gotyma 17.02.06, 08:54 kochane kobitki i kobieciarze nie zagladam juz tu za czesto, ale jestem na gg. brak mi was, szczegolnie tych co znam osobiscie. prosze wyslijcie mi na poczte gazetowa swoje nr gg. please Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brzoza75 Re: to ja gotyma 17.02.06, 09:30 to ja Brzoza chciałam napisac że czytam z przerwami, za dużo pracuję i za dużo się martwię , za 11 dni sąd... Odpowiedz Link
kasia9873 Re: to ja Kasia 17.02.06, 19:43 Nie wiem co się dzieje, ale większość osób, która pisywała na tym forum jeszcze dwa miesiące temu nagle zniknęła. Czyżby wszystkim zaczęło się układać w życiu damsko-męskim? Oby. Ja tez kogoś spotkałam. Jest................bardzo interesujący. Buziaczki dla wszystkich, a w szczególności dla uczestników styczniowego spotkania. Kasia Odpowiedz Link
joasia69 Re: to ja Joasia 22.02.06, 13:11 no tak, ja też z przerwami pojawiam się tutaj. Jakoś tak z doskoku. Numer GG wyślę Ci z domku. Oczywiście nie pamiętam go nigdy. Kasiu! Trzymaj się cieplutko....i powodzenia! A sprawy damsko-męskie.....w zawieszeniu...przynajmniej na razie )...ale myślę że do czasu Odpowiedz Link