankiet temu indywiduum...Że tak chciałabyś być z nim bliżej, ale zazdrosny mąż(tu dyskretnie pokaż fotkę), już nawet mąż pytał o niego, coś podejrzewa i chciałby z nim porozmawiać....Na początek tylko porozmawiać... Odpowiedz Link
gosiaas25 Re: PORADY!! 13.05.05, 16:46 i jeszcze indywiduum jedno do mnie wydzwania że ma dyżur ciężki... no litości a Pudzianowskiego to nad biurkiem sobie powieszę, albo będę zdjęcie w portfelu nosiła Odpowiedz Link
jarkoni Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 16:40 India, nie próbuj się wymigiwać..Kiedy początek kursu?? Odpowiedz Link
jarkoni Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 18:34 Pewnie Szczecin, tak żebyśmy na pewno nie zdążyli?? Odpowiedz Link
india8 Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 18:40 proszę, cały facet, pierwsza lepsza przeszkódka, a ten już ma problem Odpowiedz Link
bezecnymen Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 18:42 mnie ofkoz nawet nie raczycie powiadomić??? Odpowiedz Link
india8 Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 18:44 jak zwykle - i tak się dowiedziałeś DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link
julka1800 Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.05.05, 10:21 ... jak w temacie ... Odpowiedz Link
bezecnymen Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.05.05, 11:14 brak, nadmiar, czy tak w sam raz...bez grzechu i do syta?? D Odpowiedz Link
julka1800 Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.05.05, 12:17 pierwsze... ale nie chodzi tu o samą sztukę dla sztuki ale o cos wiecej... Odpowiedz Link
julka1800 Re: SEKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.05.05, 13:24 baaaaaaaacccccchhh i cały zapał prysł wraz z telefonem własnie dowiedziałam sie ze moje dziecko nie zostało przyjete do przedszkola a podobno matki samotnie wychowujące maja pierwszenstwo ech życie Odpowiedz Link