vertigo5 Re: Są piękne 16.06.05, 08:13 ...rzeczy na świecie. Jedną z nich jest męska przyjaźń... ! Długoletnia, sprawdzona... Odpowiedz Link
mindsailor Re: Są piękne 16.06.05, 09:41 myślałam, że to o kobietach będzie;P a przyjaźni męskiej, takiej prawdziwej, zazdroszczę Odpowiedz Link
julka1800 Re: Są piękne 16.06.05, 10:59 tez myślałam ze Vertigo ma ma myśli płec piękną, ale racja - przyjażn męska - piekna rzecz Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Są piękne 16.06.05, 11:16 chciałoby się usłyszeć/ przeczytać komplemencik od rana na dobry dzionek prawda? swoją drogą nie słyszałem nigdy o prawdziwej kobiecej prsyjaźni...czy takie pojęcie nie istnieje? Odpowiedz Link
julka1800 Re: Są piękne 16.06.05, 11:20 żebyś wiedział - chciałoby sie.... moze ktos powie cos na dzien dobry? Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Są piękne 16.06.05, 12:18 niestety prawienie komplementów nie jest moją mocną stroną a jeszcze kobiecie nigdy nie widzianej to już absolutnie nie umiem Odpowiedz Link
julka1800 Re: Są piękne 16.06.05, 12:27 wyobraż sobie BB moze wtedy jakiś komplenent Ci przyjdzie do głowy )))))))))))))) Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Są piękne 16.06.05, 20:42 w jej obecnym stanie?? ehm ehm podziwiam jej oddanie problemowi ochrony zwierząt Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Są piękne 17.06.05, 07:15 może jednak cos z siebie wydobędę.... Julko.. pani tak sama? nie może być! Odpowiedz Link
julka1800 Re: Są piękne 17.06.05, 10:17 Panie Bezecny jest piątek, 10 rano, jestem po 4 godzinach snu i szczerze nie łapię o co chodzi, pierwszy raz ale jednak muszę prosić: jasniej, bo nie kumam Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Są piękne 17.06.05, 11:59 przeciez pisałem, że cieżko mi to przychodzi...może post w wątku obok cos wyjaśni? Odpowiedz Link
mindsailor Re: Są piękne 16.06.05, 11:30 ja takiej nie doświadczyłam a komplementy zawsze mile widziane Odpowiedz Link
lazy_crazy Re: Są piękne 17.06.05, 21:36 bezecnymen napisał: > swoją drogą nie słyszałem nigdy o prawdziwej kobiecej prsyjaźni...czy takie > pojęcie nie istnieje? Prawdziwa kobieca przyjaźń? Po prostu przyjaźń. Ja mam taką przyjaciółkę: na dobre, złe i najgorsze. A w razie czego do wypitki i do wybitki. Z nikim tak szczerze nie gadałam o uczuciach, o tym, czego sie boję. Może jakiś wpływ ma to, ze poznalysmy się w necie. Początkowo wymieniałysmy @, nie spotykałyśmy się osobiście. W tych listach opisywałysmy wiele rzeczy, o których pewnie nie odważyłybyśmy się mówić głośno... I równie dobrze nam się wygłupia i łazi do świtu po knajpach Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Są piękne 17.06.05, 22:42 więc własnie..kobiety przeciez maja prawdziwe przyjaciólki a w swiadomości spolecznej egzystuje tylko ''meska przyjaźń'' ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link
lazy_crazy Re: Są piękne 17.06.05, 23:06 Wedle stereotypu kobiety mają "przyjaciółeczki", a nie przyjaciółki. Nie ma to nic wspólnego z prawdziwą przyjaźnią, jako że kobiety nie potrafią uwolnić się od zawiści i zazdrości o sukcesy przyjaciółki (na dowolnym polu). Za to męska przyjaźń jak skała i opoka... Tyle mit powszechny Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Są piękne 18.06.05, 07:04 noooooooo a taka skała to potrafi przywalić i przygnieść Odpowiedz Link